בתקופת אלי זינו הפועל באר שבע היו עם חצי מהתקציב. היום הבנתי שהתקציב הוכפל ואף יותר ל22 מליון שקלים.
תעזרו לי להבין משהו, איפה בדיוק הכסף הגדול מושקע?,ומה ההבדל בין שתי הבעלים?
נכון מבחנת החלק המקצועי הכל רץ כמו קבוצת כדורגל ברמה גבוהה. משכורות נכנסות בזמן[אולי זה העייה?], פחות הודעות עיתונות על דברים מקולקלים שקוראים בתוך המועדון
אבל ב'תאכלס כיצד זה בא לידי ביטוי ברמת השחקנים שמגיעים לפה ובעצם מה שאני רוצה לשאול זה איפה הכסף?!?!
אצל דוידזאדה הצעיר והמוכשר שמרוויח 250 אלף דולר?
אצל סבע ממכבי שהושאל תמורת 100 אלף דולר?
אצל מלכה? אצל נאסר?
תנסו לעבור אחד אחד מהשחקנים שיש בסגל של באר שבע. אין שחקן אחד שמקבל יותר מ50 אלף דולר לעונה חוץ משבחון. אז מה ההבדל בדיוק בין 22 מליון ל10 מליון של זינו?
שקט בחד ההלבשה? שקט במועדון? נראה לי זה הדבר שהיה משאיר אותנו בליגה!!
צריך עזרה?
Re: צריך עזרה?
אין מצב.
תקופתו של מלך מלכי השכונה הייתה הגרועה ביותר אי פעם.
נגמר וטוב שנגמר.
תקופתו של מלך מלכי השכונה הייתה הגרועה ביותר אי פעם.
נגמר וטוב שנגמר.
אני חושב שצריך להוציא את ההוא מהאולמות מהשיח של האוהדים.
הוא לא ראוי והוא עשה דברים ביודעין שפגעו בקבוצה ולכן אין מקום להזכיר את שמו בכלל.
כל זה מבלי לגרוע מחלקה של אלונה בעסק הביש הזה שנקלענו אליו.
בוודאות שאם היה לנו בעל בית קצת יותר מפולפל ומבין עניין - היינו נראים הרבה יותר טוב גם אם התקציב היה רק חצי ממה שהוא היום.
לצערנו יש לנו את אלונה שהיא פתייה לא קטנה ויותר מכך - מסרבת ללמוד מהטעויות שלה וגורמת להרבה אנשים להעלות מחשבות "כפירה" כמו ההשוואה לבעל האולמות שנתת.
הוא לא ראוי והוא עשה דברים ביודעין שפגעו בקבוצה ולכן אין מקום להזכיר את שמו בכלל.
כל זה מבלי לגרוע מחלקה של אלונה בעסק הביש הזה שנקלענו אליו.
בוודאות שאם היה לנו בעל בית קצת יותר מפולפל ומבין עניין - היינו נראים הרבה יותר טוב גם אם התקציב היה רק חצי ממה שהוא היום.
לצערנו יש לנו את אלונה שהיא פתייה לא קטנה ויותר מכך - מסרבת ללמוד מהטעויות שלה וגורמת להרבה אנשים להעלות מחשבות "כפירה" כמו ההשוואה לבעל האולמות שנתת.
הפועל אני כבר משתגע
כמה דברים:
1. השאלה היא כמה כסף היא באמת מביאה מהבית ולא המספר בלי שום כיסוי שזורקים בהתאחדות
2. ברור שאלונה ביזבזה הרבה יותר כסף מאשר אלי זינו, אבל עוד יותר ברור שהיא עשתה גם פי 1000 יותר טעויות מאלי זינו
3. אלונה הגיע מ"עולם" אחר בכלל (היי-טק), ששמה רוב רובם של האנשים הם "אשכנזים" מתורבתים שקטים ומעל הכל משעממים (ויש לי חברים שעובדים בתחום), היא רגילה לכך שמספיק שהיא תעיר בהערה חלשה לעובדים שלה שהיא לא מרוצה ואז הכל יחזור לעבוד כמו שעון, מה שהיא לא מבינה ש"השחקנים" הישראלים בארץ חוץ מלצחוק כל היום ולספור דולרים בסוף חודש, לא מעניין אותם כלום, אלה אם אתה מתחיל לפגוע להם בכיס או לאיים בפומבי (ואם באמת כוונה) על "שחקנים", ופה מגיע הבעיה הגדולה ביותר ואני אמרתי את זה כבר 3 פעמים בעבר, כדורגל זה לא היי-טק (אבל כנראה שאין קול ואין עונה)
4. צוות ניהולי עדיין ומגוחך (בדיוק כמו שאלונה אוהבת), אתה באמת יכול להשוות את אסי רחמים ליוסי אורה, ועד שהיו פה סוף סוף מנהל מצויין כמו ארז בדש שעשה פה סדר ואירגון במועדון שלא היה פה מאז יוסי אורה, היא בחרה להעיף אותו בטענה (לפי כתבה שהייתה ב"כל הנגב") שהוא "קשה מדי לשחקנים ולצוות המקצועי" -- תגיד לי אתה מה יש עוד להוסיף
1. השאלה היא כמה כסף היא באמת מביאה מהבית ולא המספר בלי שום כיסוי שזורקים בהתאחדות
2. ברור שאלונה ביזבזה הרבה יותר כסף מאשר אלי זינו, אבל עוד יותר ברור שהיא עשתה גם פי 1000 יותר טעויות מאלי זינו
3. אלונה הגיע מ"עולם" אחר בכלל (היי-טק), ששמה רוב רובם של האנשים הם "אשכנזים" מתורבתים שקטים ומעל הכל משעממים (ויש לי חברים שעובדים בתחום), היא רגילה לכך שמספיק שהיא תעיר בהערה חלשה לעובדים שלה שהיא לא מרוצה ואז הכל יחזור לעבוד כמו שעון, מה שהיא לא מבינה ש"השחקנים" הישראלים בארץ חוץ מלצחוק כל היום ולספור דולרים בסוף חודש, לא מעניין אותם כלום, אלה אם אתה מתחיל לפגוע להם בכיס או לאיים בפומבי (ואם באמת כוונה) על "שחקנים", ופה מגיע הבעיה הגדולה ביותר ואני אמרתי את זה כבר 3 פעמים בעבר, כדורגל זה לא היי-טק (אבל כנראה שאין קול ואין עונה)
4. צוות ניהולי עדיין ומגוחך (בדיוק כמו שאלונה אוהבת), אתה באמת יכול להשוות את אסי רחמים ליוסי אורה, ועד שהיו פה סוף סוף מנהל מצויין כמו ארז בדש שעשה פה סדר ואירגון במועדון שלא היה פה מאז יוסי אורה, היא בחרה להעיף אותו בטענה (לפי כתבה שהייתה ב"כל הנגב") שהוא "קשה מדי לשחקנים ולצוות המקצועי" -- תגיד לי אתה מה יש עוד להוסיף
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
זה שי ! כתב:איפה הכסף תשאל את אלונה שעובדים עליה על ימין ושמאל !
זה שי!
חחחח שלום ליאיר לפיד....
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
mair369 כתב:כמה דברים:
אז בא בבקשה תהיה קונקרטי במקום רק לנסות להעמיד לה סימני שאלה מעל הראש עם כל מיני משפטים סתומים. לא צריך להיות גאון גדול בתקציבים כדי להגיע לתובנה שהיא כבר השקיעה עשרות מליונים שקלים מכיסה במועדון, וממי שמתיימר להציג עצמו כמבין דבר או שניים בהוויות החיים, המינימום הנדרש היא הגעה לתובנות מעין אלו..
mair369 כתב:. ברור שאלונה ביזבזה הרבה יותר כסף מאשר אלי זינו, אבל עוד יותר ברור שהיא עשתה גם פי 1000 יותר טעויות מאלי זינו
אשתדל להיות עדין - שכחת להוסיף: "לדעתך"

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר