נקבע משחק הליגה מול בית"ר ירושלים- 17/12, 17:15

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: נקבע משחק הליגה מול בית"ר ירושלים- 17/12, 17:15

שליחה על ידי שי האדום »

למה 7-8 שנים, עונה שעברה אני וחברים שלי נקלענו לניסיון של לינץ' על ידי האוהדים של בית"ר אבל בסוף הוציאו אותנו המשטרה בלי פגע.
אני לא ממליץ לילדים ללכת לבד אבל אם אתם עם חברים או קבוצה של אנשים- אל תפחדו בשום פנים ואופן!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:מנהלים להתעורר, למחוק את הטופיק המיותר הזה.

אולי תירגע? :כרטיס אדום:
וכאילו מה, אחרי שאתה קורא על החווייה הטרייה של שי מאשתקד, אתה עורך את התגובה הלעגנית שלך על כך שאנשים כביכול מסיקים מסקנות על סמך מקרים לפני מס' רב של שנים?<
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שי האדום כתב:למה 7-8 שנים, עונה שעברה אני וחברים שלי נקלענו לניסיון של לינץ' על ידי האוהדים של בית"ר אבל בסוף הוציאו אותנו המשטרה בלי פגע.
אני לא ממליץ לילדים ללכת לבד אבל אם אתם עם חברים או קבוצה של אנשים- אל תפחדו בשום פנים ואופן!

תקרא אותי שוב הודעה קודם: היינו 6 חבר'ה (הכי ציפלון בגודל שלי..) וזה לא שהרתיע אותם..

גם בעונת הגביע עם שער הניצחון של סגרון אני זוכר היטב איך המון שלהם חמוש באלות הסתער על המון שלנו (אוהד שלהם עם אובר ביטחון עצמי מצא עצמו לפתע לבד מוקף עשרות אוהדים שלנו ונפל קורבן ללינץ')
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://www.youtube.com/watch?v=Guoeqnq ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

תמונה

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אבי יחיאל ייעדר מהמשחק עקב צבירת 5 כרטיסים צהובים.
חבל מאוד.
עד שההגנה שלנו התייצבה.
מקווה שגארידו יהיה כשיר ויפתח במקומו במקום להיכנס להרפתקאות בקישור האחורי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

עוד זיכרון מהמשחקים מול בית"ר י"ם (אם כבר נותנים לזכרונות לצוף):
https://www.youtube.com/watch?v=ijIm4Ag3gZU" onclick="window.open(this.href);return false;

מעבר למשחק עצמו אני זוכר את המשחק גם בגלל דברים אחרים.
אי אפשר לשכוח את החגיגות ביציע מהדקה ה70 ובעיקר איך המשחק התחיל. זה היה בדיוק לאחר המכירה של אליניב ברדה, מה שלדעתי היה ירית הפתיחה למחאה נגד זינו. היציע היה מלא בשלטים נגד המהלך וכמובן שלא עודדנו ב10 הדקות הראשונות של המשחק בגלל מחאה על המכירה. מכיוון שגם האוהדים של בית"ר העבירו מחאה משלהם, ה10 דקות הראשונות של המשחק היו באווירה של שקט מוחלט עד לשער של בית"ר י"ם שגרם לשינוי מוחלט באווירה באיצטדיון. משקט מוחלט האיצטדיון הפך להר געש של ממש. בשלב מסוים כמובן, היחידים שעודדו היו אנחנו...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה אוחיון כתב: בשנה שעברה אני וניר הסתובבנו מחוץ לטדי בחופשיות לפני המשחק וגם לאחר המשחק הלכנו לקניון מלחה והסתובבנו שם ואפילו ישבנו לאכול במקום כשאוהדי בית"ר י"ם עוברים לידנו ללא שום התגרות.
לא יודע אם אתה מדבר עלי- אבל לגודל בושתי וכלימתי לא יצא לי לראות משחק ב"טדי" בחיים שלי...
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה