יפה סיכמת, על אחת כמה וכמה כשמדובר באסף קינן שידוע כשופט של גדולותמשה אוחיון כתב:https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1,4,0/194412.html
קל לקוון לא לסמן לשופט כשמדובר בהפועל באר שבע.
מעניין מה היה קורה אם זאת הייתה שריקה למכבי חיפה. אם זה היה מלכה שיורק על ורד. אז הקוון היה מרים את הדגל עד שהשופט היה פונה אליו. בושה שגם לא ציינו זאת בדו"ח השיפוט, ניסיון מכוער להעלים את האירוע.
בעצם אני לא צריך לנחש, מקרה דומה בשנה שעברה הסתיים באדום לשחקן שלנו. הוצא כרטיס אדום לריקי פרננדש בקריית אליעזר בשנה שעברה אחרי שהוא ובוקולי נתקלו אחד בשני (כמובן שרק הפורטוגלי הורחק).
נמשיך הלאה? פנדל בדקה ה45 בוסרמיל השנה שקיבלה מכבי חיפה, גם כאן החלטה גבולית. עוד קצת? סימון לאופסייד של ערן לוי בדקה ה90 בשנה שעברה בקריית אליעזר במצב של 2-2 כשהוא לבד מול דוידוביץ ויכול להביא לנו את הניצחון.
השופטים נותנים המון כבוד כשמדובר בקבוצות הגדולות, וכולנו ראינו את זה בבלומפילד בשבוע שעבר. לא מתלבטים בכלל בשריקות לקבוצה הגדולה. אבל כשמדובר בשריקת לקבוצה הקטנה (כמו קנדה בשבת שעברה שעשה מעשה גרוע מאחמד סבע ולא הורחק) אז פתאום הם מתעלמים, מסתפקים בצהוב, מנסים להעלים את הדברים מהדו"ח.
פשוט מרתיח.
מלכה מציג - 'אני שווה יריקה'.
Re: מלכה מציג - 'אני שווה יריקה'.
Re: מלכה מציג - 'אני שווה יריקה'.
רשמים מבית הדין של ההתאחדות לכדורגל :
משיחות עם יתר הנוכחים במגרש - הקוון שבתאי נחמיאס והשופט הרביעי חיים יעקב - עלה כי מערכת השמע של השופטים לא הייתה תקינה וכי עוזרי השופט לא יכולים היו לשמוע את קינן במהלך רוב דקות המשחק בשל הד במכשיר. גם קינן עצמו כמעט שלא שמע את עוזריו, בין היתר גם במקרה היריקה.
"אם אסף היה שומע, עידן ורד היה מורחק במקום. לא ייתכן שמוזס אמר לו והוא התעלם", הסבירו באיגוד השופטים, שם תהו מדוע גם לאחר שריקת הסיום, כאשר עוזרי השופט יכולים היו לספר על האירוע בלי צורך במערכת השמע, עדיין לא נרשם האירוע בדו"ח של קינן. כל שופטי המשחק זומנו לדיון בוועדה המקצועית של איגוד השופטים שייערך ב-6 בפברואר.
אז אני מס' שאלות :
1. הדגל. לשם מה יש דגל לקוון אה ?
2. לא דיברו בניהם בסיום ? או דיברו והעדיפו לא לרשום כדי להעלים את האפליה הברורה ?
3. עד מתי ימשכו האפליות עד מתי ?????
משיחות עם יתר הנוכחים במגרש - הקוון שבתאי נחמיאס והשופט הרביעי חיים יעקב - עלה כי מערכת השמע של השופטים לא הייתה תקינה וכי עוזרי השופט לא יכולים היו לשמוע את קינן במהלך רוב דקות המשחק בשל הד במכשיר. גם קינן עצמו כמעט שלא שמע את עוזריו, בין היתר גם במקרה היריקה.
"אם אסף היה שומע, עידן ורד היה מורחק במקום. לא ייתכן שמוזס אמר לו והוא התעלם", הסבירו באיגוד השופטים, שם תהו מדוע גם לאחר שריקת הסיום, כאשר עוזרי השופט יכולים היו לספר על האירוע בלי צורך במערכת השמע, עדיין לא נרשם האירוע בדו"ח של קינן. כל שופטי המשחק זומנו לדיון בוועדה המקצועית של איגוד השופטים שייערך ב-6 בפברואר.
אז אני מס' שאלות :
1. הדגל. לשם מה יש דגל לקוון אה ?
2. לא דיברו בניהם בסיום ? או דיברו והעדיפו לא לרשום כדי להעלים את האפליה הברורה ?
3. עד מתי ימשכו האפליות עד מתי ?????