רשמים מהתקציר
רשמים מהתקציר
https://one.co.il/Article/196558.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אם נתעסק קצת בעניינים מקצועיים...
1. אילוז כרגיל. בגול הראשון סגירה גרועה מאוד, בגול השלישי שוב עומד כמו נוצה ליד הקורה בקרן. למה אתה שם אם כל הכדורים עוברים דרכך? ועדיין אני טוען שעדיף את גביש שם, גם במחיר של גארידו במרכז ההגנה.
2. אוהד לויטה במשחק הגרוע ביותר שלו מאז שהגיע, את שלושת הגולים הראשונים היה חייב למנוע. אולי אלה האזעקות והחברה שנשארה בב"ש (?), בכל מקרה בניגוד לחברו מסעיף 1 אנחנו יודעים שמדובר במעידה חד-פעמית.
3. אופיר דוידזאדה בגול החמישי, פשוט ביזיון. אחרי זה יגידו ששחקני בית נלחמים יותר..
4. משה אבוטבול, ערן לוי, תומר סוויסה, גלבאן. הגיע הזמן שמישהו יברר למה אנחנו מקבלים כל כך הרבה שערים מקרנות ישירות.
אם נתעסק קצת בעניינים מקצועיים...
1. אילוז כרגיל. בגול הראשון סגירה גרועה מאוד, בגול השלישי שוב עומד כמו נוצה ליד הקורה בקרן. למה אתה שם אם כל הכדורים עוברים דרכך? ועדיין אני טוען שעדיף את גביש שם, גם במחיר של גארידו במרכז ההגנה.
2. אוהד לויטה במשחק הגרוע ביותר שלו מאז שהגיע, את שלושת הגולים הראשונים היה חייב למנוע. אולי אלה האזעקות והחברה שנשארה בב"ש (?), בכל מקרה בניגוד לחברו מסעיף 1 אנחנו יודעים שמדובר במעידה חד-פעמית.
3. אופיר דוידזאדה בגול החמישי, פשוט ביזיון. אחרי זה יגידו ששחקני בית נלחמים יותר..
4. משה אבוטבול, ערן לוי, תומר סוויסה, גלבאן. הגיע הזמן שמישהו יברר למה אנחנו מקבלים כל כך הרבה שערים מקרנות ישירות.
Re: רשמים מהתקציר
משחק שהיה אמור בגג להיגמר בתיקו אלמלא טעויות האנוש שקרו ללויטה ואילוז.
מעודד מהיכולת. מעודד מזה שגביש וסוארז חוזרים. משחק על 90000 נקודות בשבת.
מעודד מהיכולת. מעודד מזה שגביש וסוארז חוזרים. משחק על 90000 נקודות בשבת.
השער הראשון בהחלט חור של אילוז,
השער השני שטות של לויטה,
השער השלישי (עצמי של שיבחון) לא קשור לאילוז אלא ללויטה ולשיבחון מן הסתם.
השערים הרביעי והחמישי כבר התקבלו באדישות מצד כולם אז אין אשם אחד.
במשחק בבלומפילד הדבר שהכי הפריע לי הייתה הצליבה (השיגרתית) של אילוז בלי סיבה אמיתית.
אם מחפשים אשם אחד תתלו הכל בלויטה.
אגב גם במשחק הזה אקסברד הגיע למצב קורץ להשוות את התוצאה, ואם זה היה נכנס הכל היה נראה אחרת.
שוב אקסברד...
אז רדו מאילוז בחייאת
השער השני שטות של לויטה,
במשחק בבלומפילד הדבר שהכי הפריע לי הייתה הצליבה (השיגרתית) של אילוז בלי סיבה אמיתית.
אגב גם במשחק הזה אקסברד הגיע למצב קורץ להשוות את התוצאה, ואם זה היה נכנס הכל היה נראה אחרת.
שוב אקסברד...
אז רדו מאילוז בחייאת
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מהתקציר הזה למד שההשפעה של האזעקות והרקטות שנפלו בעיר לילה לפניי הייתה השפעה מכרעת על יכולת השחקנים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
nitsande כתב:השער הראשון בהחלט חור של אילוז,
השער השני שטות של לויטה,
שוב אקסברד...
אז רדו מאילוז בחייאת
אתה מוכר לי, אתה...

מה קורה, אתה חי?????

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה שלי מפריע בגול השלישי שרואים שיא עבד עם השחקנים על הקרנות של גלבאן והעמיד שני שחקנים על הקורה גם את שבחון וגם את אילוז או שאולי זה תמיד ככה אני לא יודע אבל אני בכל אופן מצפה משני השחקנים אולי הכי מבוגרים בסגל חוץ מאבי יחיאל לקצת יותר אחריות ושאחד לא יבעט בדשא ושהשני ילמד כבר אחרי 20 שנה שהוא בבוגרים שלא זזים מהקורה בקרנות עד שהכדור לא עף מחוץ לרחבה

צריך מגן ימני, נקודה.
גביש האופציה הכי טובה לדעתי, גם מגן טוב יותר, גם מוסר טוב יותר
בקיצור, העמדה הכי ברורה במגרש.
בגדול אתה צודק, אבל כשגארידו בלם, ההגנה מסננת, אז מה עושים?sumsum כתב:צריך מגן ימני, נקודה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחרי ששמענו מה היה לפני המשחק, אי אפשר באמת להתייחס ברצינות לתקציר.
לך עכשיו תדבר על אילוז בגול הראשון או לוויטה בגול השני אחרי מה שעברו לילה לפני.
אני הייתי בטוח שהם יצאו למלון יום לפני המשחק ובגלל זה כעסתי מאוד על ההפסד. עכשיו, שאני יודע את הנסיבות, לא רואה מקום לדבר על יכולת מקצועית כי אי אפשר לשפוט אותם באמת.
מה שכן צריך זה להרים את הראש ולהסתכל קדימה לשבת (בתקווה שהשקט של השעות האחרונות ישמר). צפוי לנו גמר גביע, לא פחות, שכל אחד שמגיע לאיצטדיון יזכור את זה כשהוא מגיע וידע שהוא צריך לתת הכל מבחינתו כדי לדחוף את הקבוצה לניצחון.
לך עכשיו תדבר על אילוז בגול הראשון או לוויטה בגול השני אחרי מה שעברו לילה לפני.
אני הייתי בטוח שהם יצאו למלון יום לפני המשחק ובגלל זה כעסתי מאוד על ההפסד. עכשיו, שאני יודע את הנסיבות, לא רואה מקום לדבר על יכולת מקצועית כי אי אפשר לשפוט אותם באמת.
מה שכן צריך זה להרים את הראש ולהסתכל קדימה לשבת (בתקווה שהשקט של השעות האחרונות ישמר). צפוי לנו גמר גביע, לא פחות, שכל אחד שמגיע לאיצטדיון יזכור את זה כשהוא מגיע וידע שהוא צריך לתת הכל מבחינתו כדי לדחוף את הקבוצה לניצחון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חי ברוך השם, עסוק בהרבה עבודה...אורי אדום בנשמה כתב:
אתה מוכר לי, אתה...![]()
מה קורה, אתה חי?????
אגב לא מגיב הרבה אבל כל הזמן קורא...
רק אהבה תנצח...
צודק, עם גביש באמצע לא מקבלים רביעיות...izguy83 כתב: בגדול אתה צודק, אבל כשגארידו בלם, ההגנה מסננת, אז מה עושים?

זה לא קשור. אתה צריך למצוא את ההגנה הכי יציבה. כרגע זה יחיאל וגביש.
ואילוז.izguy83 כתב:זה לא קשור. אתה צריך למצוא את ההגנה הכי יציבה. כרגע זה יחיאל וגביש.
זאת באמת החלטה לא קלה, לבחור את "הרע במיעוטו".. התחושה שלי היא שעם גארידו במרכז ההגנה וגביש כמגן זה יילך יותר טוב.