דיא סבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: דיא סבע

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דיע סבע התחיל את דרכו בקבוצה בסערה אבל נחלש ככל שהלחץ עלה. כרגע הוא חוזר למכבי ת"א עד שבמכבי יחליטו על המשך דרכו.
השאלה שנשאלת היא האם כדאי לנסות להביא את סבע בכל מחיר? גם במחיר של השאלה ללא אופציה של קניה בסוף ההשאלה? האם כדי להשאיל שחקן שכמו בעונה הנוכחית, ההחלטה האם להשאיר אותו או לא תהי בידי קבוצה אחרת? האם צריך להציב בפני מכבי אולטימטום, מכירה או כלום?
מה דעתכם בנושא?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לקנות (לא במחיר מופקע) או כלום, לצד משחקים ענקיים, ראינו סיום עונה חלש מאוד שלו, ברור שיש כשרון ברגליים, אבל צריך לשחק עוד הרבה כדי להיות שחקן משופשף ששוה לשלם עליו הרבה כסף.
נכון להיום הוא הבטחה לעתיד, אבל לא משהו שמצדיק הוצאה מפוצצת עליו...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לקנות

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גם לקנות לא הייתי ממהר.
הרבה רעש וצלצולים, יש כדורגל...אבל לא משהו יוצא דופן שמפיל אותך מהרגליים.
נחלש משמעותית לאורך הדרך.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אם המחיר הוא לא מוגזם הייתי הולך על רכישה וחוזה ארוך טווח.
לא יציב, בוסר, עושה מהלכים שמתאימים לקלטת, נחלש לאורך העונה, הכל נכון.
אבל אני מאמין שעם הניסיון שהוא יצבור (צריך לזכור שזו עונה ראשונה בבוגרים כשהוא נקלע לסיטואציה לא קלה של קרבות תחתית) ועם הדרכה נכונה, יכול להתפתח ממנו שחקן גדול.כישרון ברגליים לא חסר לו.
היכולת שלו לשחק גם באגפים וגם במרכז הקישור ההתקפי עומדים לזכותו, הוא יכול להיות בתחילה אלטרנטיבה על הספסל ועם הזמן להיכנס להרכב בצורה נכונה.
אני מאוד מאמין בו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הלוואי שהיינו מגדלים שחקנים כאלו בנוער אז הייתי שקט, שחקן חוצפן יודע לעשות מהלכים אבל חוס הניסיון שלו ניכר וזאת הבעיה היחידה שלו.
אם הוא ילמד לעשות את הדברים בזמן הנכון הוא יגיע למעמד של יוסי בניון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedRock כתב:גם לקנות לא הייתי ממהר.
הרבה רעש וצלצולים, יש כדורגל...אבל לא משהו יוצא דופן שמפיל אותך מהרגליים.
נחלש משמעותית לאורך הדרך.
אליק, אני חושב שזה טבעי עבור ילד בן 19 להציג חוסר יציבות ביכולת ולהציג קושי בהתמודדות עם לחצים, בטח בקבוצה שנאבקת נגד הירידה.
כשהלחץ לא השפיע על סבע כולנו ראינו שמדובר בשחקן נדיר. לא מכיר הרבה שחקנים בגיל שלו עם כל כך הרבה כישרון ויכולת.
בסוף העונה, כשכל הציפיה ההתקפית נפלה על הכתפיים שלו אחרי ההצלחה בתחילת הדרך, הוא התקשה לבלוט. וגם אז, גם במשחקים שהוא לא היה טוב, הוא הצליח לייצר מהלכים יעילים, מהלכים מסוכנים לקבוצה.

שמעתי הרבה דיבורים על כישרונות בקבוצה שלנו בשנים האחרונות. גבאי, נאסר, מלכה, מכולם היו ציפיות, לדעתי אף אחד מהם לא התקרב (גם בשיאו) לאיכויות שסבע הציג כאן. הגיוון של סבע, היכולת למסור לעומק, היכולת לבעוט מרחוק, המהירות שלו, היכולת גם לעשות דריבל, הכל הופך אותו לשחקן מאוד מאוד מסוכן.

אני מחזיק ממנו מאוד וחושב שאלונה צריכה לעשות הכל כדי לרכוש אותו. אסור לשכוח שהילד רק בן 19.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

משה אוחיון כתב: אליק, אני חושב שזה טבעי עבור ילד בן 19 להציג חוסר יציבות ביכולת ולהציג קושי בהתמודדות עם לחצים, בטח בקבוצה שנאבקת נגד הירידה.
כשהלחץ לא השפיע על סבע כולנו ראינו שמדובר בשחקן נדיר. לא מכיר הרבה שחקנים בגיל שלו עם כל כך הרבה כישרון ויכולת.
בסוף העונה, כשכל הציפיה ההתקפית נפלה על הכתפיים שלו אחרי ההצלחה בתחילת הדרך, הוא התקשה לבלוט. וגם אז, גם במשחקים שהוא לא היה טוב, הוא הצליח לייצר מהלכים יעילים, מהלכים מסוכנים לקבוצה.

שמעתי הרבה דיבורים על כישרונות בקבוצה שלנו בשנים האחרונות. גבאי, נאסר, מלכה, מכולם היו ציפיות, לדעתי אף אחד מהם לא התקרב (גם בשיאו) לאיכויות שסבע הציג כאן. הגיוון של סבע, היכולת למסור לעומק, היכולת לבעוט מרחוק, המהירות שלו, היכולת גם לעשות דריבל, הכל הופך אותו לשחקן מאוד מאוד מסוכן.

אני מחזיק ממנו מאוד וחושב שאלונה צריכה לעשות הכל כדי לרכוש אותו. אסור לשכוח שהילד רק בן 19.
Like+

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: אליק, אני חושב שזה טבעי עבור ילד בן 19 להציג חוסר יציבות ביכולת ולהציג קושי בהתמודדות עם לחצים, בטח בקבוצה שנאבקת נגד הירידה.

לטעמי קצת נסחפת, אבל אין ספק שמדובר בכישרון לא רגיל.
צריך לשפר המון דברים, כמו קבלת ההחלטות תחת לחץ ומשחק ההגנה.
אבל הוא רק בן 19 וזה יבוא עם הניסיון.
לפי מה שהבנתי, הכרטיס שלו מחולק בין 5 גורמים כך שיהיה קשה מאוד לרכוש אותו.
בכל מקרה, חייב לנסות להשאיר אותו העונה.

שלח תגובה