מניה דיפרסיה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: מניה דיפרסיה.

שליחה על ידי אריק »

הילה חדד כתב:
מן הסתם, בגלל שיש לו אפ אנד דאון הוא משחק בב"ש ולא באירופה.

מתי שהוא כן נותן משחק טוב, אפשר לראות שכל הקבוצה נראית טוב יותר.

ובוא נדייק, יש לך משהו נגד אותו סוג של שחקנים אבל גיל 28 ומעלה. עם השאר אתה מאוד סלחן.

בכל אופן, הויכוח הזה די מיותר. לא נגיע להסכמה בעניין של שבחון. ננעלתם על העובדה שהוא פרווה, רך ולא נלחם. קשה להזיז אתכם מזה.

ואגב, דווקא כשמדובר בשחקן צעיר שמקבל הזדמנות אני מצפה לראות קצת יותר אוריינטציה לוחמנית ולעשות הגנה.

אם יוסי שבחון היה מממש 20% מהפוטנציאל שלו הוא לא היה פה, הוא הגיע על תקן "הסוס המת"
שלא ראה דשא בקבוצות הגדולות. לצערי שבחון הוא לא מאלה שיניעו את הקבוצה, ייקחו אחריות שלא
הולך ויוציאו יש מאין. שהקבוצה משחקת טוב אז רואים שבחון במיטבו, אבל שלקבוצה לא הולך (רוב העונה)
כל החסרונות שלו באים לידי ביטוי. במשחקים בהם צריך לתת מלחמה וליפול על הדשא הוא לא האיש
הנכון ואתמול היתה דוגמא מצויינת. זה נכון שהוא אינטיליגנט ומבין את המשחק אבל כמעט ולא רואים את זה.
לגבי נאסר, אני אחד מהמבקרים הכי גדולים שלו וחוטף עליו קריזה לפחות חמש פעמים במשחק, אבל בחלק גדול מהמקרים
הוא סותם לי את הפה ומביא מספרים שפרט לאקסברד אף אחד לא מביא.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הסניגור האדום כתב:באמת, אם אני ואחרים לא נסתכל על הטבלה מדי פעם ולא נלך ולא נצפה בחבורה של גיא, אלא נקרא כול הזמן את התגובות של חלק מהכותבים כאן יהיה ממש כייף, אנו נבין שהפועל באר שבע מתמודדת על אליפות או לכול הפחות על מקום באירופה,
חברים חברים חברים .... תתעוררו המחצית הראשונה אתמול הייתה זוועה ואני עוד עדין,
כול השחקנים אולי פרט לשלושה היו זוועה אז מה אתם עושים איתם חסד מה?
אין להם יכולת תקלטו בגלל זה אנחנו נמצאים במיקום הזה בטבלה,
לגבי אתמול :
כולנו היינו קונים תיקו לפני המשחק. גיא לוי תכנן את המשחק מצוין. בונקר לא צריך להיות דרך חיים, אבל מחצית אחת בעונה זה לא נורא ואפילו נדרש במצבנו (כל האמצעים מקדשים את המטרה). אל תחשבו בטעות שהמחצית השנייה הייתה מדד לאם היינו פותחים את המשחק עם אותו הרכב של המחצית השניה, כי היינו יורדים למחצית בפיגור של 2-3 שערים כמו כל המשחקים העונה נגד הגדולות (וכן, העונה ק"ש נחשבת לקבוצה גדולה).
אחרי מחצית שבה יצא העוקץ מק"ש, גיא שינה מערך וקיבל את מה שרצה.
לגבי הקבוצה בכללי :
עד שלא נייצר 5 שחקני הרכב לגיטימיים תוצרת בית (ואלה שיש כרגע לא מספיק טובים, מצטער), לא נהיה קבוצת צמרת.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

אריק כתב:

אם יוסי שבחון היה מממש 20% מהפוטנציאל שלו הוא לא היה פה, הוא הגיע על תקן "הסוס המת"
שלא ראה דשא בקבוצות הגדולות. לצערי שבחון הוא לא מאלה שיניעו את הקבוצה, ייקחו אחריות שלא
הולך ויוציאו יש מאין. שהקבוצה משחקת טוב אז רואים שבחון במיטבו, אבל שלקבוצה לא הולך (רוב העונה)
כל החסרונות שלו באים לידי ביטוי. במשחקים בהם צריך לתת מלחמה וליפול על הדשא הוא לא האיש
הנכון ואתמול היתה דוגמא מצויינת. זה נכון שהוא אינטיליגנט ומבין את המשחק אבל כמעט ולא רואים את זה.
לגבי נאסר, אני אחד מהמבקרים הכי גדולים שלו וחוטף עליו קריזה לפחות חמש פעמים במשחק, אבל בחלק גדול מהמקרים
הוא סותם לי את הפה ומביא מספרים שפרט לאקסברד אף אחד לא מביא.
ועוד פעם אני אחזור על השאלה שלי. כמה נפילות על הדשא ראית מנאסר, מלכה, קיסו ושות'.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הסניגור האדום כתב:תודה רבה גיל, זה ההסבר על הנושא שפתחתי במחצית הראשונה שבו אתה מסביר הכי טוב לכול המקטרגים עליי, ושוב פעם תודה.
רק אל תשכח מי יצא......
בבקשה.

רק מה לעשות מישל ויחד עם זה חייבים להתחשב בירושה שקיבל גיא לוי.
נכון, הוא קיבל הזדמנות לתקן ועוד שני משחקים נדע אם השינויים בינואר נותנים פירות...

בנוגע לאילוז ?

הוא לא היה מגן ולא יהיה מגן לעולם.
יש מצב שגביש הוא פתרון זמני לא רע למרות שהוא איטי מידי אבל זה מה יש.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

סתם לשם השוואה לאדריאן רוצ'ט יש השנה 2 בישולים ו- 2 שערים (פחות משבחון) ביותר משחקים ממנו, אבל אני לא חושב שלמישהו בקריית שמונה יש ספק ביכולות שלו.
לפעמים יש לי תחושה שאנשים ציפו משבחון להיות סטייל מליקסון, זה שישנה את המשחק במהלך אחד. אז שבחון לא כזה ולא יהיה כזה, אבל הוא האיש שעושה את ההבדל בין משחק מסודר עם הנעת כדור לבין הסטנגה שראינו נגד נתניה למשל. גם אם זה לא בא לידי ביטוי בסטטיסטיקה (מי ישמע יש לנו כל כך הרבה שחקנים עם סטטיסטיקה יותר טובה משלו).

שלח תגובה