חבורת אפסים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
mair369

חבורת אפסים

שליחה על ידי mair369 »

עד דקה 70 בערך, אני לא זוכר אפילו פעם אחת שהשוער שלהם נגע בכדור בכלל !!!.
מה זה ה"שיטת משחק" הזה שאתם משחקים, כל כדור מהחצי שלנו ישר מגביהים למעלה, כל בעיטה חופשית ישר מגביהים למעלה.
מה אם קצת הנעת כדור???, מה עם קצת משחק קרקע???, מה עם קצת החזקת כדור???.

"הגיע לנו לפחות נקודה" - גיא לוי אתה שקרן בן שקרן, הגיע לנו היום להפסיד 4:0 לא 2:0, חוץ מההזדמנות הנגיחה לקראת הסיום, לא זכור לי אפילו חצי הזדמנות שהיה לנו במשחק.

אל תשאלו אותי אך הקבוצה הגרועה הזאת השיגה שלוש ניצחונות, אבל היא ללא שום צל של ספק קבוצה גרועה מאוד!!!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: חבורת אפסים

שליחה על ידי הילה חדד »

mair369 כתב:עד דקה 70 בערך, אני לא זוכר אפילו פעם אחת שהשוער שלהם נגע בכדור בכלל !!!.
מה זה ה"שיטת משחק" הזה שאתם משחקים, כל כדור מהחצי שלנו ישר מגביהים למעלה, כל בעיטה חופשית ישר מגביהים למעלה.
מה אם קצת הנעת כדור???, מה עם קצת משחק קרקע???, מה עם קצת החזקת כדור???.

"הגיע לנו לפחות נקודה" - גיא לוי אתה שקרן בן שקרן, הגיע לנו היום להפסיד 4:0 לא 2:0, חוץ מההזדמנות הנגיחה לקראת הסיום, לא זכור לי אפילו חצי הזדמנות שהיה לנו במשחק.

אל תשאלו אותי אך הקבוצה הגרועה הזאת השיגה שלוש ניצחונות, אבל היא ללא שום צל של ספק קבוצה גרועה מאוד!!!
הבעיה של לא מעט אנשים זה הסינוור משלושת המשחקים האחרונים.

ניצחנו אותם לא בכדורגל גדול.

אני לא יודעת למה רק עכשיו הגעת למסקנה- אבל אנחנו קבוצה גרועה. ולא מהיום.

אם נישאר בליגה זה לא בגלל יכולת, כמו לחימה ונצחונות בשיניים.

לפעמים זה הולך, לפעמים לא. היום חזרנו אחורה ושוב מתחת לקו האדום. אם במאבקי צמרת מסתכלים על כמה נקודות מאבדים בדרך, בתחתית זה יהיה כמה צוברים.

הנעת כדור? בשביל זה צריך שחקנים יצירתיים. אין לנו את זה כ"כ, וגם מי שכן לא ממש נמצא בכושר שיא. ההגבהות הן בעיקר כי שיטת המשחק היא לשחק על אקסברד. בטדי זה עבד אחרי 80 וקצת דקות. היום לא.

זה מה יש. ידענו ממזמן.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
כנראה שהסתנוורת יותר מדי משלושת הניצחונות האחרונים.
הסגל שלנו הוא מהחלשים בליגה שהחוליה החלשה ביותר היא הקישור, המשחק הזה המחיש עד כמה אנחנו לא טובים וחשף את נקודות התורפה שלנו.
הדרך היחידה שלנו להביא נקודות היא מלחמה, מלחמה ועוד הפעם מלחמה.
בלי תמיכה של הקהל הדרך אל מעל הקו האדום תהיה יותר קשה, היום העידוד היה חלש מאוד.
גיא לוי עד עכשיו מוציא מים מהסלע, ומגיע לו כל הכבוד על כך.בטח לא כינויים כמו "שקרן בן שקרן".

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זה מה שאני אוהב ב"אוהדים" של ב"ש, התמיכה הבלתי פוסקת...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אליק כתב:זה מה שאני אוהב ב"אוהדים" של ב"ש, התמיכה הבלתי פוסקת...
מי צריך אוהדים כאלה?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מאיר, אולי פיספסתי אבל לא ראיתי שיצאת ככה על גיא ועל השחקנים אחרי הניצחונות האחרונים.
אז כדאי שתשתה כוס מים ותרגע.
אולי לא שיחקנו טוב אתמול אבל לא ראיתי שסכנין שיחקו הרבה יותר טוב יחסית להבדלים בין הסגלים של הקבוצות - ואני גם חושב שתיקו היה משקף.
היום אולי ירד לי האסימון לגבי למה אנחנו מפסידים בבית כל פעם שמגיע הרבה מאוד קהל - פשוט כי חלקו הגדול הוא "אוהדי הצלחות" שברגע שהקבוצה תקועה - הם פשוט משתתקים (במקרה הטוב) ולא עוזרים לדחוף את הקבוצה.
נקווה שביום רביעי האוהדים האמיתיים יעזרו לקבוצה לאגור עוד שלוש נקודות חשובות במאבק על ההשארות, כשכל אותם אוהדי ההצלחות ישיאירו את עצמם בבית.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הניצחונות האחרונים היו מוצדקים גם אם באו אחרי כדורגל לא משובח.
מה שכן? קורה שמפסידים, גם לקבוצות צמרת. לא צריך לקחת קשה את ההפסדים ולהמשיך בדרך שהמאמן מנסה להתוות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה