????? לא ידעתי שהתאחדות הפכה להיות קבוצת כדורגל! דבריך ננכונים לקבוצות כדורגל לא להתאחדות, ואני חושב שאפשר וגם צריךלהגיש תלונה להתאחדות (לא יודע אם זה יעזור)אורי אדום בנשמה כתב:
יש מראש מכסה מסויימת של כרטיסי ילד/חייל שנגזרת מכמות הכרטיסים שהונפקה. אל תצפה למצוא כרטיסי ילד/חייל ביום המשחק בקופות, להבא תקנה מראש.
חצי גמר הגביע | נושא מרוכז
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: בזיון ברכבת
- ForeverRed
הייתי מוותר מראש.הסניגור האדום כתב: ????? לא ידעתי שהתאחדות הפכה להיות קבוצת כדורגל! דבריך ננכונים לקבוצות כדורגל לא להתאחדות, ואני חושב שאפשר וגם צריךלהגיש תלונה להתאחדות (לא יודע אם זה יעזור)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הסניגור האדום כתב: ????? לא ידעתי שהתאחדות הפכה להיות קבוצת כדורגל! דבריך ננכונים לקבוצות כדורגל לא להתאחדות, ואני חושב שאפשר וגם צריךלהגיש תלונה להתאחדות (לא יודע אם זה יעזור)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההה....

מי בדיוק קובע את מכסת כרטיסי ילד/חייל לקבוצות אם לא ההתאחדות בעצמה?
ולכל שער יש כמות מסויימת של כרטיסים ע"פ הקיבולת שלו, אז מן הסתם תהיה גם כמות ספציפית של כרטיסי ילד/חייל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ועדיין אני חושב שגוף שמייצג את הכדורגל בארץ לא מורשה לקבוע מיכסת כרטיסים! בשונה מקבוצת כדורגל שההתאחדות אנסה אותם לקבוע מיכסה,במשחקים שבהם ההתאחדות מוכרת את הכרטיסים אינה יכולה לקבוע מיכסה!היא מייצגת את כלל אוהדי הכדורגל ומה אם כולם ילדים או נשים?אורי אדום בנשמה כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההה....![]()
מי בדיוק קובע את מכסת כרטיסי ילד/חייל לקבוצות אם לא ההתאחדות בעצמה?
ולכל שער יש כמות מסויימת של כרטיסים ע"פ הקיבולת שלו, אז מן הסתם תהיה גם כמות ספציפית של כרטיסי ילד/חייל.
Re: חצי גמר הגביע | נושא מרוכז
גם אני ראיתי והדמעות עמדו בעיני..
מדהים!!!! ביציע העיתונות אירחו עכשיו את דני קורן. מסתבר שהיינו צריכים להפסיד 4-0 והשופט מנע מאיתנו להתבזות.
אה... ואוחנה, עשה לנו טובה, סייג חוכמה - שתיקה. הבן אדם אשכרה יותר טיפש מהבובה שלו.
אה... ואוחנה, עשה לנו טובה, סייג חוכמה - שתיקה. הבן אדם אשכרה יותר טיפש מהבובה שלו.
בשונה מליאני ומשיח לא לכבודו של יפת להסביר לציבור חובבי הספורט את החלטותיו. מזל שיש לאיגוד עלה תאנה שמתנסח יפה בדמות דני קורן שניסה לסבן את כולם, וחבל שאף אחד בפאנל לא התייחס לרצף השריקות נגד באר שבע ברגעי ההכרעה.
ההתנצלות של קורן בסוף האייטם על הפגיעה בבאר שבע מספיקה כדי להבין שגם הם קולטים כמה השיפוט פגע בנו.
ההתנצלות של קורן בסוף האייטם על הפגיעה בבאר שבע מספיקה כדי להבין שגם הם קולטים כמה השיפוט פגע בנו.