יוסי שבחון
המבקיע המוביל עם 2 שערים
בישול אחד (אין לנו מישהו עם 2)
והוא מלך הצהובים עם 3 (שלדעתי זה מוסיף לו המון על הלחימה)
נכון שזה נחמת עניים וסטטיסטיקה גרועה אבל ביחס לקבוצה הוא מוביל בשלושת הפרמטרים.
אני מאמין שבינואר שיבואו טובים יותר הוא יעשה את הקפיצת מדרגה
מדבר במגרש
Re: מדבר במגרש
מסכימה.אלדר כתב:יוסי שבחון
המבקיע המוביל עם 2 שערים
בישול אחד (אין לנו מישהו עם 2)
והוא מלך הצהובים עם 3 (שלדעתי זה מוסיף לו המון על הלחימה)
נכון שזה נחמת עניים וסטטיסטיקה גרועה אבל ביחס לקבוצה הוא מוביל בשלושת הפרמטרים.
אני מאמין שבינואר שיבואו טובים יותר הוא יעשה את הקפיצת מדרגה
שבחון זה שחקן שאפשר להוציא ממנו הרבה יותר ממה שרואים היום. בעיקר אם יהיו לידו מספיק חבר'ה טובים. (יקפצו אלו שיגידו ששחקן טוב אמור להפוך את אלו שלידו לטובים. מסכימה. אבל בגלל זה הוא פה ולא באירופה).
החכמת משחק שלו, חייבים ללמוד לנצל אותה. ואגב, הוא בעיניי הכי קרוב לליהיות לידר בקבוצה. בהתחשב בחומר השחקנים שיש היום.

שער אחד בגרבג' טיים ועוד אחד (חשוב) נגד מכבי חיפה.
איזה בישול תזכירו לי? (לא להתבלבל נגד רמה"ש - זה סולימאן בישל)
והכי חשוב, פשוט לא נמצא על המגרש, בקושי נוגע בכדור וגם לא מנסה להיות מעורב. יכול להיות טוב שכולם טובים כמו שהיה בשלוש שנים האחרונות בתל אביביות, בינתיים ממש לא נותן לנו ערך מוסף.
איזה בישול תזכירו לי? (לא להתבלבל נגד רמה"ש - זה סולימאן בישל)
והכי חשוב, פשוט לא נמצא על המגרש, בקושי נוגע בכדור וגם לא מנסה להיות מעורב. יכול להיות טוב שכולם טובים כמו שהיה בשלוש שנים האחרונות בתל אביביות, בינתיים ממש לא נותן לנו ערך מוסף.
גרוע ביותר שבחון...!
שלא תתבלבלו ותגידו שהוא ככה בגלל מי שסביבו.
מליקסון עם 10 קונוסים סחב הפועל באר שבע שלמה שתי עונות וחצי.
שבחון חלש כמו שאר הקבוצה בגלל זה הגועל תל אביב שיחררו אותו, סתם הם לא היו ממהרים לשחררו.
שלא תתבלבלו ותגידו שהוא ככה בגלל מי שסביבו.
מליקסון עם 10 קונוסים סחב הפועל באר שבע שלמה שתי עונות וחצי.
שבחון חלש כמו שאר הקבוצה בגלל זה הגועל תל אביב שיחררו אותו, סתם הם לא היו ממהרים לשחררו.
ההשואה בין מליקסון לשבחון פשוט מצחיקה אותי
ידעתי שמישהו ינסה לעשות השוואה עם היהלום !
שבחון שחקן טוב אולי הכי טוב כיום בקבוצה אבל עדיין יש לו חבורה של עגלות סביבו צריך לפחות עוד 2 3 שחקנים ברמה שיהיה לו עם מי לשחק
זה שי !
ידעתי שמישהו ינסה לעשות השוואה עם היהלום !
שבחון שחקן טוב אולי הכי טוב כיום בקבוצה אבל עדיין יש לו חבורה של עגלות סביבו צריך לפחות עוד 2 3 שחקנים ברמה שיהיה לו עם מי לשחק
זה שי !

ואני הייתי דיי בטוח שהכותרת של הנושא הזה היא: "מידבר במגרש" ואחרי אתמול - שממה זה כלום לעומת מה שאנחנו מקבלים מידי שבוע מהקבוצה, שלא לדבר על שבחון עצמו שאתמול לא ראיתי אותו נוגע בכלל בכדור.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שבחון הוא האכזבה הגדולה ביותר מבחינתי בתקופה האחרונה.
אנחנו משחקים בגלל שבחון ובשבילו ב4-5-1 והוא בתגובה על תקן נעלם ברוב המשחקים.
לא משתתף בהנעת הכדור, לא יוצר מצבים, גם כשמגיע להזדמנויות (כמו ההזדמנות אתמול בדקה ה90) הוא פשוט לא חד.
שבחון במצב הקבוצה היום אמור להיות הברומטר שלנו, השחקן שנותן לנו ערך מוסף. במקום זה אנחנו מקבלים שחקן שלא מורגש במגרש.
היה מקום להוציא את שחבון במחצית אתמול ולעבור לשחק עם שני חלוצים.
אני מאמין שהוא יכול לספק יותר אבל אני לא בטוח שזה יקרה בקרוב.
במקום גיא לוי הייתי שוקל להוריד את שבחון לספסל ולשחק עם 4-4-2 קלאסי כשאבו לאבן וגבאי משחקים בחוד.
לא משתתף בהנעת הכדור, לא יוצר מצבים, גם כשמגיע להזדמנויות (כמו ההזדמנות אתמול בדקה ה90) הוא פשוט לא חד.
שבחון במצב הקבוצה היום אמור להיות הברומטר שלנו, השחקן שנותן לנו ערך מוסף. במקום זה אנחנו מקבלים שחקן שלא מורגש במגרש.
במקום גיא לוי הייתי שוקל להוריד את שבחון לספסל ולשחק עם 4-4-2 קלאסי כשאבו לאבן וגבאי משחקים בחוד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכים איתך לגבי היכולת של שבחון.משה אוחיון כתב:שבחון הוא האכזבה הגדולה ביותר מבחינתי בתקופה האחרונה.
אם לא שמת לב, במחצית הראשונה אתמול שיחקנו עם שני חלוצים (מלכה וגבאי) כאשר שבחון שיחק מימין ודודזאדה משמאל.
לא ציפיתי לאחרת משבחון, הוא בטח לא מנהיג ושחקן שיודע לקחת קבוצה עליו.
וכרגע הוא הברומטר שלנו - הוא חלש בדיוק כמו הקבוצה.
כשהוא היה טוב, שיחקנו טוב (נגד החיפאיות).
מצד שני אי אפשר להפיל את כל התיק עליו - הוא מנסה, באמת שהוא מנסה, אבל אין לו עם מי.
אין לי מושג על מה אתם מדברים.
נתחיל מזה ששבחון אתמול שיחק רוב הזמן באגף ימין ולא באמצע. ועדיין הוא היחיד שבא לקבל כדורים, היחיד שעשה תנועה, ניסה לאיים קצת על השער, הניע כדור. מאוד משתדל. דווקא אתמול היה מהיותר טובים (או הפחות גרועים, תחליטו לבד).
נתחיל מזה ששבחון אתמול שיחק רוב הזמן באגף ימין ולא באמצע. ועדיין הוא היחיד שבא לקבל כדורים, היחיד שעשה תנועה, ניסה לאיים קצת על השער, הניע כדור. מאוד משתדל. דווקא אתמול היה מהיותר טובים (או הפחות גרועים, תחליטו לבד).
בס״ד
שבחון אף פעם לא היה מנהיג וכנראה שהוא כבר לא יהיה.
ככה שלצפות ממנו לסחוב קבוצה חלשה כמו שלנו זה לא נכון, זה פשוט גדול עליו.
אני כן מאמין שאם נביא רכש איכותי בינואר ונביא שחקן נוסף לקישור ההתקפי, שבחון ככינור שני או כשחקן שנושא בפחות אחריות יוכל להיות יותר אפקטיבי.
שבחון אף פעם לא היה מנהיג וכנראה שהוא כבר לא יהיה.
ככה שלצפות ממנו לסחוב קבוצה חלשה כמו שלנו זה לא נכון, זה פשוט גדול עליו.
אני כן מאמין שאם נביא רכש איכותי בינואר ונביא שחקן נוסף לקישור ההתקפי, שבחון ככינור שני או כשחקן שנושא בפחות אחריות יוכל להיות יותר אפקטיבי.