אין ספק שמנצחים כקבוצה ומפסידים/עושים תיקו כקבוצה, אבל יש שלושה שחקנים שציפיתי מהם קצת ליותר:
עודד גביש - אמנם רק טעות נקודתית (לפחות מהתקציר), אבל הגול הראשון של ליפנייה שהתחיל את כל הגל היה כיסוי מאוד לקוי, באמת שלא היה מדובר באיזה הרמה חדה או משהו אלא פשוט מיקום גרוע של עודד.
אבי יחיאל - נכון, זה לא התפקיד שלך, ולדעתי גם גיא לוי בחר את האופציה הכי פחות טובה להחליף את סוארס (גם גארידו וגם אדלי יותר מתאימים לתפקיד), אבל עדיין במשחק כזה הניסיון שלך חייב לשחק תפקיד, זה הכי קל להגיד שלא שיחקת בעמדה שלך, אפשר וצריך לדעת איך לתפקד ולהוביל בדקות האחרונות.
אביתר אילוז - עשית שיפור מקצועי אדיר בחודש האחרון. אמנם אין לך את הניסיון של אבי יחיאל עדיין, אבל אין מה לעשות גם בגיל 28 יש ממך ציפיות להיות האקס-פקטור בדיוק במשחק כזה, בטח שמולך עומדים שחקנים שאין להם יותר ביטחון או ניסיון בליגה. לדעת לעצור את המשחק, להרגיע את החברים ולעשות את הפאולים וההתגרויות הקטנות שיוציאו מהם את העוקץ.
השחקנים שצריכים לחשוב ביום חופש
Re: השחקנים שצריכים לחשוב ביום חופש
מסכים חלקית... גם גיא לוי צריך לעשות חושבים..
אגב יומיים חופש לא יום...
הייתי מצפה שכמו בחיפה היו מבטלים להם והיום היו באים להתאמן אבל אצלנו...
תן להם לחגוג את הסילבסטר..
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
כוח של מועדון זה שממשיכים להתנהג אותו דבר. גם בנצחונות וגם בהפסדים וגם בתקופות שיא ושפל.OMERREMO כתב:מסכים חלקית... גם גיא לוי צריך לעשות חושבים..
זה מונע משחקנים להיכנס ללחץ שלילי.
לשמחתי גיא לוי מאמין בדרך הזאת ועובדה שזה הביא חודש מוצלח אחרי שלושה חודשים קטסטרופה.
בס"דOMERREMO כתב: הייתי מצפה שכמו בחיפה היו מבטלים להם והיום היו באים להתאמן אבל אצלנו...
אל תשכח שבשבוע האחרון שיחקנו שלושה משחקים ובשבוע הבא זה קורה שוב כשהיריבות הם: הפועל ת"א, ק"ש ומכבי ת"א.
השחקנים צריכים את המנוחה שלהם, עונשים ו"לקרוע אותם באימונים" לא יעשו טוב.
אני מסכים עם הנאמר בעיקר כלפי גביש ואילוז.
עוד שחקן שצריך לעשות קצת חשבון נפש עם עצמו, אין לי מושג איך הוא שיחק אתמול אבל מתחילת העונה מלכה מאכזב.
זה נראה שכישרון יש לו, ראינו לא מעט דברים חיוביים בגביע הטוטו, הבעיה היא ששום דבר מזה לא בא לליגה.
לפני שבוע קיבלנו שיעור מסכנין באיך הורגים משחק, חבל שלא יישמנו.
הסיבה לחופש היא לא בגלל הסילבסטר כמו העובדה כי היה משחק גם באמצע השבוע ומדובר בעומס.OMERREMO כתב:מסכים חלקית... גם גיא לוי צריך לעשות חושבים..
דווקא בנוגע ליחיאל אני חושבת שמבחינה הגנתית הוא עשה דברים יפים, רק שלא ממש ידע מה לעשות עם הכדורים שחילץ. וזה בעיקר כיון שזה לא התפקיד שלו.
אני מסכימה שאף שחקן אתמול בחצי השני לא לקח על עצמו את המשחק, גם מסכימה שמתבקש היה שאביתר היה עושה זאת. גם מבחינת התפקיד על הדשא וגם מנטלית, לא קרה וחבל.
אנחנו יוצאים לסדרה של 4 משחקים לא פשוטים בכלל, אם נגיע למצב שהשחקנים שלנו לא מפחדים מהשם של הקבוצות(לפחות 3 מתוך ה4 עם שם גדול) אפשר להוציא נקודות.

ועוד מתפלאים למה הכדורגל הישראלי נראה ככה...
מה אתם עוטפים אותם בצמר גפן??
אוי אוי שיחקו 3 משחקים ויש עוד 3 בדרך...
כשאתם עוברים תקופה עמוסה בעבודה עם שעות נוספות נותנים לכם ימי חופש? בתשלום?
מספיק להתפנק..
ולא אמרתי לקרוע אותם ממש לא...
שיבואו לאימון שחרור/לשיחות מנטליות/לצפות במשחק הנרפה שהציגו..
שיבואו כי זאת העבודה שלהם..
אגב יש עוד מקומות שמשחקים כדורגל(אירופה) ואפילו במלוא המרץ למרות ששם זה באמת חג וגם הם עסוקים בעוד משימות חוץ מהליגה... אמנם לא חשוב כמו גביע הטוטו.. נו איך קוראים לזה? אהה ליגת אלופות...
ותגידו מה אתה משווה?
זהו שאני לא משווה שם באמת משחקים להבדיל מכאן מקצוענים...
ויעיד כל שחקן שיצא לאירופה(ולא לצרפת איטליה אנגליה גרמניה) ששם חושבים ונושמים וישנים כדורגל.
חדר כושר,2 אימונים ביום, שינה ואכילה נכונה.. אבל מה הם מבינים...
מה אתם עוטפים אותם בצמר גפן??
אוי אוי שיחקו 3 משחקים ויש עוד 3 בדרך...
כשאתם עוברים תקופה עמוסה בעבודה עם שעות נוספות נותנים לכם ימי חופש? בתשלום?
מספיק להתפנק..
ולא אמרתי לקרוע אותם ממש לא...
שיבואו לאימון שחרור/לשיחות מנטליות/לצפות במשחק הנרפה שהציגו..
שיבואו כי זאת העבודה שלהם..
אגב יש עוד מקומות שמשחקים כדורגל(אירופה) ואפילו במלוא המרץ למרות ששם זה באמת חג וגם הם עסוקים בעוד משימות חוץ מהליגה... אמנם לא חשוב כמו גביע הטוטו.. נו איך קוראים לזה? אהה ליגת אלופות...
ותגידו מה אתה משווה?
זהו שאני לא משווה שם באמת משחקים להבדיל מכאן מקצוענים...
ויעיד כל שחקן שיצא לאירופה(ולא לצרפת איטליה אנגליה גרמניה) ששם חושבים ונושמים וישנים כדורגל.
חדר כושר,2 אימונים ביום, שינה ואכילה נכונה.. אבל מה הם מבינים...
6 משחקים קשים מאוד :הילה חדד כתב: אנחנו יוצאים לסדרה של 4 משחקים לא פשוטים בכלל, אם נגיע למצב שהשחקנים שלנו לא מפחדים מהשם של הקבוצות(לפחות 3 מתוך ה4 עם שם גדול) אפשר להוציא נקודות.
הפועל ת"א (בית), מכבי ת"א (חוץ), הפועל חיפה - מלחמת עולם (בית), מכבי חיפה (חוץ), מכבי נתניה (בית), קרית שמונה (חוץ).
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
OMERRMO
לא עוטפים בצמר גפן, בעיית הכושר הגופני צריכה להיפתר בשלב אחר של העונה. לא עכשיו.
לא יודע אם ראית את המשחק אתמול, אבל חצי קבוצה לא יכלה לתפקד וזה היה פשוט מביש.
איציק ועקנין מדקה 60 הסתובב כמו רוח רפאים על המגרש עם ספרינט ורבע בחצי שעה, כשכל רגע הוא מסתכל לשמיים ומקווה שמשם תבוא לו עוד טיפת אוויר. מהרגע שלוטם נכנס הוא היה צריך לחפות על כלללל הקישור של ב"ש.
הסיבה העיקרית (לדעתי) שגיא לוי הוציא את דובב היא גם כן כושר. הבן אדם התנהל במשך 10 דקות בריצה קלה כשגם את זה כבר היה לו קשה לעשות.
העובדה שיוסי שבחון נפצע ללא פגיעה (אם אני לא טועה) וכבר יהיה כשיר בשבת הקרובה, גם מלמדת על כושר לקוי.
תוסיף לזה את דוידזאדה ששרף שטחים כמו מטורף ועוד מוטי מלכה שלפני רגע רק נכנס הוא מריץ אותו בלי סוף וגומר אותו...
בקיצור - הם גמורים. זה מצב נתון.
אתה יכול להתעלם מזה ולהתעלל עוד קצת, אחרי תיקו כל כך מרגיז זה אולי גם מתבקש...אבל זה ממש לא יועיל בטווח הארוך.
בדיוק כמו שאם תקלל את השחקנים שלך - זה לא יגרום להם לשחק יותר טוב, זה יגרום לך להוציא עצבים...זה הכל.
לא עוטפים בצמר גפן, בעיית הכושר הגופני צריכה להיפתר בשלב אחר של העונה. לא עכשיו.
לא יודע אם ראית את המשחק אתמול, אבל חצי קבוצה לא יכלה לתפקד וזה היה פשוט מביש.
איציק ועקנין מדקה 60 הסתובב כמו רוח רפאים על המגרש עם ספרינט ורבע בחצי שעה, כשכל רגע הוא מסתכל לשמיים ומקווה שמשם תבוא לו עוד טיפת אוויר. מהרגע שלוטם נכנס הוא היה צריך לחפות על כלללל הקישור של ב"ש.
הסיבה העיקרית (לדעתי) שגיא לוי הוציא את דובב היא גם כן כושר. הבן אדם התנהל במשך 10 דקות בריצה קלה כשגם את זה כבר היה לו קשה לעשות.
העובדה שיוסי שבחון נפצע ללא פגיעה (אם אני לא טועה) וכבר יהיה כשיר בשבת הקרובה, גם מלמדת על כושר לקוי.
תוסיף לזה את דוידזאדה ששרף שטחים כמו מטורף ועוד מוטי מלכה שלפני רגע רק נכנס הוא מריץ אותו בלי סוף וגומר אותו...
בקיצור - הם גמורים. זה מצב נתון.
אתה יכול להתעלם מזה ולהתעלל עוד קצת, אחרי תיקו כל כך מרגיז זה אולי גם מתבקש...אבל זה ממש לא יועיל בטווח הארוך.
בדיוק כמו שאם תקלל את השחקנים שלך - זה לא יגרום להם לשחק יותר טוב, זה יגרום לך להוציא עצבים...זה הכל.
אליק-
לא ביקשתי להתעלל...(אגב ממתי לבוא לעבודה שעליה הם מקבלים שכר לא מבוטל זאת התעללות)
ביקשתי קצת יותר מקצועיות ורצינות.
לא ביקשתי להתעלל...(אגב ממתי לבוא לעבודה שעליה הם מקבלים שכר לא מבוטל זאת התעללות)
ביקשתי קצת יותר מקצועיות ורצינות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מצטרף לדברים של ידידאל ורוצה לציין גם את איציק ועקנין שאיכזב בגדול. הגדולה של ועקנין במשחקים האחרונים הייתה שהוא שיחק כמו פיטבול. חזק, אגרסיבי, בלי פשרות. אתמול הוא היה רך, לא מדויק, לא מפוקס, ויתר לרמת השרון לחלוטין על האמצע, זה נראה שהוא בא בלי אנרגיות והרוע שהופך אותו למי שהוא.
גם מלכה ואקסברד איכזבו בצורה קשה. עליתם מהספסל, קיבלתם את ההזדמנות, לפחות תירקו דם ותנסו להוכיח את עצמכם במגרש. ההתנהלות של שניהם במגרש הייתה מקוממת. זה נראה שהם משחקים בחוסר חשק, כאילו לא מעניין אותם אם ננצח או נפסיד. לא מקצוענים.
גם מלכה ואקסברד איכזבו בצורה קשה. עליתם מהספסל, קיבלתם את ההזדמנות, לפחות תירקו דם ותנסו להוכיח את עצמכם במגרש. ההתנהלות של שניהם במגרש הייתה מקוממת. זה נראה שהם משחקים בחוסר חשק, כאילו לא מעניין אותם אם ננצח או נפסיד. לא מקצוענים.