*עודד גביש בעמדת המגן יכול להצליח יפה אבל זה סיכון. למרות משחק התקפה היפה שלו בקרית שמונה,לאחר האילתורים של גיא לוי במחצית השניה. אני חושב שגביש צריך לפתוח בעמדת הבלם כי אני לא רוצה לחשוב מה יקרה ברגע שיעברו את גביש, והתקפת פתח תקווה תפגוש בצמד הבלמים יחיאל את גרידו. גביש הכי יציב במרכז ההגנה של באר שבע לדעתי והוא צריך לפתוח כבלם ולהששאיר את העבודה לאילוז בעמדת המגן[ אח אח דרשו בוזבי'ץ]
*עידן חדש בבאר שבע!! יש צד ימין העונה. לפחות בשחקן זר אחד פגענו בינואר "גרביץ". הבעייה שגרביץ לא חלוץ!!! הוא שחקן קישור[גיא לוי] מצוין עם מהירות בבלתי רגילה[מזכיר לי את רונאלדו כשהוא מתחיל לרוץ] שיכול להכניס כדורים עומק ביחד עם סבע לאקסברד. אני לא מבין למה גרביץ שחק בחוד בקרית שמונה הוא פשוט נעלם!. גרביץ שחקן של דריבלים,מהירות,חדירות עומק,הכנסת כדורים לחלוצים נקודה!.
*הייתי מעדיף לראות את נאסר פותח בהרכב בשבת בצד ימין אבל כנראה שהוא לא יהיה בסגל עקב מתיחת שריר. במילים אחרות "זמן סבע". השחקן הצעיר יכול משום דבר לעשות גול אבל בנתיים כבר שתי משחקים לא רואה אותו במגרש. מקווה שהוא יקח את עצמו בידים ויתחיל לשחק כי כדורגל הוא יודע.
*אקסברד....כנראה גבאי[שוב!!] פצוע ולא יתול חלק משחק. למרות שהייתי מעדיף לראות את גבאי,אני מאמין באקסברד למרות שהוא משחק בכבדות מעצבנת לפעמים הוא ידע לעשות תעבודה בסופו של דבר ולכבוש בשבת.[חמסה שום בצל].
גביש בפעולה נהדרת אחת עשה מה שאילוז בכל הקריירה לא תרם. עם זאת מעדיף אותו בהגנה מול שחקנים מהירים הוא אבוד. נגד ק"ש גרבי'ץ שיחק אמנם כחלוץ אך המשחק היה הגנתי כשבעצם הוא היה לבדו בחוד, מה שבטוח הוא צריך לשחק כמה שיותר קרוב לשער.
עם נאסר ישחק אז צמד השחקנים האלה גרביץ ונאסר יכולים להשאיר אבק להגנה של פ"ת. במיוחד שפ"ת יגיעו לבאר שבע למשחק הישרדות שתיקו זה כמו הפסד בשבילהם. באר שבע יוכלו להשאיר את ההגנה של פ"ת עם ההמכנסים למטה במתפרצות קטלניות שלנו מהצדדים.
אבל שוב כמה שזה משחק חשוב לבאר שבע, זה משחק עוד יותר חשוב לפתח תקווה שהפסד בבאר שבע יגמור תסיכוים שלהם לישאר ליגה. למרות שלדעתי הם ירדו ליגה גם עם הם ינצחו בשבת.
יש משחקים קריטיים ויש את המשחק מחר... בהתחשב בלוח המשחקים וזה ששבוע הבא אנחנו נוסעים למכבי פ"ת, מחר זה משחק סופר דופר קריטי.
אני לא רואה שום סיבה בעולם שסבע יפתח במקום גרביץ' באגף ימין. אם נאסר לא כשיר (מה, אין שחקן שיכול להבקיע בלי להיפצע?) אז שמלכה יעלה באגף שמאל, לא נראה לי שסבע יהיה כל כך אפקטיבי בצד הזה.
ונגד פרובוקטורים כמו גיא צרפתי? אולי הגיע הזמן לקאמבק של איציק ועקנין.
yedidel כתב:יש משחקים קריטיים ויש את המשחק מחר... בהתחשב בלוח המשחקים וזה ששבוע הבא אנחנו נוסעים למכבי פ"ת, מחר זה משחק סופר דופר קריטי.
אני לא רואה שום סיבה בעולם שסבע יפתח במקום גרביץ' באגף ימין. אם נאסר לא כשיר (מה, אין שחקן שיכול להבקיע בלי להיפצע?) אז שמלכה יעלה באגף שמאל, לא נראה לי שסבע יהיה כל כך אפקטיבי בצד הזה.
ונגד פרובוקטורים כמו גיא צרפתי? אולי הגיע הזמן לקאמבק של איציק ועקנין.
וכי למה פסלת את סבע באגף שמאל?! הוא יודע לשחק בשני הצדדים כאשר הרגל החזקה שלו היא שמאל.
וגם בלי קשר לפרובוקציות של איציק, קשר אחורי אחד זה לא מספיק. ליד סוארס חייב להיות עוד מישהו.
גבאי פצוע, נראה שגיא לא כזה מחזיק מאקסברד. אולי זמן (שוב) אבולאבן?
הילה חדד כתב:
וכי למה פסלת את סבע באגף שמאל?! הוא יודע לשחק בשני הצדדים כאשר הרגל החזקה שלו היא שמאל.
וגם בלי קשר לפרובוקציות של איציק, קשר אחורי אחד זה לא מספיק. ליד סוארס חייב להיות עוד מישהו.
גבאי פצוע, נראה שגיא לא כזה מחזיק מאקסברד. אולי זמן (שוב) אבולאבן?
בס"ד
בנוגע לסבע, אני חושב שידידאל מתכוון לכך שהיתרון של סבע בצד ימין הוא החיתוך למרכז, דבר שהוא לא יעשה בצד שמאל.
אם נאסר לא כשיר אני מעדיף לראות את סבע בשמאל, מלכה מבחינתי לא שחקן שמתאים להרכב.
אני גם הייתי מחזיר את וקנין לצד סוארס, קיסו כמעט ולא זוכה בכדורים ולא משפיע מספיק על המשחק.
במעריב ראיתי שגבאי דווקא כן כשיר, נחכה לפרסומים נוספים.
גיא לוי שוב מנפה את שמעון הרוש מהסגל, לדעתי תעלומה גדולה, אני מעריך שהסיבה היא חברתית, דוקא מהרוש ציפית לעונה טובה בקבוצה, סה"כ אשתקד הרוש נתן עונה טובה מאוד בעכו והראה מה הוא שווה ויש לו מה למכור. במשחקים ששיחק הוא אמנם היה פרווה ברובו, אך מקצועית לא מוצדק לנפות אותו מהסגל, ןאז יבוא חוק מרפי יעבור לקבוצה אחרת ויראה שויתרנו עליו מוקדם מדי.
לדעתי האישית סבע לא שווה הרכב, בשי משחקי הליגה בהם הוא פתח הקבוצה נראיתה לא טוב, גרביץ' הוא יותר טוב ממנו ויותר מנוסה למרות גילו הצעיר יחסית (23) וכדאיי לשמור את סעבה למקרה חירוב בנוסף למוטי מלכה, שניהם יכולים להכנס כמחליפים ולתת תפוקה...
אגב עודד גביש בעמדת המגן הימני בהחלט החלטה מעניינת, אבל אולי כדאיי לנסות שוב את בוזוביץ'.