פשוט ביזיון לא זכור לי שום עונה עם 10 הפסדים מ 13 משחקים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: פשוט ביזיון לא זכור לי שום עונה עם 10 הפסדים מ 13 משחקים

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: אתה טועה ידידאל.
מבחינה סטטיסטית כמובן שחקני הבית הצעירים שלך יתנו יותר על המגרש משחקני רכש שיבואו מבחוץ וגם הסיכוים שלהם להצליח הוא גדול יותר.
שום שחקן צעיר ובולט לא יעזוב את מחלקת הנוער של הפועל/מכבי ת"א, מכבי חיפה או בית"ר י"ם בשביל להגיע לכאן. גם שחקנים ישראלים איכותים בגיל בוגר לא יגיעו לכאן. אפילו הישראלים הבינונים עושים שרירים לפני שמגיעים לכאן.
יוסי בניון, אלעד בונפלד, אליניב ברדה, גדי חזות וכיוצא בזה לא היו מגיעים לכאן מעולם אם הם היו גודלים במחלקת הנוער של מכבי ת"א נניח או מציגים את היכולת שהציגו כאן במכבי חיפה.

אנחנו תמיד מקבלים את השאריות, מחפשים את המציאות, ולכן אני אעדיף בכל יום את יוסף אבו לאבן ואופיר דוידזאדה על נאסר ומלכה כדוגמא.

מי שבא לכאן מהמרכז הוא או אחד שלא היה טוב מספיק או אחד שיחפש לחזור לשם ברגע שיוכיח את עצמו. אין לו נקודת פתיחה עם קשר רגשי לאנשים כאן, למקום, למערכת, וזאת בניגוד לשחקני הנוער שלך.
ושוב אני מדבר על רוב המקרים, תמיד יש חריגים לכאן או לכאן אבל הם לא מעניינים אותי כי אני מחפש להסתכל על התמונה הגדולה ועל מה שקורה ברוב המקרים.
אני לא טועה. כמו שלאוהדי מכבי חיפה לא אכפת אם גולסה וגדיר נרכשו או גדלו, או שאת אוהדי מכבי נתניה לא מעניין שחן עזרא מבאר שבע.
אתה צודק לגבי להביא שחקני רכש בולטים וזה בדיוק ההגיון הכלכלי שהתכוונתי אליו. אפשר להביא, אבל הרבה יותר יקר, עדיף לגדל פה.

מחוייבות? נאמנות? קשר רגשי? בחייאת... אני לא רוצה להזכיר לך כמה שחקני בית עזבו את המועדון ברגעים קריטיים בשנייה שיכלו... זה נטו עניין של אופי וזה לא משנה איפה השחקן גדל.

שלח תגובה