כולם כבר עסוקים בינואר ואולי שוכחים שעד פתיחת מועד העברות יש לנו לפחות עוד שני משחקים (אולי אפילו שלושה) לשחק.
מדובר ב6 נקודות חשובות וקריטיות ולכן לפני ההתעסקות בינואר צריך לנסות לשפר מה שאפשר בטווח הקצר.
הדבר הראשון שגיא צריך לעשות הוא החזרת אבו לאבן להרכב לצידו של אקסברד.
אבו לאבן הוא מהיר, נייד ובעיקר חוצפן חיובי. גם אם בחלק מהפעמים הוא נכשל, הוא ממשיך לנסות שוב ושוב ולא פוחד לבקש שוב ושוב את הכדור.
עד לינואר אנחנו צריכים לנסות למקסם את הסגל שיש לנו, וכרגע אבו לאבן הוא האופציה הטובה ביותר שלנו לצידו של אקסברד.
נקווה שכבר במשחק הקרוב מול עכו אבו לאבן יחזור להרכב הקבוצה.
גיא - תן לאבו לאבן לשחק!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: גיא - תן לאבו לאבן לשחק!
צריך להיאבק על מקומו כמו כל שחקן בסגל. לא יכול להתלונן שלא קיבל מספיק קרדיט.
להיאבק על מקומו זה בסדר. אבל אם התחליף שלו לא נותן תפוקה, זה בעיה.yedidel כתב:צריך להיאבק על מקומו כמו כל שחקן בסגל. לא יכול להתלונן שלא קיבל מספיק קרדיט.
כמה משחקים דובב כבר פותח בהרכב? חלוץ (רכש!) שכמעט שנה לא כבש גול נראה לי מן הראוי שירד לספסל. (ועזוב את הויכוח הידוע- לא יודע לשחק באגף, כן יודע).

מחזק!!!!
אבו לאבן חייב לחזור להרכב.
אבו לאבן חייב לחזור להרכב.
- Sir Alex Ferguson
עם מי הוא נאבק על מקום בהרכב? עם גבאי שלא הבקיע גול כבר שנה ומתחבא מהכדור במשך 90 דקות? או שאולי עם מלכה שהולך רק לבד ולוקח תמיד את ההחלטה הלא נכונה באיזור הרחבה?yedidel כתב:צריך להיאבק על מקומו כמו כל שחקן בסגל. לא יכול להתלונן שלא קיבל מספיק קרדיט.
כמה שערים ובישולים יש למלכה וגבאי השנה שיש להעדיף אותם על פני אבו לאבן?
אבו לאבן בדקות שקיבל עשה ותרם יותר משני השחקנים גם יחד.
אבו לאבן הוא השותף הנכון לאקסברד בתקופה הנוכחית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עובדה שהיה לו מקום די בטוח בהרכב והוא איבד אותו, ואי אפשר להגיד שלא בצדק.משה אוחיון כתב: עם מי הוא נאבק על מקום בהרכב? עם גבאי שלא הבקיע גול כבר שנה ומתחבא מהכדור במשך 90 דקות? או שאולי עם מלכה שהולך רק לבד ולוקח תמיד את ההחלטה הלא נכונה באיזור הרחבה?
כמה שערים ובישולים יש למלכה וגבאי השנה שיש להעדיף אותם על פני אבו לאבן?
אבו לאבן בדקות שקיבל עשה ותרם יותר משני השחקנים גם יחד.
אבו לאבן הוא השותף הנכון לאקסברד בתקופה הנוכחית.
בשלושת הנצחונות הוא לא השתתף יותר מדי, לא אומר שאיתו לא היינו מנצחים, אבל זה חלק מהמזל של להיות במקום הנכון בזמן הנכון.
מאמין שהוא יחזור להרכב. אבל בוא לא נשכח שמתי שהוא היה שם להרבה אנשים פה היתה תחושה שהוא מקבל יותר מדי חסינות. יכול להיות שגם האמון המופרז פגע בו בסוף.
בס"ד
מסכים.
צריך לקבל את הצ'אנס אחרי תקופה ארוכה יחסית של ספסול.
מלכה וגבאי מאוד מאכזבים ולא תורמים שום דבר למרות שהם תקופה ארוכה באנקרים בהרכב.
מסכים.
צריך לקבל את הצ'אנס אחרי תקופה ארוכה יחסית של ספסול.
מלכה וגבאי מאוד מאכזבים ולא תורמים שום דבר למרות שהם תקופה ארוכה באנקרים בהרכב.
- Sir Alex Ferguson
אנחנו בתקופה שונה.yedidel כתב:
עובדה שהיה לו מקום די בטוח בהרכב והוא איבד אותו, ואי אפשר להגיד שלא בצדק.
בשלושת הנצחונות הוא לא השתתף יותר מדי, לא אומר שאיתו לא היינו מנצחים, אבל זה חלק מהמזל של להיות במקום הנכון בזמן הנכון.
מאמין שהוא יחזור להרכב. אבל בוא לא נשכח שמתי שהוא היה שם להרבה אנשים פה היתה תחושה שהוא מקבל יותר מדי חסינות. יכול להיות שגם האמון המופרז פגע בו בסוף.
לשחק עם אבו לאבן בודד בחוד זה שונה מאשר שילוב שלו עם אקסברד. חלוץ אחד חזק שיכול לקחת כדורי גובה ולהוריד כדורים לשחקן לידו, והחלוץ השני הוא מהיר שעושה תנועה בלי הפסקה.
את הגול מול בית"ר י"ם הבקעת בדיוק לאחר החילוף של אבו לאבן, ככה שלפחות לניצחון מול בית"ר אבו לאבן כן היה שותף.
בשורה התחתונה, אבו לאבן תרם לקבוצה יותר מגבאי ומלכה שלא תורמים לקבוצה כלום בפן ההתקפי. אבו לאבן צריך לקבל שוב את חולצת ההרכב לצידו של אקסברד.
אולי מספיק עם הההערצה העיוורת לבאר שבעיות?????
תפסיקו כבר להגיד מי צריך להיות ומדוע...
יש מאמן והוא קובע, נקודה!!
אם אבו לאבן לא היה שחקן בית הטופיק הזה מעולם לא היה נפתח.
אנחנו צריכים לעשות דבר אחד עד סוף העונה לעודד לעודד ולעודד.
זו הולכת להיות שנה מאוד מאוד קשה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
משה ,הוצאת לי את המילים מהמקלדת ,
ציטוט שלי מהפורום השכן מהיום בבוקר :
למה למען השם אבו לאבן נכנס רק בדקה 84?אני חושב שצריך לתת לו הזדמנויות רבות יותר,הילד חלוץ אמיתי , עם תנועה בלתי פוסקת ללא כדור,פשוט חלוץ אמיתי,וכרגע הוא האופציה הטובה ביותר לדעתי שיש לנו בהתקפה.
ציטוט שלי מהפורום השכן מהיום בבוקר :
למה למען השם אבו לאבן נכנס רק בדקה 84?אני חושב שצריך לתת לו הזדמנויות רבות יותר,הילד חלוץ אמיתי , עם תנועה בלתי פוסקת ללא כדור,פשוט חלוץ אמיתי,וכרגע הוא האופציה הטובה ביותר לדעתי שיש לנו בהתקפה.

- Sir Alex Ferguson
אין הערצה לאבו לאבן, הוא רק בתחילת דרכו. יש ניתוח קר של המצב.מוטי כתב:אולי מספיק עם הההערצה העיוורת לבאר שבעיות?????
מלכה וגבאי יחדיו מספקים 0 תרומה התקפית. הגיע הזמן שאבו לאבן יחזור להרכב, לא רק כי הוא צעיר ומבטיח אלא כי הוא טוב ויעיל יותר ממלכה וגבאי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!