במקום לבקר את גיא לוי ,את השחקנים או את האנגהובר -צריך פשוט להבין שקמה בעירנוהנחמדה קבוצה עם סגל שחקנים לא לגיטימי לחלוטין ולכן חדל דיבורים .
מה שכן אנו צריכים לעשות זה להפעיל לחץ על ההנהלה להביא חיזוק מתאים עם ראייה לעתיד כזה שנפסיק להיות כל שנה מחדש קבוצה שולית בליגת העל שכל שנה מחדש בוכה על הרכש האומלל שלה ,כזו שמושכת קהל למגרשים במקום להניף לה אצבע משולשת
חלופה
Re: חלופה
מישהו אמר לבנות על חן עזרא לפני כמה שנים כבר עד היום לא מבינים את זה בהנהלה
בן כמה משה אוחיון ? עם בן 26 27 שווה להביא אותו
לנסות ולהביא את שפונגין
משהו טוב נמאס כבר מכל הבררות האלה אני לא מבין תהנהלה שלנו במקום להביא כל שנה 15 שחקנים שישקיעו ב3 טובים רצח ועוד איזה 2 חמודים משנה לשנה הקבוצה שלנו תשתדרג !
זה שי!
בן כמה משה אוחיון ? עם בן 26 27 שווה להביא אותו
לנסות ולהביא את שפונגין
משהו טוב נמאס כבר מכל הבררות האלה אני לא מבין תהנהלה שלנו במקום להביא כל שנה 15 שחקנים שישקיעו ב3 טובים רצח ועוד איזה 2 חמודים משנה לשנה הקבוצה שלנו תשתדרג !
זה שי!

חן עזרא......
עוד כששיחק בהפועל ירושלים נגדנו בלאומית ופירפר את אילוז באגף רציתי שאלונה תרכוש אותו...
עוד כששיחק בהפועל ירושלים נגדנו בלאומית ופירפר את אילוז באגף רציתי שאלונה תרכוש אותו...
אני מקווה מאוד שההפסד נגד סכנין והביזיון נגד רמה"ש נחקקו טוב טוב בראש של אלונה והיא תבין שבלי חיזוק היא תהיה האחראית הראשית, עכשיו שקלינגר כבר לא בתמונה, על הירידה שלנו.
הפועל אני כבר משתגע
אתה מתכוון לכפר סבא גיל ניראה ליגיל שגיב כתב:חן עזרא......
עם היו מקשיבים למה שאני כתבתי פה ההינו יכולים היו לרוץ בין 4 הראשונות
שחקנים בתחילת הדרך אז עם גיא לוי אמרתי ואפשר להסתכל
שחקנים אלמוג כהן רציתי שיבוא ודודו ביטון חן עזרא ערן לוי דוד רביבו ברק בדש ותוסיף לזה ששכטר שיחק בנתניה אז ובקושי שם גולים אמרתי הלוואי שיביאו אותו ואנשים פה אמרו שהוא מחמיצן ! עם היו מביאים כל שנה 2 ממה שאמרתי לא ההיתי דואג היום בתוסף למליקסון שהיה פה ועם סוארז בקישור האחורי היה לנו את החוליות קישור והתקפה הטובה בארץ !
זה שי!

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עד שהגיע גיא עזורע והרס את הקבוצה וכמובן שקלינגר היה חייב להמשיך את ההרס והמשיך את הרס הקבוצה עד למצב שהגענו אליו.זה שי ! כתב:
אתה מתכוון לכפר סבא גיל ניראה לי
עם היו מקשיבים למה שאני כתבתי פה ההינו יכולים היו לרוץ בין 4 הראשונות
שחקנים בתחילת הדרך אז עם גיא לוי אמרתי ואפשר להסתכל
שחקנים אלמוג כהן רציתי שיבוא ודודו ביטון חן עזרא ערן לוי דוד רביבו ברק בדש ותוסיף לזה ששכטר שיחק בנתניה אז ובקושי שם גולים אמרתי הלוואי שיביאו אותו ואנשים פה אמרו שהוא מחמיצן ! עם היו מביאים כל שנה 2 ממה שאמרתי לא ההיתי דואג היום בתוסף למליקסון שהיה פה ועם סוארז בקישור האחורי היה לנו את החוליות קישור והתקפה הטובה בארץ !
זה שי!
אגב אלונה אולי אשמה אבל האשמים הם ניר קלינגר וגיא עזורע שהרסו את הקבוצה ולא בנו אותה באף עונה כמו שצריך והשיא היה העונה.
למרות שגיא לוי עושה טעויות והוא לא המאמן המושלם הוא מראה שהוא מאמן הרבה יותר טוב משני הפישרים הללו, ואין לי מושג איך קלינגר השיג בכלל אליפות עם מכבי תל אביב כי הוא מאמן גרוע פשוט...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!