גיא לוי: "ביקשנו דחיה, לא הקשיבו לנו"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דניב

Re: גיא לוי: "ביקשנו דחיה, לא הקשיבו לנו"

שליחה על ידי דניב »

שום תירוץ לא יכסה על ההשפלה שקיבלנו בבלומפילד, הפסקתי לספור כמה פעמים מגיעים אלפי אוהדים למשחקי חוץ ושוב נאלצים לראות מחזה אימים, ב"ש לא ראויה לשחק בליגת העל, הקבוצה פשוט חלשה מדי, בני יהודה הבליטה זאת, רמת השחקנים ירודה, לוזריות חסרת תקנה זאת תכונה שמרחפת מעל ב"ש מלמעלה מעשור.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לצערי, ההנהלה שלנו הביאה את זה על עצמה.
מי שמסכים לשחק כדורגל בלי קהל באצטדיון הבייתי שלו אחרי לילה של אזעקות - שלא יבוא בטענות לזה שלא דחו לו משחק בחוץ.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

והיום, אזעקה באמצע האימון:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 17314.html

http://www.one.co.il/Article/196558.html

מנכ"ל הקבוצה, אסי רחמים, התייחס לכך שלא דחו את המשחק מול בני יהודה‬: "מאוכזבים מאוד כי הדרישה שלנו הייתה לגיטימית. ברגע שבליל שבת נשמעו 4-5 אזעקות במהלך הלילה ולכן הדרישה שלנו לישון כהלכה הייתה לגיטימית ומתחייבת".

בהתייחס לשאלה האם ההחלטה נבעה ממניעים לא כשרים אמר רחמים: "אני לא חושב שיש פה מניעים לא כשרים אלא יש פה חוסר רגישות מוחלט כי הקבוצה והעיר נענשו פעמיים. פעם אחת נכנסים למקלטים כל כמה שעות ופעם שנייה נתקלנו באטימות שלא ברורה לי. כל העניין היה לדחות ביום יומיים את המשחק".

רחמים הוסיף: "הייתה לי שיחה עם הזרים בלילה שבין שישי לשבת במטרה לחזק אותם ואם מציירים אותנו היום כבכיינים אני חושב שזה לא הוגן בלשון המעטה. צר לי כי אני לחלוטין לא מוריד את הביקורת מהשחקנים שלו על איך שנראינו, אבל יש פה עניין של צדק מינימלי".

"לא תיארנו לעצמנו שנקבל תשובה שלילית כי זו הייתה בקשה אלמנטרית ביותר, אבל לא הצפנו את העניין כי חששנו מאוד שאם הבקשה לא תאושר ההתעסקות בזה בסופו של דבר תגרום לשחקנים ליציאה מפוקוס ולחוסר ריכוז".

"אני חושב שצריך חקיקה כי אם מדברים על ליגה שוויונית שבה הצורה שבה הקבוצות יכלו להגיע מוכנות למשחק אז זה מתחייב אז צריך לתת לנו את הזכות לשחק כשיתאפשר, אבל אם המשחק היה נדחה ביום או יומיים והיינו מתכוננים טוב יותר התוצאה הייתה שונה", סיכם המנכ"ל. ‬

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

קשקוש מקושקש של אסי וחכמה שלאחר המעשה , שלא לומר האמ-אמא של הבכיינות.
כל הצגת ה"קוזק הנגזל" שלו לא עוזרת ולא תורמת לתדמית של אף אחד.
חשבתם שיש בעיה עם לשחק לאחר לילה לבן של טילים? אל תופיעו למשחק.נקודה.
שחס וחלילה לא יקלקלו את היחסים עם השליט העריץ לוזון...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

8red כתב:קשקוש מקושקש של אסי וחכמה שלאחר המעשה , שלא לומר האמ-אמא של הבכיינות.
כל הצגת ה"קוזק הנגזל" שלו לא עוזרת ולא תורמת לתדמית של אף אחד.
חשבתם שיש בעיה עם לשחק לאחר לילה לבן של טילים? אל תופיעו למשחק.נקודה.
שחס וחלילה לא יקלקלו את היחסים עם השליט העריץ לוזון...
גם אם חס וחלילה היה נופל טיל על האוטובוס של הקבוצה הייתה מאשים את ההנהלה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

באמת אני מצטער שאני לא רושם הודעות לפי טעמך האישי...
אתה לא חייב לקרוא את ההודעות שלי ובטח גם לא להגיב להן, אבל אין משהו שרשמתי ולא היה נכון וכנראה האמת כואבת לך ולעוד כמה מעריצי אלונה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ג'וני כתב:
גם אם חס וחלילה היה נופל טיל על האוטובוס של הקבוצה הייתה מאשים את ההנהלה.
עזוב

הבנתי שהיא גם אשמה בהסלמה...
ביבי שאל אותה אם לחסל את ההוא מועדות ההתנגדות וברוב טיפשותה היא הסכימה ובכך למעשה הורידה אותנו ליגה... :בוכה: :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

יכול להיות שהטענות של הקבוצה הגיוניות..
אבל לדעתי זה סתם תירוץ. אני בטוח ב-100 אחוז שאביתר היה עושה את אותן הטעויות הדביליות שהביאו לגולים גם אם הוא היה ישן 15 שעות לפני המשחק, ללוויטה בכל מקרה היה בורח הכדור מהיד (חלילה לא בא אליו בטענות, מוכן על כל 5 משחקים שהוא השאיר אצלנו נקודות פעם אחת לעשות טעות), ראיין אדלי היה ממשיך להוכיח שהגבול בין כדורגל לנגרייה הוא דק מאוד ואופיר דודזאדה היה ממשיך לתת לכל דיכפין לעשות באגף שלו קרקס ולעשות טובה שהוא נלחם על הכדור..
סבירות מאוד גבוהה שחלק מהדברים האלה יקרו גם בשבוע הבא גם אם יהיה השבוע שלום עולמי והשקט יחזור לדרום.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אחריי שראיתי את התקציר אני מתחיל להבין את טענות הקבוצה.

אביתר אילוז אומנם היה מבצע טעויות אבל נניח, רק נניח שהוא היה יושן 15 שעות אולי זה היה פחות טעויות קריטיות?
ונניח שאוהד לויטה היה ישן כמו שצריך אולי רוב הגולים בכלל לא היו נכנסים שלא לדבר על הטעות הנוראית.

זה לא שאתם הלכתם לעבוד למחורת האזעקות רובכם נשארתם בשבת בבתים, לעבוד לאחר 4 אזעקות בלילה זה ממש אבל ממש קשה ואפילו בלתי אפשרי.

זה אפילו לא הגיוני לשחק בתנאים כאלו.

אני בטוח שאם לא האזעקות לא היו מתרחשות ולא היה קורה מה שקרה המשחק היה מתפתח אחרת לגמריי...

ואגב תשימו לב רוב הטעויות הגדולות של אילוז&דוידזאדה קרו במחצית השנייה כלומר זה לא טעויות של חוסר יכולת אלא של חוסר ריכוז כתוצאה מחוסר שינה ומכל מה שהלך.

בנוסף לזה שהייתה אזעקה בזמן המשחק.

אני באמת חושב שהמשחק הזה היה יכול להיות שונה אלמלא כל מה שקרה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

RedRock כתב:
עזוב

הבנתי שהיא גם אשמה בהסלמה...
ביבי שאל אותה אם לחסל את ההוא מועדות ההתנגדות וברוב טיפשותה היא הסכימה ובכך למעשה הורידה אותנו ליגה... :בוכה: :דופק את הראש בקיר:
אל תהיה ליצן. הרי אתה בעצמך אמרת בדיוק את מה שאמרתי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לשמוע את אבי לוזון מדבר על למה המשחק שלנו לא נדחה, פשוט בושה, ביזיון שזה היו"ר שיש לנו לספורט שאנחנו כל כך אוהבים:
https://www.one.co.il/MSites/Radio/topshows.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

והרי לך עוד סיבה למה צריך להקים מנהלה מקצוענית לליגה.
ולמה לא קמה מנהלת שכזו?
כי לקבוצות הגדולות נוח עם חוסר השיוויוניות שמשחק תמיד לטובתן ואילו לקבוצות הקטנות אין רצון \ כוח מספיק כדי "למרוד" בגוף המסואב הזה שנקרא התאחדות והם מעדיפים לחבור אליו בבחינת "אם אתה לא יכול לנצח אותו - הצטרף אליו".
וככה בעצם נוצר מצב שעסקן סוג ז' דוגמת לוזון, מכל האנשים שמעורבים בכדורגל בישראל, הוא זה שמנהל לנו פה את הענף.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה