מסכים, התנהלות ההתאחדות היא פח ואין מה לצפות ממנה.
אבל בקבוצה היו צאיכים להיות ערים ועירניים יותר שכן העובדה שאנחנו לא משחקים תיפגע בנו.
גביע הטוטו חוזר - עדכון - נדחה למועד לא ידוע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: גביע הטוטו חוזר - עדכון - רביעי 18:45 מגרש הי"א באשדוד
8red כתב: אני אגיד לך מה אני חושב על ההנהלה של שתי הקבוצות:
גם אלונה ואסי וגם ג'קי והמנכ"ל שלו ידעו טוב מאוד שלא שונתה ההנחיה של פיקוד העורף לגבי מגבלת ההתקהלות מעל אלף איש, ועדיין שתקו כמו כבשים ולא עמדו על כך (לצערי לא בפעם הראשונה) שאם בדרום לא משחקים - בכל הארץ לא משחקים.
ההתאחדות (בשיתוף פעולה בזוי לטעמי עם הנהלת הקבוצות) קיבלה את שלה - קיום משחקים כדי להראות שאפשר לארח פה את בלגיה, הפועל באר שבע ואשדוד כבר הכינו משחקי אימון נגד יריבות מהמרכז ושוב יצא שהאוהדים ששינו תוכניות והזיזו משמרות - לא מעניינים אף אחד.
בא תסביר לי בדיוק למה אתה באמת מצפה שאם בדרום לא משחקים אז בכל הארץ לא משחקים? ולפני שאתה שולף את טיעון הסולידריות, כדאי שתזכור שכולנו חטאנו בחטא שאנחנו מייחסים ל'מדינת ת"א', כלפי שדרות ועוטף עזה, עד לפני מס' שנים כשרק הן טווחו...
וביננו? דרישה שכזו גם אם היתה מועלה מצד אלונה ואסי, היתה זוכה לגיחוך והתעלמות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+3אורי אדום בנשמה כתב:
בא תסביר לי בדיוק למה אתה באמת מצפה שאם בדרום לא משחקים אז בכל הארץ לא משחקים? ולפני שאתה שולף את טיעון הסולידריות, כדאי שתזכור שכולנו חטאנו בחטא שאנחנו מייחסים ל'מדינת ת"א', כלפי שדרות ועוטף עזה, עד לפני מס' שנים כשרק הן טווחו...
וביננו? דרישה שכזו גם אם היתה מועלה מצד אלונה ואסי, היתה זוכה לגיחוך והתעלמות...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: גביע הטוטו חוזר - עדכון - נדחה למועד לא ידוע
לא מסכים עם הטענה שהועלתה פה בנוגע לזילזול באוהדים בכוונה תחילה אבל כן היה אפשר לקבוע את המשחק ליום שלישי במידה וזה היה עוזר או אפילו להעתיק את המשחק למרכז.
אני חושב שאם המשחק בראשון יידחה הדבר ייצור עומס בהמשך וצריך לוותר מראש על המפעל הזה
אני חושב שאם המשחק בראשון יידחה הדבר ייצור עומס בהמשך וצריך לוותר מראש על המפעל הזה
- OMERREMO33
מה הקשר בשר וחלב???אורי אדום בנשמה כתב:
זה שכל המדינה אדישה למצב בעוטף(כמו אגב האדישות כשהצפון הופגז) זה חמור ועצוב... אבל לעוטף עזה העניין לא השפיע מבחינת ספורט(אין קבוצות משם בספורט המקצועני) ובמקרה שלנו זה כן משפיע ומפלה לרעה אותנו כך שאם אין שיוויוניות כל הספורט לא שווה! ולגבי ה"יגחחו" יכול להיות אבל עדיין אסור להסכים למצב כזה
לא תלחם היום על גביע הטוטו? בל נתפלא כשמשחקי הליגה שלנו יוזזו/יוגבלו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
OMERREMO33 כתב:
מה הקשר בשר וחלב???
זה שכל המדינה אדישה למצב בעוטף(כמו אגב האדישות כשהצפון הופגז) זה חמור ועצוב... אבל לעוטף עזה העניין לא השפיע מבחינת ספורט(אין קבוצות משם בספורט המקצועני) ובמקרה שלנו זה כן משפיע ומפלה לרעה אותנו כך שאם אין שיוויוניות כל הספורט לא שווה! ולגבי ה"יגחחו" יכול להיות אבל עדיין אסור להסכים למצב כזה
לא תלחם היום על גביע הטוטו? בל נתפלא כשמשחקי הליגה שלנו יוזזו/יוגבלו
אז רגע, אם בעוטף עזה ושדרות היו נפגעים בזמנו מבחינה ספורטיבית אז היית מקבל את הפגיעה בנו כעת בהבנה?
חביבי,
הפגיעה במרקם החיים בעוטף עזה ושדרות היתה הרבה הרבה יותר חמורה מהפגיעה בנו כעת, ככה שלבא כעת ולזעוק חמס על כך שלא סופרים אותנו, נשמע בערך כמו הקוזק הנגזל. חד וחלק. ואני לא מדבר על זה שמה בדיוק יעזור לנו בלהשבית את המשחקים בכל הארץ? צרת רבים חצי נחמה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- OMERREMO33
שוב,אין קשר בין המקרים... ושוב אני מדגיש שברור שזה מחדל מה שקרה(ועוד) קורה בעוטף וגם בצפון בעבר. לדעתי דין קאסם באשכול כדין פאג'ר במרכז רק שלתת לזה עכשיו לקרות ולהשפיע רק עלינו זה יהיה ביזיון! הרי יש טילים וכבר נורו מעל תל אביב ואפילו נתניה אז למה שם שיחקו?? אני יענה לך כי המדינה כמו ההתאחדות רוצים לאכול את העוגה ושתשאר שלמה, רוצה לומר: נוח למדינה להחזיר כמה שיותר לשגרה(כדי שחלילה זה לא יקרא מלחמה על כל המשתמע מכך) ונוח להתאחדות להמשיך במרכז כרגיל (כדי שחלילה לא נפספס את אירוח בלגיה) ואם הדרום (קריא הפועל ב"ש ואשדוד) נדפקות אז שיהיה... ואני ממש לא מצדד במשפט "צער רבים חצי נחמה" אם כבר "צער רבים נחמת טיפשים"
- OMERREMO33
2 דוגמאות לחידוד והבהרה: מישהו מהעבודה שלי (בן 60) נלחם שלא יקחו לו את הרישיון ג' ולמרות שזה לא עיסוקו וכנראה כבר לא יהיה עיסוקו עדיין הוא יודע שהיום הוא יוותר על ג' מחר יקחו לו את ה ב' ....
נלחמים על סגירת עסקים בתל אביב בשבת ולמה?? הרי זאת העיר הכי חילונית אבל יודעים היום תותיר להם את זה , מחר יבקשו לעבוד בכיפור ולמכור לחם בפסח...
מקווה שהבנת, תוותר היום על גביע הטוטו מחר זה יתנקם בך בליגה..
נלחמים על סגירת עסקים בתל אביב בשבת ולמה?? הרי זאת העיר הכי חילונית אבל יודעים היום תותיר להם את זה , מחר יבקשו לעבוד בכיפור ולמכור לחם בפסח...
מקווה שהבנת, תוותר היום על גביע הטוטו מחר זה יתנקם בך בליגה..