אקסברד חזר עם סטולר באוטו.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
gate5

אקסברד חזר עם סטולר באוטו.

שליחה על ידי gate5 »

משהו פה נראה לא כשיר במיוחד אחרי ההחמצות שלו ושל חבר שלו לקבוצה יוסי שבחון.

הרי לפני המשחק הם אמרו שהם לא רוצים שהפ' פת ירדו. אבל הם לא מבינים שזה יהיה על חשבוננו.

צריך לבדוק את כל העניין הזה. פשוט מבזה ההחמצות שהיו אתמול.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: אקסברד חזר עם סטולר באוטו.

שליחה על ידי הילה חדד »

אתם בדיחה מהלכת, בחיי.

וזה לא פעם ראשונה שאני שומעת את השטויות האלו, זה היה גם כל היום אתמול בפייסבוק.

לכו תחפשו על מי להוציא את העצבים שלכם, אקסברד אתמול לא הצליח לצאת מהמתחם בלי הגנה. אבל מה שמפריע לכם זה שהוא נסע עם סטולר. מצידי שישנו כפיות. תבינו כבר שכולם חברים של כולם.
שבחון אמר שירצה שלא ירדו ליגה. מתחילים לנתח מי על חשבון מי. אם זה היה שחקן שגדל פה ומשחק בפ"ת ואומר את הדברים האלו, הוא היה מלך ואחלה גבר שאכפת לו. אבל כשזה הפוך אז יאללה, מכר משחק.
אף שחקן לא רוצה לרדת ליגה, אין מכירת משחק. תצאו כבר מהסרט הזה!
נערך לאחרונה על ידי הילה חדד ב 19 פברואר 2012, 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אקסברד לא מכר את המשחק - הוא פשוט חסר יכולת, נקודה.
חלוץ אלק שיודע להבקיע רק מול שערים ריקים או בראש בגלל הגובה שלו - גורם לי לפנטז על אורן ניסים, שלפחות היה משקיע בצורה בילתי רגילה ונלחם על המגרש.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

כי פשוט מתחילת העונה לשבחון 39 בישולים ולאקסברד 24 שערים
אז הם החליטו לא לשחק אתמול...

אם ככה אתם יכולים להירגע...בשבת יש דרבי. הם יילחמו על החיים שלהם ויחזרו להבקיע שלישיות כמו שהתרגלנו מהם

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אני לא חושב שהוא מכר את המשחק כן למרות שבכדורגל הישראלי הכל יכול להיות במיוחד עם הפועל פ''ת.
אבל איפה השכל שלו מה הוא חוזר איתו באוטו לי זה לא מפריע אבל זה בהחלט דבר שיכול לקרות רק בארץ שני שחקנים יריבים חוזרים ביחד אחרי משחק בינהם זה פשוט הזוי אבל כבר אמרתי שהשכל של השחקנים שלנו לא קיים
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

דרך אגב כולם כבר מבינים מי המדליף לוואלה ולפרימו או שרק אני הצלחתי להבחין במגמה ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

נדב סגרון כתב:אני לא חושב שהוא מכר את המשחק כן למרות שבכדורגל הישראלי הכל יכול להיות במיוחד עם הפועל פ''ת.
אבל איפה השכל שלו מה הוא חוזר איתו באוטו לי זה לא מפריע אבל זה בהחלט דבר שיכול לקרות רק בארץ שני שחקנים יריבים חוזרים ביחד אחרי משחק בינהם זה פשוט הזוי אבל כבר אמרתי שהשכל של השחקנים שלנו לא קיים

עזוב את היכולת המקצועית שלו, עזוב שבדר"כ אני מסכים איתך...

אבל בכל זאת - שלוש דוגמאות קטנות:

1. נניח שאקסברד לא שלומיאל ברגליים, לא מפספס את הכדור בין הרגליים ומכניס רגע לפני שהם משווים...האם היית אומר משהו על זה שחזר עם סטולרו?

2. נניח שחן עזרא היה מחזיר מנתניה לב"ש את אופיר דודזאדה...אחרי שב"ש ניצחו בנתניה. יותר מזה, משחק נוראי של חן עזרא. זה אומר משהו?

3. נניח שאתה כוכב בארשבעי עולה ומשחק במכבי ת"א. שיחקת במשך שנתיים לפני זה בב"ש והתחברת מאוד עם ויליאם סוארז. חברים טובים.
אם אתה לוקח אותו הביתה ומעביר עם חבר שעתיים בנסיעה, יש בזה טעם לפגם?

למה להתעסק בשטויות? תבקרו אותו מקצועית, יש מספיק על מה...

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

שוב לי אישית כי אין בעיה שהוא חזר איתו ,אני פשוט חושב שהוא לא חכם כי לא כולם חושבים כמוני וכמוך וזה דבר שבהחלט אנשים מסוימים וחסרי חיים יזכרו לו שירצו ,חבל זה סתם פוגע בו ,נכון שזה שום דבר אבל הוא יכל להימנע מזה קצת שכל .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מעניין אם את אותם חוכמולוגים מעניין שהוא חזר עם סטולר ואיך היו מגיבים אם הוא היה חוזר
באוטו היום עם טל בן חיים, תאמינו לי הם לא היו מוציאים מילה. אפשר להגיד עליו הכל, גמלוני,
יודע רק לנגוח, שלומיאלי וכו', אבל דבר אחד אני יודע: אקסברד כבש את השערים הכי משמעותיים
העונה (ראשון,טדי,פ"ת, הפועל ת"א) והביא המון נקודות.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:מעניין אם את אותם חוכמולוגים מעניין שהוא חזר עם סטולר ואיך היו מגיבים אם הוא היה חוזר
באוטו היום עם טל בן חיים, תאמינו לי הם לא היו מוציאים מילה. אפשר להגיד עליו הכל, גמלוני,
יודע רק לנגוח, שלומיאלי וכו', אבל דבר אחד אני יודע: אקסברד כבש את השערים הכי משמעותיים
העונה (ראשון,טדי,פ"ת, הפועל ת"א) והביא המון נקודות.
אין ספק - אבל נראה לי שאנחנו יודעים שרוב החלוצים עם הדקות שלו (למשל דובב גבאי אם לא פצוע) היו נותנים תפוקה זהה או יותר.

חייב לציין שהיום היה משחק מעולה שלו בכל מה שקשור לתפקוד כפיבוט, השתלט יפה על כדורים והניע אותם טוב לצדדים ואחורה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

yedidel כתב:
אין ספק - אבל נראה לי שאנחנו יודעים שרוב החלוצים עם הדקות שלו (למשל דובב גבאי אם לא פצוע) היו נותנים תפוקה זהה או יותר.

חייב לציין שהיום היה משחק מעולה שלו בכל מה שקשור לתפקוד כפיבוט, השתלט יפה על כדורים והניע אותם טוב לצדדים ואחורה.
לגבי התפוקה יכול להיות שאתה צודק אבל התרומה הגדולה שלו היא השערים החשובים ברגעים המכריעים
ולגבי זה אני ממש לא בטוח לגבי החלוצים האחרים.

שלח תגובה