חצי גמר גביע הטוטו הפועל ב״ש נגד ק״ש 10/11-1-2012
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: חצי גמר גביע הטוטו המועל ב״ש נגד ק״ש 10/11-1-2012
החלטה מצויינת!
והסר דאגה מליבך, משה - גג 3,000, ואני סופר לארג', יגיעו לשני המשחקים יחד.
והסר דאגה מליבך, משה - גג 3,000, ואני סופר לארג', יגיעו לשני המשחקים יחד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פורסמו הפרטים המלאים על משחקי חצי הגמר:
https://football.org.il/Archive/Article ... .aspx.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
האצטדיון החדש בפתח תקווה יארח את ההצגה הכפולה בין הפועל באר שבע לקרית שמונה ובין מכבי פ"ת להפועל ת"א.
משחקי חצי גמר גביע הטוטו לליגת WINNER יתקיימו ביום שלישי, ה-10 בינואר באצטדיון ה'מושבה' בפתח תקווה.
במשחק הראשון (17:30) תפגוש הפועל באר שבע את מוליכת ליגת העל, הפועל קרית שמונה. כזכור, קרית שמונה היא מחזיקת גביע הטוטו לעונת 2010/11. המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ 55.
המשחק השני (20:00) יפגיש את מכבי עירוני פתח תקווה מול מחזיקת גביע המדינה, הפועל תל אביב. משחק זה יועבר בשידור ישיר בערוץ 58+ LIVE.
להלן חלוקת יציעי אוהדי הקבוצות:
הפועל ב"ש- יציעים 4,5
הפועל ק"ש- יציעים 10,11
מכבי עירוני פ"ת- יציעים 1,2
הפועל ת"א- יציעים 13,14
מחירי כרטיסים:
מבוגר- 40 ₪
ילד/חייל- 20 ₪
ביום המשחק תפתחנה קופות לרכישה מוקדמת באצטדיון המושבה בפ"ת החל מהשעה 14:30, המכירה תתבצע במזומן בלבד והכרטיסים ימכרו ללא עמלה.

https://football.org.il/Archive/Article ... .aspx.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
האצטדיון החדש בפתח תקווה יארח את ההצגה הכפולה בין הפועל באר שבע לקרית שמונה ובין מכבי פ"ת להפועל ת"א.
משחקי חצי גמר גביע הטוטו לליגת WINNER יתקיימו ביום שלישי, ה-10 בינואר באצטדיון ה'מושבה' בפתח תקווה.
במשחק הראשון (17:30) תפגוש הפועל באר שבע את מוליכת ליגת העל, הפועל קרית שמונה. כזכור, קרית שמונה היא מחזיקת גביע הטוטו לעונת 2010/11. המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ 55.
המשחק השני (20:00) יפגיש את מכבי עירוני פתח תקווה מול מחזיקת גביע המדינה, הפועל תל אביב. משחק זה יועבר בשידור ישיר בערוץ 58+ LIVE.
להלן חלוקת יציעי אוהדי הקבוצות:
הפועל ב"ש- יציעים 4,5
הפועל ק"ש- יציעים 10,11
מכבי עירוני פ"ת- יציעים 1,2
הפועל ת"א- יציעים 13,14
מחירי כרטיסים:
מבוגר- 40 ₪
ילד/חייל- 20 ₪
ביום המשחק תפתחנה קופות לרכישה מוקדמת באצטדיון המושבה בפ"ת החל מהשעה 14:30, המכירה תתבצע במזומן בלבד והכרטיסים ימכרו ללא עמלה.

פתאום שזה לא ברמת גן זה נשמע כמו שעתיים של כיף באמצע השבוע מאשר תיק שנפל עלינו כאילו אין לנו את הצרות של הליגה.
אשכרה באים עם חשק.
אשכרה באים עם חשק.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Chen כתב:פתאום שזה לא ברמת גן זה נשמע כמו שעתיים של כיף באמצע השבוע מאשר תיק שנפל עלינו כאילו אין לנו את הצרות של הליגה.
אשכרה באים עם חשק.
אמת, אבל מריח רע מאוד שזה בדיוק כאשר יש איצטדיון חדש בעירו של יו"ר ההתאחדות שלנו, ובדיוק כאשר קבוצתו מעפילה למעמד

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
גיא לוי חייב לעשות רוטציה, יש שחקנים שבמחצית השנייה פשוט שבקו חיים.
אדלי שלא ישחק מול מכבי צריך לשחק, גם זינו ואבו לאבן יכולים לקבל צ'אנס.
גיא לוי חייב לעשות רוטציה, יש שחקנים שבמחצית השנייה פשוט שבקו חיים.
אדלי שלא ישחק מול מכבי צריך לשחק, גם זינו ואבו לאבן יכולים לקבל צ'אנס.
באסה אני עובד עד 17:00. רציתי לראות את "המושבה".
- Sir Alex Ferguson
ארבעה שחקנים (ועקנין, יחיאל, גבאי ומלכה) יעדרו בגלל פציעות, שלושה מהם בגלל מתיחות (בשבת גם אופיר התקשה בגלל מתיחה בשלב מסוים, גם שבחון בספק בגלל מתיחה), לא הגיע הזמן שנחליף את מאמן הכושר סיני מאירי במאמן כושר שיוכל להעמיד קבוצה ראויה מבחינה כושר לליגת העל?
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 93306.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 93306.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב:ארבעה שחקנים (ועקנין, יחיאל, גבאי ומלכה) יעדרו בגלל פציעות, שלושה מהם בגלל מתיחות (בשבת גם אופיר התקשה בגלל מתיחה בשלב מסוים, גם שבחון בספק בגלל מתיחה), לא הגיע הזמן שנחליף את מאמן הכושר סיני מאירי במאמן כושר שיוכל להעמיד קבוצה ראויה מבחינה כושר לליגת העל?
אני יודע שזה נחמד ויפה ליפול כל פעם על מאמן הכושר, אבל ע"פ אנשים שונים יש לא מעט שחקנים שלנו שרחבת הפורום ושאר מועדונים לא זרה להם.
אני לא אומר שאסור לצאת לבלות ולשתות, אבל חייב להיות מינון מסויים שאני לא יודע אם הוא נשמר.
המינימום שאני מצפה משחקנים מקצועיים הוא לשמור על אורח חיים ספורטיבי, אני לא יודע עד כמה הנושא נשמר אצלנו.
ואני לא אומר שמאמן הכושר שלנו טוב, פשוט יש עוד דברים שבאים בחשבון בנוגע לכושר גופני.
לדעתי מי שישולבו בהרכב הם :
במקום יחיאל - הזר הנבחן גולובוביץ'.
במקום וקנין - לוטם זינו.
במקום גבאי- אקסברד.
במקום מלכה - אבולבן.
במקום יחיאל - הזר הנבחן גולובוביץ'.
במקום וקנין - לוטם זינו.
במקום גבאי- אקסברד.
במקום מלכה - אבולבן.
- Sir Alex Ferguson
הסעות לחצי גמר גביע הטוטו באצטדיון המושבה יצאו ביום שלישי בשעה 15:00 מוסרמיל, מחיר הנסיעה הלוך ושוב 30 ש"ח.
ההסעה תחזור לב"ש לאחר המשחק הראשון ולא תישאר למשחק השני. כל מי שירצה להישאר ולחזור עצמאית שידאג לעדכן את אחראי ההסעה.

ההסעה תחזור לב"ש לאחר המשחק הראשון ולא תישאר למשחק השני. כל מי שירצה להישאר ולחזור עצמאית שידאג לעדכן את אחראי ההסעה.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
השחקן הזר לא ישחק עקב בעיות רפואיות.
המשחק משודר גם באתר ערוץ הספורט וגם בערוץ 55
המשחק משודר גם באתר ערוץ הספורט וגם בערוץ 55
לא ברור למה הוא הוציא את לוטם זינו. דווקא הוא היה בסדר לדעתי.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
במילה אחת חבל.
היינו שווים לפחות פנדלים, אבל הדקה האחרונה השנה קריטית בבאר שבע השנה.
ועקנין המצטיין, והקהל עוד יותר מצטיין!
היינו שווים לפחות פנדלים, אבל הדקה האחרונה השנה קריטית בבאר שבע השנה.
ועקנין המצטיין, והקהל עוד יותר מצטיין!
חבל.. אבל כל הכבוד להם..