מהפך דרמטי בדקות הסיום של המשחק קבע 2-1 לב"ש, משחק שני ברצף בניצחון בדקות הסיום ובתוצאה הזו!
באמת שאפו לחברה האלה, אני בתחילת המשחק שהיה 1-0 לאשדוד המשכתי להאמין שזה לא ייגמר ככה..כי זה מה שהם משדרים בתקופה האחרונה, מגיע להם שאפו ענקקק כי אשדוד קבוצה מצויינת!!!!
יש למישהו קומפלימנטים על הניהול משחק? על שחקנים בודדים?!
סיכומים ב"ש - מ.ס אשדוד 1-2
Re: סיכומים ב"ש - מ.ס אשדוד 1-2
חבר'ה אל תתלהבו, לדעתי משחק מכור!
כן שתוכנן בדיוק לגול דקה תשעים ומלחמה יוצאת דופן של השחקנים...ONmyOWN כתב:חבר'ה אל תתלהבו, לדעתי משחק מכור!
הית בכלל במשחק תגיד לי???? עד שיש משהו טוב חייב לקום האוהד שיקח תניצחון הענק הזה וימצא משהו להגיד כדי לגרוע.
כשמוכרים משחק לא שמים גול דקה 13 והשוער לא מציל כל פעם מחדש..
יאללה שתחרר
אל תגזים אין סיכוי שמשחק מהסוג הזה הוא מכור, משחק שבו בית"ר מנצחת מנגיעת יד מכוונת בדקה ה93 זה מכור..במיוחד עם כל הזיקה שדיברו עליה בק"ש לבית"ר טרם המשחק.

בס"ד
רק לחשוב מה היה מצבנו בטבלה לולא שער הניצחון של לוטם.
פשוט להוריד את הכובע בפני השחקנים שהראו לחימה ונחישות חסרת פשרות, ככה נשארים בליגה.
שבוע שני שאנחנו הופכים פיגור לניצחון, ממש לא דבר מובן מאליו, בטח לא כשהקבוצה היא הפועל ב"ש.
רק לחשוב מה היה מצבנו בטבלה לולא שער הניצחון של לוטם.
פשוט להוריד את הכובע בפני השחקנים שהראו לחימה ונחישות חסרת פשרות, ככה נשארים בליגה.
שבוע שני שאנחנו הופכים פיגור לניצחון, ממש לא דבר מובן מאליו, בטח לא כשהקבוצה היא הפועל ב"ש.
בהחלט הייתי במשחק. אתם הסתנוורתם מהניצחון, אבל אשדוד לא שיחקו את המשחק שלה בכלל.
השוער שבועט בעיטות חצי קלאצ' וקבוצה שאחרי הגול ששמו(בטעות?) לא רצו לשחק. נתנו לנו לשחק.
שאפו לשחקנים על הלחימה אבל לפי איך שזה נראה אשדוד לא התאמצו.
השוער שבועט בעיטות חצי קלאצ' וקבוצה שאחרי הגול ששמו(בטעות?) לא רצו לשחק. נתנו לנו לשחק.
בס"דONmyOWN כתב:בהחלט הייתי במשחק. אתם הסתנוורתם מהניצחון, אבל אשדוד לא שיחקו את המשחק שלה בכלל.
גם הפועל פ"ת שבנס לא יצאו עם רביעייה מוסרמיל מכרו?
צריך לפרגן לשחקנים ולמאמן, מאז ההפסד לנתניה אנחנו נראים טוב.
ואפשר לחשוב שאשדוד היא קבוצת צמרת שדורסת כל שבוע, הם כבר עם 7-8 משחקים ללא ניצחון, זו לא אשדוד של תחילת העונה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
טמטום של אנשים יכול פשוט לחרפן.ONmyOWN כתב:בהחלט הייתי במשחק. אתם הסתנוורתם מהניצחון, אבל אשדוד לא שיחקו את המשחק שלה בכלל.
מה הם עשו בשמונת המשחקים האחרונים אתה יודע?
ולהאשים את השוער של אשדוד דווקא, שהציל היום 239 גולים בטוחים...? טוב אתה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
עכשיו אחרי שראיתי את התקציר אני קולט שהגענו לממש המון מצבים והלווי שנשחק ככה כל שבוע. יאלה הפועל! שבוע הבא 2000 אדומים בבלומפילד!!!!
נו, אז מי אמר שאלונה לא עושה דברים טובים עם הכסף שלה...ONmyOWN כתב:בהחלט הייתי במשחק. אתם הסתנוורתם מהניצחון, אבל אשדוד לא שיחקו את המשחק שלה בכלל.
ועכשיו ברצינות, אשדוד פשוט חוזרת ליכולת האמיתית שלה ואלמלא היתה פה ליגה פחחח הם היו הרבה יותר למטה בטבלה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כניראה שלא ראית את אשדוד השנה. זה הכדורגל שהיא משחקת לאורך כל השנה. כובשת שער ואז הולכת אחורה ומחפשת לשמור על היתרון. במגרש הביתי שלה היא גם לפעמים מצליחה לגנוב את הגול השני (בדרך כלל ממצב נייח).ONmyOWN כתב:חבר'ה אל תתלהבו, לדעתי משחק מכור!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!