יום ראשון בוודאות (חבל שיתנגש לפעמים עם הכדורגל), ואני כמעט בטוח שהכניסה בחינם.CrazyRed7 כתב: ליגה ארצית, אם אני לא טועה, משוחקת בימי ראשון.
לגבי הכניסה - בעונה שעברה היה חינם. לגבי העונה הבאה אין מידע עדיין, לדעתי יהיה חינם או במחיר סמלי.
כתבה על אלישע
Re: כתבה על אלישע
מודה שעכשיו אני פחות מחובר אבל אז הייתי בהמון משחקים של הקבוצה, גם אלה שבחולון.Sir Alex Ferguson כתב:נוסטלגיה מפעם קודמת שהיינו במרחק משחק אחד מליגת העל (הפסדנו במשחק המכריע לחולון, שעלו ליגה ושנה לאחר מכן גם זכו באליפות המדינה) -
https://www.youtube.com/watch?v=NzGoelKSVgQ" onclick="window.open(this.href);return false;
יש למה לחכות -
https://www.youtube.com/watch?v=SqvOF_UQq0M" onclick="window.open(this.href);return false;
חייב להודות היה כיף אמיתי והייתה תחושה שבאמת עושים את זה..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המשחק בחולון (אפשר לשמוע גם בלינק שהבאתי) ממשחקי העידוד היותר טובים שהייתי בהם עם הפועל באר שבע (בשבילי לא משנה כדורגל כדורסל או טניס שולחן, הפועל באר שבע זה הפועל באר שבע) מאז ומעולם.RedHell כתב:
מודה שעכשיו אני פחות מחובר אבל אז הייתי בהמון משחקים של הקבוצה, גם אלה שבחולון.
חייב להודות היה כיף אמיתי והייתה תחושה שבאמת עושים את זה..
הקצו לנו רק 80 כרטיסים, אבל הצלחנו בדרכים לא דרכים לשים את הידיים על משהו כמו 800 כרטיסים, ופשוט הרעדנו שם את האולם.
לא אשכח איך בסוף המשחק, בזמן שאוהדי חולון חוגגים בפרקט את העלייה, שמעו רק את השירה שלנו. שחקני חולון עזבו את החגיגות עם הקהל ובאו ליציע שלנו למחוא לנו כפיים. רגע של קסם אמיתי.

כמה שטויות אתם מדברים.... אלישע אחלה מאמן שבעולם מה גם מי ישמע איזה מאמנים מחכים בתור.. עוד לא התחילה העונה כבר התחלתם לערוף ראשים?!
נכון החזרת אותי לגמריי לרגע הזה, פשוט עברה בי כרגע צמרמורת.Sir Alex Ferguson כתב: המשחק בחולון (אפשר לשמוע גם בלינק שהבאתי) ממשחקי העידוד היותר טובים שהייתי בהם עם הפועל באר שבע (בשבילי לא משנה כדורגל כדורסל או טניס שולחן, הפועל באר שבע זה הפועל באר שבע) מאז ומעולם.
הקצו לנו רק 80 כרטיסים, אבל הצלחנו בדרכים לא דרכים לשים את הידיים על משהו כמו 800 כרטיסים, ופשוט הרעדנו שם את האולם.
לא אשכח איך בסוף המשחק, בזמן שאוהדי חולון חוגגים בפרקט את העלייה, שמעו רק את השירה שלנו. שחקני חולון עזבו את החגיגות עם הקהל ובאו ליציע שלנו למחוא לנו כפיים. רגע של קסם אמיתי.
הייתה שם נטו אהבה, כמו ההרגשה של שער חמש בתחילתו שכל מי ששם בא לעודד ולדחוף מבלי שום ביקורת.
הלוואי והם יצליחו להתקדם שוב והפעם להעפיל לליגה של הגדולים אני אשמח לעשות מנוי.
- המשוגע האדום
ווואיי איך החזרתם אותי לתקופה הזאת אמאלה
כל כך היינו קרובים לעלות.איזה קבוצה הייתה אז
לא אשכח שסיימנו מקום 7 בעונה הסדירה ובלי ציפיות וביתיות עשינו דרך מדהימה עד לגמר.
מקווה שנשחזר ימים מדהימים כאלה
כל כך היינו קרובים לעלות.איזה קבוצה הייתה אז
לא אשכח שסיימנו מקום 7 בעונה הסדירה ובלי ציפיות וביתיות עשינו דרך מדהימה עד לגמר.
מקווה שנשחזר ימים מדהימים כאלה
עם קצת דחיפה של כולנו זה יקרה מהר.
אבל וכבר העונה נצליח לגרום לכמות מכובדת של קהל להגיע למשחקים.
אבל וכבר העונה נצליח לגרום לכמות מכובדת של קהל להגיע למשחקים.
אני לא אוכל את " החיבור המדהים בין אלישע והשחקנים".
אם היה כזה חיבור מדהים, עם כלכך הרבה אהבה, היינו שחקן רצים לפחות כמו קריית שמונה בכל משחק.
ועדיין אנחנו נמצאים עם שחקנים שבקושי חוזרים להגנה ולעמדות.
אם היה כזה חיבור מדהים, עם כלכך הרבה אהבה, היינו שחקן רצים לפחות כמו קריית שמונה בכל משחק.
ועדיין אנחנו נמצאים עם שחקנים שבקושי חוזרים להגנה ולעמדות.