נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

שליחה על ידי maor20094 »

אנשים פה מדברים על הכסף של אלונה כאילו הם עבדו עליו כל החיים,
אולי אם זי'נו היה פה אולי הייתם מתגעגעים לאלונה.

לאוהדים של ב"ש אין שום ערך לכסף ולמישהי שמשקיעה תנשמה בשביל משהו שהיא לא מרוויחה ממנו, וכל זה בשביל הקהילה,
נכון, אי אפשר כל הזמן ללקק ואפשר לתת ביקורת, אבל כל היום לפתוח נושאים על כך שאין רכש ולמה שחקני בית עוזבים... בחייאת, תנו לה לעשות תעבודה בשקט,
אלונה עשתה הרבה טעויות בעבר ועכשיו היא הבינה כמה פעמים שמו לה פח במשך השנים, היא תביא שחקני חיזוק עם שם גדול ולא 20 שחקנים על הפנים.

אם עוד חודש לא יהיה סגל מספיק טוב לטעמכם, תבואו בביקורת מוצדקת, בנתיים תמשיכו לקנות מנויים כדי להראות לאלונה שאנחנו זה הקבוצה ולא שום בעל בית אחר.

שבת שלום צדיקים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

למה צריך לתת לשחקני בית יותר כסף ממה שהם שווים? בגלל שהם נולדו ״במקום הנכון״? הכי תלוש מהמציאות. כבר 10 שנים שאין לנו שחקן בית ששווה 100 אלף דולר בחוזה (למעט אופיר). לוטם עצמו לא יותר מפרווה, מצטער לנפץ לכם את האשליה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: ברגע שכל מי שמבקר את ההנהלה זוכה כאן בטופיק לביקורת ארסית, אז אני בהחלט יכול לטעון שאתם מנסים להגן על ההנהלה בכל מחיר, למרות שבמקרה הנוכחי היא טעתה בהתנהלות שלה.

ההנהלה היא לא האויב והיא עושה ותעשה בשבילנו עוד הרבה דברים טובים, אבל ההרגשה שלי, שבכל הקשור לשחקני בית, היחס אליהם כסוג ב', וזה אחרי הרבה מאוד מקרים ששמעתי שהתרחשו בשנים האחרונות.
שמעת,
על זה נאמר מה שאתה שומע אל תאמין ומה שאתה רואה תאמין 50%.
אתה נשמע בן אדם חכם אל תיפול בפח הזה.
לאף אחד לא חשובה הקבוצה כמו לאוהדים שלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dor69 כתב:למה צריך לתת לשחקני בית יותר כסף ממה שהם שווים? בגלל שהם נולדו ״במקום הנכון״? הכי תלוש מהמציאות. כבר 10 שנים שאין לנו שחקן בית ששווה 100 אלף דולר בחוזה (למעט אופיר). לוטם עצמו לא יותר מפרווה, מצטער לנפץ לכם את האשליה.
שחקן בית צריך לקבל בדיוק כמה שהוא שווה.
שחקן בן 22, שחקן הנבחרת האולימפית, שחקן סגל שהיה שותף לעונה שבה סיימנו במקום השני, צריך לקבל הצעה ראויה יותר משכר בסיס של 8 - 10 אלף שקל לחודש.
לא יודע מי יחליף את לוטם אם יעזוב, אבל די ברור שהוא יקבל חוזה גבוה הרבה יותר ממה שהציעו ללוטם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: שחקן בית צריך לקבל בדיוק כמה שהוא שווה.
שחקן בן 22, שחקן הנבחרת האולימפית, שחקן סגל שהיה שותף לעונה שבה סיימנו במקום השני, צריך לקבל הצעה ראויה יותר משכר בסיס של 8 - 10 אלף שקל לחודש.
לא יודע מי יחליף את לוטם אם יעזוב, אבל די ברור שהוא יקבל חוזה גבוה הרבה יותר ממה שהציעו ללוטם.
כי מן הסתם הוא יהיה שווה יותר. לוטם לא עשה כלום העונה חוץ מלהיות אנמי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: שחקן בית צריך לקבל בדיוק כמה שהוא שווה.
70 אלף דולר יוצא בחשבון פשוט 20000 שקל בחודש פלוס מינוס ושער הדולר בהסכמים הוא תמיד קבוע ולא משתנה באיזור ה4 שקלים.
ששער הדולר במציאות הוא 3.46
סתם בשביל העובדות.
וזה כמובן לא כולל מענקים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חוץ מזה, בתור ילד בן 22 שלא צריך לפרנס עוד אנשים 10000 שקל בחודש נטו לא כולל מענקים זה מצויין. אמנם אצל שחקני כדורגל זה חוזה יחסית נמוך, אבל לקרוא לזה מעליב זה אידיוטי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: 70 אלף דולר יוצא בחשבון פשוט 20000 שקל בחודש פלוס מינוס ושער הדולר בהסכמים הוא תמיד קבוע ולא משתנה באיזור ה4 שקלים.
ששער הדולר במציאות הוא 3.46
סתם בשביל העובדות.
וזה כמובן לא כולל מענקים.
אם אתה צודק לגביי ה4 שקלים והדולר המשכורת שלו מגיעה ל23,333 אלף ממש שכר רעב מה אני אגיד!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

וסתם בשביל שתבינו בשביל שהוא יקבל 10,000 בחודש השכר שלו צריך לצאת 35 אלף דולר עכשיו השאלה אם זה ברוטו או נטו אם זה נטו אז הוא אמור לקבל 20 אלף שקל אם זה ברוטו אז 12 אלף שקל בחודש הרבה יותר גבוה מהשכר התואר פה על ידי משה אוחיון ודומיו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: מה הקשר בין המשפט שלך למציאות?
מדובר בחוזה המקצועני הראשון של לוטם. מדובר בשחקן כדורגל, כלומר אדם שהקרירה המקצועית שלו נמשכת על פני עשר, גג שלוש עשרה שנה בממוצע. זה הזמן שבו הוא צריך למקסם את עצמו ואת הקרירה שלו.
כמה ילדים בגיל של לוטם הקדישו את כל החיים מגיל 0 למקצוע שהם עוסקים בו? אימונים, משחקים, נסיעות, שבתות, הקרבות אישיות, והכל כדי להגיע לרגע שלוטם נמצא בו היום, שאחרי 22 שנה, הוא יקבל חוזה מקצועני ויתחיל להרוויח כסף.
מדובר בשחקן רוטציה בקבוצת צמרת, ולכן הוא צריך להרוויח בהתאם לכך.

ForeverRed, אין ויכוח בקהל שלנו. יש את אלה שמכירים את הסיפור (שים לב שכל מי שמכיר את הסיפור והגיב כאן מחזיק בדעה דומה לגבי ההתנהלות של ההנהלה, גם כאלה שלא מחזיקים מלוטם מקצועית) ויש את אלה שלא מכירים את הסיפור ולכן באופן אוטומטי מנסים להגן על ההנהלה, כמו תמיד.

בסופו של דבר, אם מדובר היה בשחקן רכש, גם אם בגיל של לוטם, וגם אם צעיר ממנו, הסכומים היו גבוהים הרבה יותר והנושא היה נסגר מהר מאוד. בגלל שמדובר בשחקן בית, בדיוק כמו שהיה עם אופיר דוידזאדה, בהנהלה לוקחים את השחקן כמובן מאליו ומציעים לו הצעות ששום שחקן במעמדו ובגילו לא היה מסכים להם...
דמגוג. להתווכח איתך זה כמו לרוץ נגד הרוח, פשוט חבל על המאמץ. אני פרשתי מהדיון הזה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב: דמגוג. להתווכח איתך זה כמו לרוץ נגד הרוח, פשוט חבל על המאמץ. אני פרשתי מהדיון הזה.
אתה ברוב התנשאותך פרשת מהדיון הזה כבר חמש פעמים. לך תעשה חמוצים! אתה חושב שאתה עושה טובה למישהו שאתה משתתף בדיון ומאיים כל כמה פוסטים שאתה פרשת???
כולכם חכמים גדולים על שחקן בן 22, מעניין מה היה קורה אם מישהו מכם היה עומד בנעליים שלו ומקבל הצעה ויחס מבזים ממקום העבודה.
כולכם משחקים אותה צדיקים גדולים, "אל תחלקו את הכסף של אלונה", "כשתהיה בעלים תחליט", אז צר לי לחדש לכם, אין זכות קיום להפועל באר שבע בלי הקהל. המועדון היה לפני אלונה ויהיה גם אחריה.
השתדלתי לא להגיב מכיוון שראיתי שהעניין הופך להיות אישי ולא מקצועי. אבל ההתנשאות פה של חלקכם והשכנוע העצמי שאתם יודעים יותר טוב מכל מי שמציג דעה אחרת פשוט הוציאו אותי מכליי.

מקווה מאוד שלוטם יחתום בשויץ, לא מגיע לקהל הזה שחקני בית שנותנים 200% בשביל הקבוצה.
ולפני שאתם הולכים לשם, אין לי קשר עם לוטם, לא מכיר אותו ומעולם בחיי לא פגשתי אותו או מישהו שמכיר אותו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:
אתה ברוב התנשאותך פרשת מהדיון הזה כבר חמש פעמים. לך תעשה חמוצים! אתה חושב שאתה עושה טובה למישהו שאתה משתתף בדיון ומאיים כל כמה פוסטים שאתה פרשת???
כולכם חכמים גדולים על שחקן בן 22, מעניין מה היה קורה אם מישהו מכם היה עומד בנעליים שלו ומקבל הצעה ויחס מבזים ממקום העבודה.
כולכם משחקים אותה צדיקים גדולים, "אל תחלקו את הכסף של אלונה", "כשתהיה בעלים תחליט", אז צר לי לחדש לכם, אין זכות קיום להפועל באר שבע בלי הקהל. המועדון היה לפני אלונה ויהיה גם אחריה.
השתדלתי לא להגיב מכיוון שראיתי שהעניין הופך להיות אישי ולא מקצועי. אבל ההתנשאות פה של חלקכם והשכנוע העצמי שאתם יודעים יותר טוב מכל מי שמציג דעה אחרת פשוט הוציאו אותי מכליי.

מקווה מאוד שלוטם יחתום בשויץ, לא מגיע לקהל הזה שחקני בית שנותנים 200% בשביל הקבוצה.
ולפני שאתם הולכים לשם, אין לי קשר עם לוטם, לא מכיר אותו ומעולם בחיי לא פגשתי אותו או מישהו שמכיר אותו.
הכל תלוי בנקודת המבט שלך. יחס מבזה הוא לא מקבל, הפועל באר שבע לא אמורה להיות שונה ממועדונים אחרים בליגה ולוטם צריך להגיד תודה שאלונה לא דפקה לו תג מחיר של מיליון יורו כמו שעושים בעלים אחרים כמו איזי וג׳קי (וצודקים).
כל אותם לוחמי הצדק והשכר מריכים להבין- קיים תקציב שיש לעמוד בו, קיימת מסגרת שכר לשחקנים. לוטם זה שחקן במעמד של שחקן רוטציה שיהיה השלישי/הרביעי ברוטציה (כששניים משחקים) והמועדון לא יכול להרשות לעצמו לשלם לשחקן כזה 100 אלף דולר ומעלה, פשוט לא.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:

מי שמתלהם פה ולוקח דברים אישי (ואגב לא בפעם הראשונה) זה אך ורק אתה.
בשביל צריך את כל האמירות המטופשות שאתה זורק פה,בטח על אנשים שהם לא פחות אוהדים ממך אבל פשוט לא מסכימים איתך.
אימרה מעניינת זה 200%,בדר"כ אומרים את זה על אחד כזה שנותן מעבר ליכולות שלו.
האם אתה חושב שהוא באמת נותן 200%? כי אם זה המאתיים אחוז אז המצב רע!
אתה טוען גם שאנחנו מתנשאים ומשכנעים את עצמנו,אז ממש ממש לא,כי זה בדיוק ההיפך\אתם אילו שמנסים לשכנע את עצמם ואפילו קצת להדליק את עצמכם,ועל מה? שחקן שנמצא במו"מ עם קבוצה,כנראה שבאמת משעמם הקיץ הזה.
לכן אני מציע תנו לאנשים לעשות את עבודתם,ותראו מונדיאל,יש אחלה משחקים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:
לא שווה תגובה. שיהיה לך רק טוב!

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

שלא יעשה פוזות, לא רוצה להיות פה שלא יהיה, אלונה צריכה למכור אותו כי בעונה הבאה הוא ישתחרר בחינם
גם ככה הוא שחקן אפור, אין בו שום דבר מיוחד

שלח תגובה