שלום לך קינגסטון.......

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: שלום לך קינגסטון.......

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:אין לנו מושג מה הלך עם קינגסטון, אז למה אתם מדברים כאילו אתם גאוני הדור...?

מי אמר שלא ניסו לדבר איתו?
מי אמר שיודעים מה ההתנהלות היומיומית שלו?
מי אמר שהוא משהו שאפשר לסבול עד ינואר?

אולי....

ואולי לא.

לא עושים צעדים לזעזע - "למה לא מזעזעים"

עושים - "למה את זה?"

אני כבר לא יודע מה אתם מעדיפים להיות....מאמנים/שחקנים/מנהלים/all around

מתישים.
הדברים הם די פשוטים, הקבוצה מתנהלת בפאניקה, הקבוצה מתנהלת בלחץ, וזה מתבטא בכל צעד שאנחנו עושים. בגלל זה עולות הרבה שאלות מצד האוהדים.
אם קינגסטון לא רוצה להיות כאן, אז למה הוא עלה בהרכב והוחלף רק בגלל עייפות?

אני מנסה לחפש כאלה שיכולים להיות עוגנים אצלנו, כאלה שיכולים להוציא אותנו מהמשבר (ובתחתית מספיקים 2 ניצחונות רצופים כדי לשנות את המומנטום). כשאני עושה את זה, אני חושב בעיקר על שחקנים כמו קינגסטון (וסוארס).
קינגסטון כבר הראה שיש לו כדורגל ולכן אנחנו צריכים להיות בטוחים ב100% שאנחנו עושים את כל המאמצים להחזיר אותו למסלול לפני שאנחנו משחררים אותו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב: הדברים הם די פשוטים, הקבוצה מתנהלת בפאניקה, הקבוצה מתנהלת בלחץ, וזה מתבטא בכל צעד שאנחנו עושים. בגלל זה עולות הרבה שאלות מצד האוהדים.
אם קינגסטון לא רוצה להיות כאן, אז למה הוא עלה בהרכב והוחלף רק בגלל עייפות?

אני מנסה לחפש כאלה שיכולים להיות עוגנים אצלנו, כאלה שיכולים להוציא אותנו מהמשבר (ובתחתית מספיקים 2 ניצחונות רצופים כדי לשנות את המומנטום). כשאני עושה את זה, אני חושב בעיקר על שחקנים כמו קינגסטון (וסוארס).
קינגסטון כבר הראה שיש לו כדורגל ולכן אנחנו צריכים להיות בטוחים ב100% שאנחנו עושים את כל המאמצים להחזיר אותו למסלול לפני שאנחנו משחררים אותו.
משה אוחיון כתב:לא יתכן שגם במצב הקבוצה היום שחקנים לא יתנו הכל על המגרש.
לא יתכן שיהיו פרות קדושות (קינגסטון וסוארס) בקבוצה. ברגע שקינגסטון וסוארס משחקים בחוסר חשק כמו שהיה היום, מצופה מהמאמן לנזוף בהם ולהתנהג איתם בקשיחות. לא יתכן שהאחד מסיים 90 דקות והשני מוחלף רק בדקה ה70 (וגם זה רק בגלל עייפות).

אני מאוד מקווה שהזעזוע יבוא מתוך המערכת, כי אם לא הזעזוע יגיע מהקהל ואז זה יהיה קשה יותר ויגרום למשבר קשה בין השחקנים לאוהדים.
הכותרת שלך למצוטט: דרוש זעזוע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:

הכותרת שלך למצוטט: דרוש זעזוע.
הציפיה הייתה שכבר במשחק עצמו קינגסטון ישלם את המחיר על היכולת ובטח לא יצא רק בדקה ה70 בגלל עייפות.
אם קינגסטון לא רוצה להיות כאן, אם במערכת כבר עשו את המאמצים וראו שאין דרך אחרת, אז השחרור הוא נכון וראוי.

השאלה האם הקבוצה באמת עשתה את הכל, האם לא מדובר בהחלטה של לחץ ופאניקה?
בגלל שאני לא יודע מה באמת היה בשטח ואיך נלקחה ההחלטה, לא לקחתי צד בנושא כאן. ציינתי כי אני מקווה שזאת לא עוד החלטה שנלקחת בפאניקה, כי קינגסטון מסוגל לנפק יכולת טובה.

אני בהחלט מבין את האוהדים שלאור ההיסטוריה הניהולית של הקבוצה מעלים שאלות על השחרור. חיכו לקינגסטון תקופה ארוכה שיחזור מהפציעה, הוא חזר ישר להרכב והוחלף רק בגלל עייפות. בטלויזיה גם ראינו שלא פעם גיא לוי קורא אליו את קינגסטון ומעביר לו הוראות, כלומר זה נראה שגיא לוי מחזיק ממנו. ופתאום יום אחרי המשחק קינגסטון בחוץ. לא ביציע, לא בשיחת אזהרה, אלא הפרסומים מעידים על כך שסיים את דרכו.
טבעי שלאוהדים יעלו שאלות במצב כזה. גם אלה שדרשו זעזוע כמוני, רוצים שהזעזוע יבוא בצורה מתוכננת ונכונה ולא בהתנהגות של לחץ ופאניקה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

כל הפאניקה הזאת זה דבר שלא מאפיין רק את הפועל באר שבע, אלא את כל הכדורגל הישראלי..
תסתכלו, מכבי ת"א שעד לתחילת העונה המרשימה לא יצרה ציפיות לאליפות, אחרי הפסד לבית"ר פתאום ביקורת על זה ביקורת על ההוא, פתאום אלה לא טובים. אותם שחקנים שבתחילת השנה התפעלו מהם והתלהבו כולם.
גם בב"ש אותו הדבר קורה, אחרי כל הפסד אני קורא ביקורת על זה, ביקורת על זה..
אולי מספיק כבר?
יכול להיות שאני לא מעורה בכל מה שקורה.. אבל נראה לי לא הגיוני מכל השחקנים הפח שיש לנו בקבוצה ליפול דווקא על קינגסטון, בנאדם שלא שיחק כבר חודש.
שחקנים גדולים ממנו לא נתנו הצגות ביום שבו הם חזרו מהפציעה.
מבין כל השחקנים שיש בסגל, אחד היחידים שהראה כדורגל השנה וגרם לי להגיד "וואלה זה שחקן" זה קינגסטון, אז למה מוותרים עליו כ"כ בקלות?

קצת נמהר לדעתי וזאת החלטה שיצטערו עליה בדיעבד.. אין לנו יותר טובים כרגע, ובמצבנו אנחנו צריכים את הכי טובים שיש.
הפועל באר שבע ♥

שלח תגובה