שיחה מהעבר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שיחה מהעבר.

שליחה על ידי גיל שגיב »

בזמנו, לפני משחק העלייה ההוא מול הפועל רמת גן (לופא המאמן) יצא לי לשוחח עם שחקן בכיר בליגת העל....
כמובן שהייתי מעט חרד לנוכח המשחק הגורלי שלפנינו שהרי היינו עלולים שלא לעלות אם חלילה היינו מפסידים.

מכיוון שהשחקן עימו שוחחתי היה מנוסה מאוד (לא אכתוב את שמו רק אומר שהיה בגיל 29 זכה בגביע ושיחק בקבוצה שעלתה לליגת העל בעברו....)

השאלה הראשונה שעלתה בראשי הייתה - אם אתה שחקן בהפועל רמת גן (שלה המשחק לא היה חשוב) איך אתה משחק מול באר שבע, האם תיתן את הכל ?
תילחם ? תשחק עם נחישות והקרבה ?....

התשובה שקיבלתי הייתה בערך כזו : " שחקני כדורגל תמיד רוצים לנצח בכל משחק, רק שבמשחק שכזה בו לשחקני היריבה יש מוטיבצית ייתר כלומר המשחק מאוד מאוד חשוב להם
אם הם לא יעשו שטויות סביר להניח שהם ינצחו, רוצה לומר ששחקני הפועל רמת גן לעולם לא יוכלו להשוות את רמת הנחישות ההקרבה והמוטיבציה לאלו של שחקני באר שבע בטח לנוכח הקהל התומך.....אני יודע (כך אמר) שלצופה מבחוץ זה ניראה לפעמים כאילו הקבוצה שמינגד נותת את המשחק או חלילה המשחק מכור אבל זו רק אשליה "

כידוע ניצחנו ובגדול.

אתמול צפיתי במשחק של בית"ר מול בני יהודה יחד עם חבר, ראיתי את הנחישות של בית"ר מול האפטיות משהו של בני יהודה, הזכרתי לחברי את השיחה ונשבע לכם שגם כאשר בני יהודה הובילו
אמרתי שבית"ר בטוח משווים ואפילו מנצחים וכך אמנם היה....

מה שחורה לי הוא ההפקרות המוזרה משהו בה השאירו את בן שושן מול איינוגבה בשער הניצחון של בית"ר כאילו אמרו לו "תכבוש ונגמור עם זה".
שהרי לא מדובר בגיחה מאחור בפריצה מהירה.....בן שושן נעמד לו מול השוער לבדו כאשר שני שחקני הגנה עושים ככול יכולתם להתרחק מימנו ולאפשר לו
לכבוש......מוזר משהו הייתי אומר אבל זה מה יש.

הבבונים סביר להניח ישארו כך גם חיפה לנוכח היכולת שלה במחזורים האחרונים, היורדת השלישית אחרי הפועל פ"ת וראשל"צ תהיה מכבי פ"ת רמת השרון או חס וחלילה באר שבע.

נקווה לטוב. :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: שיחה מהעבר.

שליחה על ידי clark kent »

השער השני של ביתר מהנגיחה בדקה ה 90 מאוד דומה לשער השני שלנו מול אשדוד, גם דקה 90 גם הגבהה מצד ימין ושחקן חופשי נוגח (זינו) וגם לאותה הפינה של השוער

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

clark kent כתב:השער השני של ביתר מהנגיחה בדקה ה 90 מאוד דומה לשער השני שלנו מול אשדוד, גם דקה 90 גם הגבהה מצד ימין ושחקן חופשי נוגח (זינו) וגם לאותה הפינה של השוער
לא מדוייק.....יש לי את המשחק מוקלט, זינו מגיח לרחבה לעומת בן שושן שנעמד מול השוער וממתין להגבהה....יש שני שחקני הגנה שמכסים שחקן אחד של בית"ר ולא מתייחסים לבן שושן......

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

למכבי פ"ת יש הגרלה יחסית קשה:
בית"ר בחוץ
חיפה בבית
ואז ה-משחק לטעמי: הם מתארחים אצלנו בוסרמיל, במשחק שיכול להוריד סופית את אחת הקבוצות.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

חייבים שרמת השרון תדרדר.. לא רואה תסריט שבית"ר יורדת וזה די ברור כבר ממזמן, לא קבוצה שיורדת ליגה.. ולגבי מכבי פ"ת- היא זאת שצריכה לרדת אבל ככה גם היה לפני 5 שנים שהם היו במאבקים על הירידה עד השניה האחרונה ובמשחק האחרון שלה וכפ"ס היו שריקות הזויות.. תחושה שלי זה יקרה שוב אם פ"ת תיהיה בקרב ישיר על הירידה לכן חייבים שרמת השרון(שמבחינת סגל שחקנים לדעתי אפילו פחות טוב משל ראשון) תקלע לצרות..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

לדעתי היורדת השלישית תוכרע ביננו להפועל חיפה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה