שאלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: שאלה

שליחה על ידי הילה חדד »

izguy83 כתב: השאלה מה את מגדירה טעויות.
יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים ולא מבינים.
דוגמא פשוטה :
הכי קל היה להגיד אתמול (ומודה שגם אני נפלתי בפח) שלהכניס את דובב במקום אקסברד זה לא נכון ופחדני.
מצד שני, שיחקנו טוב מאוד ושינוי מערך יכול היה גם להרוס.
בדיעבד זה התברר כמהלך נכון כי הרצף של המשחק לא נפגע והשער השני היה עניין של זמן
בחילוף של לוטם, אני בטוח שגיא חשב על המשחק ההוא מלפני שבועיים. להכניס את גרביץ' להוציא את נאסר (ששיחק פצוע עשר דקות בערך) ולהפקיר בכך את ההגנה (נאסר עושה הגנה, גרביץ' לא).
בשורה התחתונה, גיא לוי עושה חילופים שלפעמים נראים לנו תמוהים, אבל ברוב הפעמים זה מצליח.
פעם אחת או פעמיים? אפשר להגיד מזל.
יותר מזה, זה רק מוכיח את העובדה שאף אחד מאיתנו הוא לא מאמן כדורגל.
תנו לו את הקרדיט. מגיע לו.
נ.ב - הקהל שלנו מרבה לעודד את השחקנים (הכוונה ברמה האישית). גם לגיא לוי מגיע. והרבה.
אז שוב אתחיל ואומר- חושבת שגיא לוי מאמן שמבין המון בכדורגל. קצת פחות מקבלת את העובדה שכל מהלך שלו מושלם ולא ניתן להעביר ביקורת. בדיעבד או מלכתחילה.

החילוף של לוטם גם אז בדקות הסיום לפני שבועיים לא היה נכון בעיניי. חילופים של דקה 90 לעולם לא יהיו לי ברורים. נאסר בעשר הדקות שהיה פצוע גם לא עשה הגנה (אני גם לא מבינה איך אתה אומר שבדר"כ הוא עושה הגנה, אבל נלך עם הראש שלך). להוציא את נאסר היה מתבקש הרבה קודם, שיכניס את מי שיכניס. לא פוגעים בזרים בינואר זה קורה, אמת. בגרביץ ראינו כדורגל ועדיין בקושי רואה דקות. להגיע למושבה עם אקסברד בחוד ושום חלוץ נוסף בספסל, היה הזוי.

עוד פעם, יש בגיא לוי המון דברים טובים. אם יפסיקו לחפש כל שבוע איך לפתוח טופיק על כל דבר כדי להגיד שגיא לוי עושה הכללללל נכון זה יהיה פחות מחרפן.

מיצינו.
תמונה

שלח תגובה