הלם!!! זאת המילה הראשונה שעולה בראש בבואי לתאר את אשר אירע הערב בווסרמיל... ותגידו שאני מגזים ונסחף אבל זאת ההרגשה.
מול מי פ״ת יצאה מהמינוס??? מולנו!
מול מי פ״ת מחברת לראשונה 2 נצחונות??? מולנו!!
מול מי פ״ת חוזרת לליגה ומבהירה שגם היורדת הבטוחה כבר לא בטוחה?? מולנו!!!
מול מי פ״ת משיגה נצחון חוץ ראשון?? מולנו!!!
אז מה היה לנו? קור כלבים, גשם זלעפות, כמות אוהדים קטנה(ובצדק), ועדיין הדבר הכואב ביותר היה השער בדקה ה-92...
2 זוגות גרביים,גאטקס,ג׳ינס,5שכבות של חולצה/פליז, ומטרייה עצרו את הקור אבל היו רחוקים מלהגן על הכאב הזה של השער הזה בדקה הזאת...
ושלא תטעו היה משחק טוב שלנו, ובמושגי העונה הזאת אפילו טוב מאוד...ומכאן בא התיסכול....
אכזרי הוא משחק הכדורגל, אמרו כבר לפני, אבל ככה? חסר צדק?
אז עמדתי שם כואב המום עצוב וכועס... כועס? אבל על מי?
האם על נאסר והאדום המטופש?? אבל יכולנו גם לפני וגם אחרי לסיים עם חמישייה לפחות!
על גיא לוי והחילופים המאוחרים?? גם לפני וגם אחרי היינו צריכים לסיים את המשחק!!
על ההחמצות של אקסברד/שבחון ושות׳?? אבל החמצות הם חלק מהמשחק!!!
כנראה שבמטוטלת הזאת של התחתית עוד יהיו הרבה סקנדל/פסטיבל...
מספיק להסתכל על שבוע קודם בו חיפה סופגת תיקו אחרי יתרון מבטיח (מול אותה פ״ת) ואנחנו מוציאים תיקו מול האלופה שבדרך בחוץ...
נקודה לפה נקודה לשם... פעם מעל הקו ופעם מתחתיו...
ואיך זה יגמר??
בתקווה שהסיום יהיה מתוק.
שבוע טוב ושקט...
ועוד משהו בקטנה... הליגה השנה היא פח! ויסכימו איתי גם אוהביה וגם מקטרגיה...
המנצחת מנוצחת, המביסה מובסת, הצפוי הוא הלא צפוי... ואם בליגה כזאת ועם 16 קבוצות אנו נהיה בין היורדות זה יהיה פשוט בושה!
ומילה על דור העתיד...לא של השחקנים, של האוהדים... אמנם עדיין אין לי ילדים אבל לפי אחייני(כיתות ג-ו) ממש מעט בכיתה אוהבים את ב״ש... בקצב הזה גם אם נתאושש מתישהו(עם גביע/אליפות(חח) או משהו כזה) ייתכן שנמצא עצמנו גם בעונות נפלאות עם מעט אוהדים (כי קבוצה לא מחליפים) ומי כמונו יודע זאת...
נדנד נדנד רד עלה עלה ו..... רד?
נדנד נדנד רד עלה עלה ו..... רד?
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
Re: נדנד נדנד רד עלה עלה ו..... רד?
OMERREMO כתב: מול מי פ״ת יצאה מהמינוס??? מולנו!
מול מי פ״ת מחברת לראשונה 2 נצחונות??? מולנו!!
מול מי פ״ת חוזרת לליגה ומבהירה שגם היורדת הבטוחה כבר לא בטוחה?? מולנו!!!
מול מי פ״ת משיגה נצחון חוץ ראשון?? מולנו!!!
מה שנקרא "טרנטה אבל לפניך"

קצת לא נעים להגיד, אבל זה כבר לא נד-נד. זה ניצחון אחד בשמונה משחקים.
אוי , כמה שאתה צודק , כמה !OMERREMO כתב: 2 זוגות גרביים,גאטקס,ג׳ינס,5שכבות של חולצה/פליז, ומטרייה עצרו את הקור אבל היו רחוקים מלהגן על הכאב הזה של השער הזה בדקה הזאת...
שבוע טוב ושקט...
ועוד משהו בקטנה... הליגה השנה היא פח! ויסכימו איתי גם אוהביה וגם מקטרגיה...
המנצחת מנוצחת, המביסה מובסת, הצפוי הוא הלא צפוי... ואם בליגה כזאת ועם 16 קבוצות אנו נהיה בין היורדות זה יהיה פשוט בושה!
ומילה על דור העתיד...לא של השחקנים, של האוהדים... אמנם עדיין אין לי ילדים אבל לפי אחייני(כיתות ג-ו) ממש מעט בכיתה אוהבים את ב״ש... בקצב הזה גם אם נתאושש מתישהו(עם גביע/אליפות(חח) או משהו כזה) ייתכן שנמצא עצמנו גם בעונות נפלאות עם מעט אוהדים (כי קבוצה לא מחליפים) ומי כמונו יודע זאת...
אחינים שלי בכיתות ב'-ד' , קניתי לאחין בכיתה א' חולצה של ב"ש , הוא שם אותה רק כשאני בא לבקר - כל פעם מתבייש לשים אותה לבית ספר.....
לא פלא , איך שהקבוצה נראית .
אני עושה גם מלגת פר"ח ויוצא לי לדבר עם בני נוער כיתות ז'-ט' , וצוחקים לי בפנים ששומעים שאני אוהד את באר שבע ,
מצב עגום - עוד פעם ליגה לאומית ולא ניצא מהמערבולת הזאת.
הנד-נד מתייחס יותר לעניין הקו האדום...yedidel כתב:קצת לא נעים להגיד, אבל זה כבר לא נד-נד. זה ניצחון אחד בשמונה משחקים.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח