אז, אלישע נסע לחופשה פרטית בסין, לבריאות! תהנה!
אבל, יש הרגשה שאצלנו ישנים בעמידה:
עלי עותמאן כבר מדבר עם בני סכנין על שכר, ויו"ר סכנין מצהיר שמכבי חיפה תשתתף בשכרו.
אבוטבול ממשיך לריב עם טביב וכמו מתחנן לקבוצה שתבוא ותיקח אותו, הוא לא יהיה פנוי לעוד הרבה זמן.
אבו ענזה (שרצו אותו בשנה שעברה) כבר במו"מ עם רמה"ש וקרית שמונה.
ועוד ועוד ועוד...
ואצלנו? עוד מחכים לתשובה של לויטה ומתלבטים האם צריך את אילוז עוד עונה על הספסל והאם יחיאל יסכים להיות שחקן גיבוי.
מרגיש שאצלנו רכים מדים ולא יודעים להכנס למו"מ תחליתי וענייני שסוגר את כל הדברים במהירות, מה שהיה פה כשאלונה נכנסה.
נכון שאני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים בשושו, אבל מניסיון העונה הקודמת מסתמן שאנחנו שוב עומדים להסתפק בשאריות וסוסים מתים...
ישנים בעמידה!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: ישנים בעמידה!
הנה זה מתחיל..
חחחח....אביאל כתב:הנה זה מתחיל..

- אביאל
- יצירת קשר:
רק בשביל העניין אני אגבה את דבריי בקצת עובדות.
1. 2 הקבוצות היחידות(כן כן לא טעיתי) שהחתימו שחקנים הן קרית שמונה(זר מלבסקי סופיה) והפועל עכו(לוקמן, גומז ואמיה טגה).
כל השאר שיחררו.
2. גם שחקן כמו אבו-ענזה(לצורך הדוגמא), מועמד ל-2 קבוצות על פי העיתון. מה זה אומר? שהוא ישחק בשתיהן?
התשובה כמובן היא לא, בדיוק כמו שהעיתונים לא מספרים מאיפה הגיעה הידיעה.
הרי קבוצה שרוצה שחקן לא מפרסמת את העניין בעיתון אלא הסוכן של השחקן בנוסף לעוד קבוצה אחת לפחות. זה יוצר לחץ שחלילה לא "יחטפו" אותו.
שורה תחתונה - קחו מגבת ובגד ים וקפצו לשלולית הקרובה(בריכה/ים) ותנשמו הרבה אוויר.
יש עוד המון זמן והמון ספקולציות.
1. 2 הקבוצות היחידות(כן כן לא טעיתי) שהחתימו שחקנים הן קרית שמונה(זר מלבסקי סופיה) והפועל עכו(לוקמן, גומז ואמיה טגה).
כל השאר שיחררו.
2. גם שחקן כמו אבו-ענזה(לצורך הדוגמא), מועמד ל-2 קבוצות על פי העיתון. מה זה אומר? שהוא ישחק בשתיהן?
הרי קבוצה שרוצה שחקן לא מפרסמת את העניין בעיתון אלא הסוכן של השחקן בנוסף לעוד קבוצה אחת לפחות. זה יוצר לחץ שחלילה לא "יחטפו" אותו.
שורה תחתונה - קחו מגבת ובגד ים וקפצו לשלולית הקרובה(בריכה/ים) ותנשמו הרבה אוויר.
- dardasmiley
הטופיק נפתח על סמך האדישות של שנה שעברה, שכל מי שרצינו פה ברח בין הידיים וחתם במקום אחר. ולאור העובדה שאצלנו לא יודעים לנהל מו"מ. וכל מי שמעורב בנושא הוא רך ורגיש, כך שבסוף יוצא שעושים לנו מחטפים ואנחנו משלמים ביוקר
מקווה שתוכלו אתם להקפיץ את הטופיק לפני תחילת האימונים בקטע של 'אתה רואה הכל בסדר'.
ולא שאני אקפיץ את הטופיק בקטע של 'אמרתי לכם!'
מקווה שתוכלו אתם להקפיץ את הטופיק לפני תחילת האימונים בקטע של 'אתה רואה הכל בסדר'.
אם לא היית מתחתן בקרוב הייתי מבקש אותך מההורים.....אביאל כתב:רק בשביל העניין אני אגבה את דבריי בקצת עובדות.
כל השאר שיחררו.
[align=center]
GIFSoup[/align]

מצד אחד, כמו שאביאל אמר, מוקדם קצת (הרבה) להתעסק בזה ולהתלונן על כך. בקושי עבר שבוע וחצי מאז הסתיימה העונה האחרונה. אנחנו לא שונים מקבוצות אחרות ו-99.9% מהספקולציות בתקשורת הן שטות אחת גדולה.
מצד שני אפשר להבין את דרדסמיילי... ההתנהלות של המועדון בשנים האחרונות בנושא הזה הפכה אותנו לפרנואידים.. אנחנו יודעים כבר ששבוע לפני פתיחת המשחקים נהייה במצב דומה להיום.
מצד שני אפשר להבין את דרדסמיילי... ההתנהלות של המועדון בשנים האחרונות בנושא הזה הפכה אותנו לפרנואידים.. אנחנו יודעים כבר ששבוע לפני פתיחת המשחקים נהייה במצב דומה להיום.

המילה המקבילה של אוהדי הפ' בארשבע - אין סבלנות.
אצל כולם הכל ורוד וכבר כל קבוצה בליגה החתימה 10 שחקנים ..שהים כוכבים ענקיים ורק אצלנו לא עושים כלום, נכון ?
די כבר! חלאס עם זה..זה פשוט בלתי נסבל החוסר סבלנות הזה. די!
אצל כולם הכל ורוד וכבר כל קבוצה בליגה החתימה 10 שחקנים ..שהים כוכבים ענקיים ורק אצלנו לא עושים כלום, נכון ?
די כבר! חלאס עם זה..זה פשוט בלתי נסבל החוסר סבלנות הזה. די!
- אביאל
- יצירת קשר:
ברור לי לגמרי שהכוונה שלך טובה. אבל יש כל כך הרבה אנשים שחושבים כמוך שלמעשה הנסיון שלהם לשמור על הלהבה, למעשה גורמים לשריפה(=לחץ).dardasmiley כתב:הטופיק נפתח על סמך האדישות של שנה שעברה, שכל מי שרצינו פה ברח בין הידיים וחתם במקום אחר. ולאור העובדה שאצלנו לא יודעים לנהל מו"מ. וכל מי שמעורב בנושא הוא רך ורגיש, כך שבסוף יוצא שעושים לנו מחטפים ואנחנו משלמים ביוקר
וכמו שאנחנו יודעים טוב מאוד - המערכת הזאת לא יודעת לעבוד בלחץ - בכלל לא משנה מי הבעלים/מאמן.
וכמוך גם אני מקווה להקפיץ(אורי בטוח יעשה את זה) ולכתוב 'אתה רואה, הכל בסדר!'

הכל תלוי מה אתה מביא בנדוניה חבוב...אביב כתב: אם לא היית מתחתן בקרוב הייתי מבקש אותך מההורים.....

הנושא הזה בהחלט מובן, לאור הניסיון המר שלנו,
מצד שני אנחנו זוכרים גם החתמות מפתיעות שנעשו במהלך הקיץ בשושו מוחלט.
מאמין שאלישע לא עושה צחוק מהעבודה וטס לו בלי שהשאיר רשימת קניות מפורטת.
מצד שני אנחנו זוכרים גם החתמות מפתיעות שנעשו במהלך הקיץ בשושו מוחלט.
מאמין שאלישע לא עושה צחוק מהעבודה וטס לו בלי שהשאיר רשימת קניות מפורטת.