אם מנהיגותית ואם ביכולת, אני לא יודע אם יסכים להגיע הנה לא שיש הרבה קבוצות שעומדות בתור לקחת עליהן חלק מהשכר שלו
גל אלברמן, ייכנס למקום של קינגסטון וימלא את המשבצת הבעייתית
שחקן משדרג
Re: שחקן משדרג
והכי חשוב רעב.
לא יודע כמה שמו לב איזה משחק טוב הוא נתן נגדנו.
היחיד שהוא שיחק העונה.
לא יודע כמה שמו לב איזה משחק טוב הוא נתן נגדנו.
היחיד שהוא שיחק העונה.
מסכים.
אני גם הייתי מוכן בכיף לראות פה את ערן לוי. שחקן רע במובן הטוב של המילה. אין לנו אפילו אחד כזה בסגל. חבל ששיחררנו אותו בתחילת העונה. לדעתי הוא הרבה יותר טוב משיבחון.
אני יודע שיש כאלה שיגידו שהוא היה "רעל" בחדר הלבשה ובאימונים בעונה שעברה. היום אפשר לראות שגם בלעדיו החדר הלבשה שלנו מספק לא מעט כותרות לא מחמיאות.
אני גם הייתי מוכן בכיף לראות פה את ערן לוי. שחקן רע במובן הטוב של המילה. אין לנו אפילו אחד כזה בסגל. חבל ששיחררנו אותו בתחילת העונה. לדעתי הוא הרבה יותר טוב משיבחון.
אני יודע שיש כאלה שיגידו שהוא היה "רעל" בחדר הלבשה ובאימונים בעונה שעברה. היום אפשר לראות שגם בלעדיו החדר הלבשה שלנו מספק לא מעט כותרות לא מחמיאות.
ממש בשביל קבוצה צעירה וחסרת ביטחון ערן לוי זאת התרופה המושלמת...שמעון א כתב:מסכים.