נקודה כואבת/ תיקו שכולו הפסד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

נקודה כואבת/ תיקו שכולו הפסד

שליחה על ידי OMERREMO »

אז אחרי שעבר לילה וההלם העצבים והאכזבה קצת דעכו ופינו מקום לניתוח מחושב יותר הנה כמה תובנות:
*האם ציפיתי לנצח כל משחק? לא
*האם הייתי מתנגד לפני חודש וחצי ל 13 נ״ק מתוך 18? ממש לא
*האם תיקו ברמה״ש הוא אסון שלא נלקח בחשבון? לא
*האם לא היו כבר מהפכים (גדולים אפילו יותר) לקבוצות אחרות בעולם? לא
אז מאיפה בכל זאת ההרגשה של ״בא לי למות״ נובעת???
אז ככה, בליגה בה התחתית בוערת וצמודה מאד סביר ש 2 נקודות יהיו ההבדל בין להשאר ללרדת.
מילא המתמודדות לירידה מולנו היו קבוצות כמו:רמה״ש, עכו, אפילו אשדוד.. הייתי מתנחם ואומר שהיתרון שלנו(כמות קהל,מסורת,הישגי עבר) יעמדו לזכותנו אבל כשמולנו עומדות בית״ר,הפועל חיפה,הפועל פ״ת(קבוצות עם תארים וקהל לא פחות מאיתנו) נשאלת השאלה אז מי תרד??
יותר מאיבוד 2 נקודות חשובות התיקו אתמול יכול להתחיל כדור שלג של מומנטום שלילי(לראיה היום בעיתונים מצוטטים השחקנים:״איזה פרייארים, הלם גדול וכו״) וכמו שלמדנו מומנטום ובטחון זה כמעט הכל בכדורגל בטח במאבקי תחתית ובטח בקבוצה צעירה...
ועכשיו לך תפגוש את הפועל ת״א(שמולנו אף פעם לא נראית כבויה) את מכבי ת״א(שפתאום כבר לא פראיירית) את מכבי חיפה(שכמה ביזיונות היא עוד תספק) ואת הפועל חיפה(המתמודדת מולנו על ירידה) קל זה לא יהיה...
נוסיף לזה שראשל״צ שהיה נראה שוויתרה על הליגה אוגרת אתמול(במהפך סופר מדהים) 3 נקודות והרבה בטחון ואמונה... מומנטום כבר אמרנו...
לא להתבלבל חברים, מותר להעביר ביקורת על מאמן שברור מעל כל ספק שהתיקו רשום על שמו!
לצעוק לו להתפטר? לא ממש לא.. אבל לפעמים מתוך כאב וכעס נאמרים דברים קשים(ועדיין נכונים)
במילה אחת לסיכום: חבל
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
8red

Re: נקודה כואבת/ תיקו שכולו הפסד

שליחה על ידי 8red »

לא יודע מה עלול לפגוע בנו יותר: זה שאיבדנו שתי נקודות יקרות מפז שאנחנו עלולים להצטער עליהן קשות בסוף העונה, או הצורה שבה איבדנו את היתרון אתמול, בטח ובטח לאור העובדה שבמחזורים הבאים אנחנו הולכים לשחק נגד 4 קבוצות שכמעט אף פעם לא ידענו להתעלות מולן.

ולגבי הזכרון הקצר של האנשים לגבי האחראיים למצב הגרוע של הקבוצה - זה פשוט גועל נפש.
מקללים וצועקים על מי שמצליח להוציא מים מהסלע. פשוט חסרי בושה.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה