זה באסה להפסיד בתוצאה גבוהה כל כך ויש סיכוי שאם הירידה תוכרע על הפרש שערים זה יהיה בעוכרנו.
אבל, המצב בתחתית כל כך צמוד, שאסור להוריד את הראש, לחזור למתכונת אימונים מוגברת, ומוטיבציה גבוהה.
שבוע הבא משחק סופר סופר סופר חשוב, נגד ראשון בבית, משחק שלא יכריע יורדת אבל בהחלט יכול לקרב את ראשון עוד כמה צעדים לליגה השניה. ניצחון שלנו שם ואנחנו יכולים טיפה לנשום, הפסד ושאלוהים יעזור לנו.
אני חושב שהתמיכה שנעניק לשחקנים השבוע, תהיה חשובה מאוד. לדעתי חובה להגיע לאחד האימונים המסכמים ולהרים להם את המורל...
להרים את הראש מהר!
Re: להרים את הראש מהר!
חייב להרים את הראש ומהר.
אומנם הפסדנו 5-1 אבל 4 גולים זה מתנות שנתנו לבני יהודה. המשחק היה צריך להיגמר בגג בתיקו.
היוכלת שלנו הייתה טובה במחצית הראשונה ובשניה מאוזנת עם בני יהודה למרות כל המצב הביטחוני.
אני בטוח בכך שאנחנו נשאר בליגה. אנחנו נראים הכי טוב מהתחתית. ואני בטוח באלף אחוז שאנחנו גם ננצח את ראשל"צ.
ד"א - דיע סבא היה החלש ביותר..אבל זה שחקן צעיר - שני משחקים הוא אדיר ומשחק אחד הוא על הפנים.
ללא ספק סוארס זה השחקן הכי משמעותי שלנו העונה ובלעדיו אנחנו פשוט כמעט ולא שווים. גביש כמובן גם חסר.
באר שבע לא תרד ואני אומר את זה בביטחון מלא.
אומנם הפסדנו 5-1 אבל 4 גולים זה מתנות שנתנו לבני יהודה. המשחק היה צריך להיגמר בגג בתיקו.
היוכלת שלנו הייתה טובה במחצית הראשונה ובשניה מאוזנת עם בני יהודה למרות כל המצב הביטחוני.
אני בטוח בכך שאנחנו נשאר בליגה. אנחנו נראים הכי טוב מהתחתית. ואני בטוח באלף אחוז שאנחנו גם ננצח את ראשל"צ.
ד"א - דיע סבא היה החלש ביותר..אבל זה שחקן צעיר - שני משחקים הוא אדיר ומשחק אחד הוא על הפנים.
ללא ספק סוארס זה השחקן הכי משמעותי שלנו העונה ובלעדיו אנחנו פשוט כמעט ולא שווים. גביש כמובן גם חסר.
באר שבע לא תרד ואני אומר את זה בביטחון מלא.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מצטרף, חייבים להרים את הראש.
ניצחון על ראשל"צ אמור למצב אותנו בעמדה טובה לקראת הפלייאוף.
ניצחון על ראשל"צ אמור למצב אותנו בעמדה טובה לקראת הפלייאוף.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הפועל חיפה הפסידה ושבוע הבא יש לה דרבי על הראש מול קבוצה שרוצה נקמה ורוצה עוד יותר סגנות.
יהיה בסדר...למרות הדיכאון (וכמה שהיה אתמול כזה) - שום דבר לא אבוד. צריך לתת בראש מול ראשל"צ ויהיה בסדר.
למרות שלמען האמת אין בכלל חשק לכדורגל :S
יהיה בסדר...למרות הדיכאון (וכמה שהיה אתמול כזה) - שום דבר לא אבוד. צריך לתת בראש מול ראשל"צ ויהיה בסדר.
למרות שלמען האמת אין בכלל חשק לכדורגל :S