לק באוזן... מקווה שהקהל ובראשו האירגון יאמצו את הגישה וידאגו לפרסם זאת מבעוד מועדoranu כתב:המדיניות של הקהל לטעמי צריכה להיות בדיוק כמו במקרה בוזגלו,התעלמות מוחלטת.
שחקנים שהם או מקורבים שלהם ידברו בתקשורת לא יקבלו יחס, הם יהיו רק מספר על החולצה בלי שם.
לא שיר שחקן, לא שריקות בוז, לא מחיאות כפיים, כלום.
מספר שעולה על מגרש כדי לתת תפוקה למען הקבוצה, אסור להראות להם שום רגש לא של אהבה ולא של שנאה, זה העונש הכי גדול של כדורגלנים מהסוג הזה.
למה זה טוב תשאלו? כי זה winwin מבחינתנו ואני אסביר:
1. השחקן שרוצה לעזוב לא יקבל את המינוף שהוא מחכה לו מהקהל כדי לקבל שחרור, ברגע שאין שריקות בוז ואין בכלל התייחסות אליו הוא יורד מסדר היום ועל המועדון לא מופעל שום לחץ להשאיר/להעיף אותו ויוכל לפעול בחוכמה, לחשוב טוב לפני כל צעד שעושים וכמובן לא להיות "מאולצים" ולמכור את השחקן מעמדת נחיתות כשכולם יודעים שהוא שרוף אצל הקהל.
2. השחקן מקבל את העונש הכי קשה בשבילו, אין לו שיר שחקן ולא מוחאים לו כפים, פשוט לא מתייחסים אליו בכלל.
לאנשים מהסוג הנרקסיסטי של בוזגלו/אוחנה ודומיהם זה העונש הכי גדול.
הם רגילים ורוצים להיות בכותרות, רוצים שידברו עליהם, במקרה של אוחנה רוצים שחרור ובכמה שפחות כסף.
כשאנחנו מתעלמים מהם לחלוטין הם מקבלים את הדקירה הכי חזקה בלב, תחושה של ריקנות כאילו הם אוויר זה הדבר שהכי פוגע בהם ובנוסף - כמו שאמרתי בסעיף 2 אנחנו מרחיקים מהם את המטרה שלשמה הם עשו רעש בתקשורת וידעו מצויין שהקהל יעשה לשחקן את המוות ובעצם ישרת את האינטרסים שלו.
בקיצור, אם אני מתווה דרך פעולה זה המהלך שאני הולך עליו, מוציא הודעה מסודרת ומאחד את כל הקהל מאחורי לפעול באותה דרך ומסביר את המניעים וההיגיון שבהחלטה הזו.
בנוסף מעביר מסר חד וברור לשחקנים:
מי שיהיה מחוייב ב 100% יקבל פה אהבה ותמיכה שלא יקבל בשום מקום אחר בלי קשר לכמות ההבקעות, בישולים או הצלות מהקו.
מי שיתנהג כמו ילד חרא וישים את עצמו מעל הקבוצה והוא או המקורבים שלו יפתחו חזית תקשורתית מול המועדון - הוא מהיום רק מספר ללא שם שלא יקבל מאיתנו שום התייחסות.
שחקנים שירצו לנצל את הסיטואציה לטובתם ולגרום לקהל להפעיל לחץ על מכירה ושחרור שלהם בעקבות שריקות וקריאות כנגדם יאכלו פה רק חצץ ואנחנו ניתן את השקט למועדון להתמודד עם כל ילד חרא שיקפוץ בראש.
נעשה את זה וניצחנו בגדול לא משנה מה יוחלט ואיך הסאגה הזו תסתיים.
מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
- ForeverRed
הלוואי שכולם היו ענייניים ושקולים כמוך.oranu כתב:המדיניות של הקהל לטעמי צריכה להיות בדיוק כמו במקרה בוזגלו,התעלמות מוחלטת.
שחקנים שהם או מקורבים שלהם ידברו בתקשורת לא יקבלו יחס, הם יהיו רק מספר על החולצה בלי שם.
לא שיר שחקן, לא שריקות בוז, לא מחיאות כפיים, כלום.
מספר שעולה על מגרש כדי לתת תפוקה למען הקבוצה, אסור להראות להם שום רגש לא של אהבה ולא של שנאה, זה העונש הכי גדול של כדורגלנים מהסוג הזה.
למה זה טוב תשאלו? כי זה winwin מבחינתנו ואני אסביר:
1. השחקן שרוצה לעזוב לא יקבל את המינוף שהוא מחכה לו מהקהל כדי לקבל שחרור, ברגע שאין שריקות בוז ואין בכלל התייחסות אליו הוא יורד מסדר היום ועל המועדון לא מופעל שום לחץ להשאיר/להעיף אותו ויוכל לפעול בחוכמה, לחשוב טוב לפני כל צעד שעושים וכמובן לא להיות "מאולצים" ולמכור את השחקן מעמדת נחיתות כשכולם יודעים שהוא שרוף אצל הקהל.
2. השחקן מקבל את העונש הכי קשה בשבילו, אין לו שיר שחקן ולא מוחאים לו כפים, פשוט לא מתייחסים אליו בכלל.
לאנשים מהסוג הנרקסיסטי של בוזגלו/אוחנה ודומיהם זה העונש הכי גדול.
הם רגילים ורוצים להיות בכותרות, רוצים שידברו עליהם, במקרה של אוחנה רוצים שחרור ובכמה שפחות כסף.
כשאנחנו מתעלמים מהם לחלוטין הם מקבלים את הדקירה הכי חזקה בלב, תחושה של ריקנות כאילו הם אוויר זה הדבר שהכי פוגע בהם ובנוסף - כמו שאמרתי בסעיף 2 אנחנו מרחיקים מהם את המטרה שלשמה הם עשו רעש בתקשורת וידעו מצויין שהקהל יעשה לשחקן את המוות ובעצם ישרת את האינטרסים שלו.
בקיצור, אם אני מתווה דרך פעולה זה המהלך שאני הולך עליו, מוציא הודעה מסודרת ומאחד את כל הקהל מאחורי לפעול באותה דרך ומסביר את המניעים וההיגיון שבהחלטה הזו.
בנוסף מעביר מסר חד וברור לשחקנים:
מי שיהיה מחוייב ב 100% יקבל פה אהבה ותמיכה שלא יקבל בשום מקום אחר בלי קשר לכמות ההבקעות, בישולים או הצלות מהקו.
מי שיתנהג כמו ילד חרא וישים את עצמו מעל הקבוצה והוא או המקורבים שלו יפתחו חזית תקשורתית מול המועדון - הוא מהיום רק מספר ללא שם שלא יקבל מאיתנו שום התייחסות.
שחקנים שירצו לנצל את הסיטואציה לטובתם ולגרום לקהל להפעיל לחץ על מכירה ושחרור שלהם בעקבות שריקות וקריאות כנגדם יאכלו פה רק חצץ ואנחנו ניתן את השקט למועדון להתמודד עם כל ילד חרא שיקפוץ בראש.
נעשה את זה וניצחנו בגדול לא משנה מה יוחלט ואיך הסאגה הזו תסתיים.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 48,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בינתיים למעט אביו של השחקן ופרסומים של אנשי תקשורת לא שמענו את מיכאל אוחנה אומר בעצמו או לחילופין כותב בעצמו על עזיבה, ולכן אני נותן לו להנות מהספק.RedRock כתב:מושיקו, אמנם מזג האוויר חורפי...אבל הטיפות האלה שאתה מרגיש מעליך זה לא גשם אלא ניסיון של איזה פישר להשתין עלינו בקשת.
אין צורך לשתות את זה.
3.5 מיליון יורו cash או ליציע. נמאס שכל אחד עושה פה מה שבא לו. מילא אם היה מחפה על זה בכדורגל משובח, אבל האפס הזה לא קרע עדיין זוג נעליים.
תפסיקו לעשות הפרדות מלאכותיות בינו לבין המשפחה. הכל חרטא. מכבי משחקת לו בראש וזה ודאי. שיהיה לו בהצלחה, ממתינים להצעה פורמלית.
מקרה בוזגלו השאיר אצלנו צלקות אבל אני חושב שצריך להתנהל בצורה שקולה ומחושבת, לא למהר "לשרוף" את השחקן ובמקרה הכי גרוע, כמו שאורן אמר, להתייחס אליו כאל שכיר חרב, בלי התייחסות לכאן או לכאן.
מבחינה מקצועית, אני מהמבקרים הכי גדולים שלו השנה, אבל לבחור יש כדורגל ואפשר להוציא ממנו הרבה מאוד כמו שהיה במשחק האליפות בנתניה שם הוא היה מצוין ובישל למליקסון את השער וכמו שהיה בבולגריה שם הכניסה שלו כמחליף שינתה את כל המשחק...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תרשו לי להיות קצת לא פופולרי (ולא פופוליסט) וקצת "להבין" את הרקע, לפחות על פי מה שאני קורא בדיווחים.
אוחנה חתם, כנראה די בלחץ זמן על חוזה, שאני משוכנע שהכין אותו עורך הדין של הברקתים. הבין אחר כך שהחוזה לא משהוא, אבל בלע את הצפרדע.
פתאום הוא קורא שיש שחקן זר שחתם על חוזה מו באר שבע, בסכום כפול או משולש מהחוזה שלו, ושם אין לקבוצה יכולת להפסיק חד צדדית את החוזה... הפיוזים קפצו לאבא.
מה לעשות כעת?
מבחינת הקבוצה והאוהדים, כל זמן שמיכאל עצמו לא יוצא נגד המועדון ולא זורק ז באימונים ובמשחקים, להתעלם.
מבחינת הברקתים, כצעד בונה אמון מול שחקן שאמור להוביל אותך אחרי מליקסון, ניתן בהחלט לשנות סעיפים כאלו או אחרים בחוזה.
אני חושב שמיכאל, אחרי מקרה בוזגלו, הפנים שבאם הוא ניפצע או סתם יורד ביכולת שלו, העתיד שלו שחור.
אוחנה חתם, כנראה די בלחץ זמן על חוזה, שאני משוכנע שהכין אותו עורך הדין של הברקתים. הבין אחר כך שהחוזה לא משהוא, אבל בלע את הצפרדע.
פתאום הוא קורא שיש שחקן זר שחתם על חוזה מו באר שבע, בסכום כפול או משולש מהחוזה שלו, ושם אין לקבוצה יכולת להפסיק חד צדדית את החוזה... הפיוזים קפצו לאבא.
מה לעשות כעת?
מבחינת הקבוצה והאוהדים, כל זמן שמיכאל עצמו לא יוצא נגד המועדון ולא זורק ז באימונים ובמשחקים, להתעלם.
מבחינת הברקתים, כצעד בונה אמון מול שחקן שאמור להוביל אותך אחרי מליקסון, ניתן בהחלט לשנות סעיפים כאלו או אחרים בחוזה.
אני חושב שמיכאל, אחרי מקרה בוזגלו, הפנים שבאם הוא ניפצע או סתם יורד ביכולת שלו, העתיד שלו שחור.
א. זבש"ך,אם אתה לא מספיק חכם לפני שאתה חותם על חוזה,לקרוא,להתייעץ עם עו"ד אל לך אלה להלין על עצמך.MikiRed כתב:תרשו לי להיות קצת לא פופולרי (ולא פופוליסט) וקצת "להבין" את הרקע, לפחות על פי מה שאני קורא בדיווחים.
מה לעשות כעת?
ב.בוא נניח שאתה צודק,נראה לך שאם היו יושבים מול הקבוצה בצורה מסודרת העניין לא היה נפתר?
ג.אם תבדוק את ההיסטוריה של אוחנה תבין שמדובר במשפחה מאוד בעייתית.
כזאת שעשתה באלגן בשביל לצאת מהנערים של מכבי.
כזאת שעשתה באלגן לג'קי.
כזאת שעושה באלגן עכשיו.
ד.אני חושב שלהתעלם יהיה הכי גרוע.
לא תטפל בפצע הוא יהפוך לאינפקציה דלקתית.
המועדון חייב להעיף אותו ליציע בכל מצב וזה בכלל לא נתון לשיקולו של המאמן.
מבלי להכנס לפרטים שאני לא מכיר,
אין לי ספק שבחוזה שבו השחקן נקנה בכסף גדול יש אלמנטים שונים לחלוטין של שמירה על השקעה ויציאה יחסית בזול במקרה של נפילה, לבין חוזה שבו מדובר בהעברה חופשית ורק סיכומי שכר מול השחקן.
אין לי ספק שבחוזה שבו השחקן נקנה בכסף גדול יש אלמנטים שונים לחלוטין של שמירה על השקעה ויציאה יחסית בזול במקרה של נפילה, לבין חוזה שבו מדובר בהעברה חופשית ורק סיכומי שכר מול השחקן.
- The red one
עזבו, העניין של החוזה זה לא באמת מה שפוצץ הכול. זה חוזה שאבא של אוחנה הדליף (לכאורה) לכתב/ים כדי להמשיך את הקמפיין של "תראו כמה אוחנה מסכן". אני בטוח ב-10000% שאף אחד ממשפחת אוחנה לא באמת חשב שאלונה תפעיל את הסעיף הזה באיזשהו שלב. אפשר לזהות בקלות שהכתבה של ONE סובייקטיבית וניתן לשמוע את אבא של אוחנה (לכאורה) מדבר ממנה.
חוזר ואומר את דעתי, משהו, שלא קשור לחוזה, פיצץ את העניינים בין מיכאל עצמו לקבוצה (או חלק משחקנייה או חלק מהצוות המקצועי או אלונה או גם וגם או גם וגם וגם) ועכשיו זה מסע תקשורתי והפעלת לחץ מצד המשפחה על אלונה.
ייתכן מאוד שאצל אבא אוחנה יש דברים שאם יצאו, יגרמו לאלונה להראות רע והסנונית הראשונה היא הסעיף הזה.
חוזר ואומר את דעתי, משהו, שלא קשור לחוזה, פיצץ את העניינים בין מיכאל עצמו לקבוצה (או חלק משחקנייה או חלק מהצוות המקצועי או אלונה או גם וגם או גם וגם וגם) ועכשיו זה מסע תקשורתי והפעלת לחץ מצד המשפחה על אלונה.
ייתכן מאוד שאצל אבא אוחנה יש דברים שאם יצאו, יגרמו לאלונה להראות רע והסנונית הראשונה היא הסעיף הזה.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 25 ינואר 2018, 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
החוזה זה סתם תרוץ מי שחושב שאלונה תזרוק אותו אחרי שיפצע טועה בגדול ,גם עם הוא ירד ביכולת אחרי ששילמו עלו ארגז של כסף לא ישחררו אותו מקסימום ילך להשאלה או ימכר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. החוזה עם אוחנה הוא יותר מראוי.MikiRed כתב:תרשו לי להיות קצת לא פופולרי (ולא פופוליסט) וקצת "להבין" את הרקע, לפחות על פי מה שאני קורא בדיווחים.
מה לעשות כעת?
הפועל באר שבע משלמת מיליונים עבור כרטיס השחקן של אוחנה, ובמידה והיא מחליטה לשחרר את אוחנה הוא בתמורה מקבל את כרטיס השחקן ששווה מיליונים לידיו.
2. מניח שאוחנה לא חתם על החוזה לבדו, בטח היה מלווה באביו, בסוכן, אולי גם בעו"ד מטעמו ולכן לטעון עכשיו שהחוזה אינו ראוי זה לא רציני וטענה שנועדה בעיקר כדי לחזק את הטענות של המשפחה כנגד המועדון, טענות ללא בסיס חוץ מהעובדה שהמשפחה חושבת שמדובר במינימום בניון שצריך להיות הכוכב של הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עזוב שטויות,אין לו כלום.The red one כתב:עזבו, העניין של החוזה זה לא באמת מה שפוצץ הכול. זה חוזה שאבא של אוחנה הדליף (לכאורה) לכתב/ים כדי להמשיך את הקמפיין של "תראו כמה אוחנה מסכן". אני בטוח ב-10000% שאף אחד ממשפחת אוחנה לא באמת חשב שאלונה תפעיל את הסעיף הזה באיזשהו שלב. אפשר לזהות בקלות שהכתבה של ONE סובייקטיבית וניתן לשמוע את אבא של אוחנה (לכאורה) מדבר ממנה.
מה כבר יכול להיות לו? להגיד שדודו דאהן שולט בקבוצה? להגיד שמתעללים בילד שלו?
אין לו קייס לשום דבר.
הוא בסהכ לוחץ בנק' שחשובות לאלונה וזה התדמית שלה.
ויאמר לזכותו שהוא למד ממקרה העבר שהקבוצה קצת נלחצת מהעניין הזה.
ובלי קשר,בסוף העונה הזאת יצטרכו לשבת גם ההנהלה וגם הצוות המקצועי ולהבין איך כל כך הרבה פרשיות והדלפות לתקשורת ובאלגן קורה העונה ויצטרכו להסיק מזה מסקנות.
עד לפני שנה להוציא כביסה מהפועל בש היה בגדר בלתי אפשרי.
יעקב בוזגלו פרץ את הסכר ואחריו המבול.
- The red one
תזכיר לי איזה הדלפות חוץ מהפרשה הזו?
ברדה וצדק זו לא פרשה שנוהלה על ידי התקשורת (ודווקא פרשת צדק על פניו כן אמורה אז פה מגיע שאפו למועדון)
ברדה וצדק זו לא פרשה שנוהלה על ידי התקשורת (ודווקא פרשת צדק על פניו כן אמורה אז פה מגיע שאפו למועדון)
פלוסאדום זקן כתב:הסיבה היחידה שאני רואה לא לצאת על אןחנה ב180 קמש זאת העובדה שאנחנו במירוץ צמוד והרבה יותר שבריריים מנטלית משנה שעברה.
שנה קודם עם בוזגלו יכולנו כמערכת להכיל את השטויות שלו שלדעתי היה להם משקל של פי עשרות מונים מהפישר הקטן הזה שאף אחד באמת לא מתייחס אליו.
בלי קשר אלינו כקהל המועדון חייב להתייחס לעניין אחרת ממקרה בוזגלו.
מדובר כאן על בחור צעיר,שנקנה בהמון כסף,כפוי טובה,בכיין שאפילו לא החזיר 5% מההשקעה.
אנחנו אילו שצריכים לחשוב אם הוא מתאים לנו ולא הוא.
המועדון צריך לקדם במהירות את העברת ממן ולהעיף אותו ליציע עד סוף העונה וזאת על מנת להעביר מסר לכל הצעירים כפויי הטובה שחושבים שישימו עליהם ארגזים והם יתנהגו כמו פרמדונות.
אם הפועל בש לא תטפל בעניין הזה בנחישות צפו לדברים דומים גם עם אלו,וכל שאר הממורמרים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
אי אפשר לדעת מה האבא יודע או לא יודע, ואילו פרטים הוא מסוגל לחשוף.
מה שאנחנו כן יודעים זה שהתדמית מאוד חשובה לאלונה והוא משחק על זה יפה מאוד.
אם כל העניין היה סעיף כזה או אחר בחוזה, היה אפשר לפתור את זה בשיחה של שתי דקות עם אלונה.
יש כאן דברים מעבר.
מה שאנחנו כן יודעים זה שהתדמית מאוד חשובה לאלונה והוא משחק על זה יפה מאוד.
אם כל העניין היה סעיף כזה או אחר בחוזה, היה אפשר לפתור את זה בשיחה של שתי דקות עם אלונה.
יש כאן דברים מעבר.
על הפנים.
מצטרף לזקן בנוגע ליכולת במערכת להכיל עוד סיפורים העונה (ועוד כזה שבא מהקרביים)-
הלוואי והקהל לא יגרר לזה מול רעננה בשבת.
אנחנו לקראת תקופה סופר חשובה, חבל להוציא אנרגיות על פארש
לא רוצה לראות שלטים עם טוש מהמערבי, לא רוצה שזה ייכנס לשדרים לפה לאא רוצה מפגן כוח שלנו ביציע נגדו.
בשונה ממקרה בוזגלו שם המסר הועבר מהיציע ולא ישירות מהמועדון
המסר הפעם יהיה חייב להגיע מהמועדון ופחות מהקהל.