הפינה האופטימית מחזור 3

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: הפינה האופטימית מחזור 3

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: מול לידור כהן ובית"ר י"ם אביתר אילוז שיחק באגף ימין.
בן ביטון פתח בהרכב רק מהמשחק מול הפועל פתח תקווה, שם הוא נתן מחצית ראשונה חלשה כשלא הצליח להסתדר עם אלטמן, ומחצית שנייה טובה כששיחק עם ביטחון והוסיף גם בישול.
שלא יבינו אותי לא נכון, בן ביטון הפתיע מאוד מול מכבי ועשה עבודה מצוינת מול בן חיים. אני פשוט חושב שצריך לחכות ולשפוט אותו לאורך זמן כי אני עדין מזהה אצלו ליקוים בסיסים במשחק.

בקשר לדוידזאדה, אני מזכיר לך את מאור בוזגלו, שגם חזר בתחילת שנה שעברה מפציעה ארוכה, ורק במחזור השביעי התחיל לפרוע שטרות עם השער בבעיטה חופשית מול אשדוד, כשהוא באותו משחק בכלל לא פתח בהרכב אלא רק עלה מהספסל בגלל שהוא התקשה בתחילת העונה.
אמרתי עוד לפני שהעונה התחילה ואני אגיד את זה שוב, דוידזאדה חזר משתי פציעות שהשביתו אותו תקופה ארוכה מאוד. רק עכשיו הוא מחזיר לעצמו את הכושר הגופני, את כושר המשחק, את הביטחון, וכמו עם בוזגלו בשנה שעברה, זה יקח זמן.
כולנו יודעים למה אופיר מסוגל, ואני מציע שנמתין בסבלנות וניתן לאופיר את הזמן שהוא צריך כי הוא היה הרבה זמן בחוץ והוא צריך זמן כדי לחזור לעצמו.
אין ספק שכרגע אופיר מציג יכולת חלשה, אבל רק דרך דקות ועוד ועוד משחקים הוא יחזור להיות האופיר שכולנו מכירים.
לגבי בן ביטון מסכים לחלוטין שצריך לשפוט אותו לאורך זמן.
לגבי בוזגלו אתה צודק שהוא השתלב לאט אבל שכחת פרט שולי, הוא בישל פעמיים כבר במשחק השני מול הפועל

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dor69 כתב: לגבי בן ביטון מסכים לחלוטין שצריך לשפוט אותו לאורך זמן.
לגבי בוזגלו אתה צודק שהוא השתלב לאט אבל שכחת פרט שולי, הוא בישל פעמיים כבר במשחק השני מול הפועל
ועדין במשחק מול אשדוד אלישע הוריד את בוזגלו לספסל כי הוא לא סיפק יכולת מספיק טובה כדי לפתוח בהרכב.
כלומר גם הפתיחה של בוזגלו לאחר שחזר מפציעה לא הייתה חלקה, וכולנו הרגשנו את השינוי בין בוזגלו של תחילת העונה שהיו לגביו הרבה סימני שאלה לבוזגלו של מחזור 7 והלאה שהיו לגביו הרבה סימני קריאה.
dor69 כתב: מסכים עם הכל למעט שני דברים:
1.לא פתחנו עם לחץ גבוה, ההפך הוא הנכון. מתי שכן ניסינו חטפנו מוקדם ודווקא שלשום כשעשינו נכון וחיכינו למתפרצת כבשנו דקה שלישית.
2. מכבי אמנם לא סיכנה את השער כמו שמנסים לצייר אבל היו להם יותר מצבים ממה שתיארת.
1. ראיתי שוב את המשחק כשהגעתי הביתה. בדקות הפתיחה לחצנו על כל המגרש ולא פעם ולא פעמיים השוער של מכבי הרחיק כדורים לחוץ או העיף למעלה בעקבות הלחץ של אליניב וגבאי.
הנה לינק למשחק המלא -
https://www.youtube.com/watch?v=aTjoIrL ... l1Rp_GXCfw" onclick="window.open(this.href);return false;
שים לב ללחץ של גבאי משריקת הפתיחה. ללחץ של אליניב וגבאי שאילץ את שוער מכבי כבר אחרי 00:20 שניות לשלוח כדור ארוך בגלל הלחץ שלנו.

2. בשורה התחתונה, מאזן הבעיטות לשער/למסגרת משקר מאוד, שכן מבחינת הזדמנויות מסוכנות, היה משחק שווה מאוד.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: מול לידור כהן ובית"ר י"ם אביתר אילוז שיחק באגף ימין.
בן ביטון פתח בהרכב רק מהמשחק מול הפועל פתח תקווה, שם הוא נתן מחצית ראשונה חלשה כשלא הצליח להסתדר עם אלטמן, ומחצית שנייה טובה כששיחק עם ביטחון והוסיף גם בישול.
שלא יבינו אותי לא נכון, בן ביטון הפתיע מאוד מול מכבי ועשה עבודה מצוינת מול בן חיים. אני פשוט חושב שצריך לחכות ולשפוט אותו לאורך זמן כי אני עדין מזהה אצלו ליקוים בסיסים במשחק.

בקשר לדוידזאדה, אני מזכיר לך את מאור בוזגלו, שגם חזר בתחילת שנה שעברה מפציעה ארוכה, ורק במחזור השביעי התחיל לפרוע שטרות עם השער בבעיטה חופשית מול אשדוד, כשהוא באותו משחק בכלל לא פתח בהרכב אלא רק עלה מהספסל בגלל שהוא התקשה בתחילת העונה.
אמרתי עוד לפני שהעונה התחילה ואני אגיד את זה שוב, דוידזאדה חזר משתי פציעות שהשביתו אותו תקופה ארוכה מאוד. רק עכשיו הוא מחזיר לעצמו את הכושר הגופני, את כושר המשחק, את הביטחון, וכמו עם בוזגלו בשנה שעברה, זה יקח זמן.
כולנו יודעים למה אופיר מסוגל, ואני מציע שנמתין בסבלנות וניתן לאופיר את הזמן שהוא צריך כי הוא היה הרבה זמן בחוץ והוא צריך זמן כדי לחזור לעצמו.
אין ספק שכרגע אופיר מציג יכולת חלשה, אבל רק דרך דקות ועוד ועוד משחקים הוא יחזור להיות האופיר שכולנו מכירים.
לא אמרתי אחרת.
ברור שהדרך של אופיר להשתפר היא דרך 90 דקות בכל משחק.
רק ציינתי שאחרי משחק עלוב של אופיר (המשך ליכולת מתחילת העונה) אתה חוסך ממנו ביקורת מאוד רלוונטית ואילו על ביטון אתה רושם 5 שורות ביקורת.
מי שקורא את ההודעה הראשונה שלך עוד יחשוב שביטון היה גרוע ואופיר סיים עם שלושער. בוא לא נשכח שאופיר כבר עם 10 משחקים בערך מפתיחת העונה רק במסגרות רשמיות, כך שהתירוץ של חזרה מפציעה לא כזה רלוונטי. אם זה היה שחקן רכש, היית כותב עליו לפחות 2 עמודי ביקורת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: לא אמרתי אחרת.
ברור שהדרך של אופיר להשתפר היא דרך 90 דקות בכל משחק.
רק ציינתי שאחרי משחק עלוב של אופיר (המשך ליכולת מתחילת העונה) אתה חוסך ממנו ביקורת מאוד רלוונטית ואילו על ביטון אתה רושם 5 שורות ביקורת.
מי שקורא את ההודעה הראשונה שלך עוד יחשוב שביטון היה גרוע ואופיר סיים עם שלושער. בוא לא נשכח שאופיר כבר עם 10 משחקים בערך מפתיחת העונה רק במסגרות רשמיות, כך שהתירוץ של חזרה מפציעה לא כזה רלוונטי. אם זה היה שחקן רכש, היית כותב עליו לפחות 2 עמודי ביקורת.
זאת הפינה האופטימית לא? אז מה קשור ביקורת על אופיר בטופיק הנוכחי? לא כתבתי שאופיר היה טוב, בדיוק להפך, כתבתי שככל שיצבור עוד דקות אופיר יוריד עוד חלודה, יצבור עוד ביטחון, ככה שגם באגף השמאלי, החלש כרגע, נתחזק בהמשך הדרך, זה הכל.
גם הדברים שכתבתי על ביטון, נכתבו במקביל לכך שנתתי לו מחמאות על המשחק מול מכבי, בתקווה שימשיך בכושר לאורך זמן ויתקן את הליקויים שיש במשחק שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני חושב שבן ביטון צריך להשפט לאורך זמן אבל שיש לו פוטנציאל להיות זה שיסדר אותנו למה אפשר לחשוב במה אלעד גבאי או ורטה טובים ממנו חוץ מעניין הנבדל שגם את זה הוא משפר לאט לאט..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אני חושב שבן ביטון צריך להשפט לאורך זמן אבל שיש לו פוטנציאל להיות זה שיסדר אותנו למה אפשר לחשוב במה אלעד גבאי או ורטה טובים ממנו חוץ מעניין הנבדל שגם את זה הוא משפר לאט לאט..
ואני בטוח שאתה נסחף לגביו כמו שאתה אוהב לעשות במקרים רבים.
הוא אומנם הופיע לשתי המשחקים האחרונים בצורה מצויינת, אבל עוד רחוק מלהיות ״מגן העתיד״ של מי שחולמת בלילות להיות אלופה.
יאמר לזכותו שהוא שיפר כמה אספקטים במשחק שלו(או שפשוט הלך לו) כמו הצטרפות מהאגף והגבהות, אבל הדרך עוד ארוכה.

אם הוא באמת רוצה להיות המגן שאתה חולם, הוא חייב עוד להתחזק ולגלות יציבות לאורך זמן.
אם חלון העברות פתוח,׳אני עדיין מביא את ורטה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: ואני בטוח שאתה נסחף לגביו כמו שאתה אוהב לעשות במקרים רבים.
הוא אומנם הופיע לשתי המשחקים האחרונים בצורה מצויינת, אבל עוד רחוק מלהיות ״מגן העתיד״ של מי שחולמת בלילות להיות אלופה.
יאמר לזכותו שהוא שיפר כמה אספקטים במשחק שלו(או שפשוט הלך לו) כמו הצטרפות מהאגף והגבהות, אבל הדרך עוד ארוכה.

אם הוא באמת רוצה להיות המגן שאתה חולם, הוא חייב עוד להתחזק ולגלות יציבות לאורך זמן.
אם חלון העברות פתוח,׳אני עדיין מביא את ורטה
אני לא נסחף אני עקבי לגביו טענתי את זה עוד מהעונה שעברה שאנחנו לא צריכיפ מגן אלא לתת אמון בבן ביטון נכון שאמרתי שאם נביא את שפונגין זה יהיה נהדר אבל חוץ משפונגין וגם בזה אני לא כל כך בטוח הוא לא נופל מאף מגן ויש לו פוטנציאל מדהים...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא נסחף אני עקבי לגביו טענתי את זה עוד מהעונה שעברה שאנחנו לא צריכיפ מגן אלא לתת אמון בבן ביטון נכון שאמרתי שאם נביא את שפונגין זה יהיה נהדר אבל חוץ משפונגין וגם בזה אני לא כל כך בטוח הוא לא נופל מאף מגן ויש לו פוטנציאל מדהים...
אני חייב שנסגור איזו פינה, לגבי ביטון ובכלל.
בעמדת מפתח של מי שמתיימרת לקחת אליפות חייבים לשחק כאלה שהפוטנציאל שלהם כבר התגלה. כל אלה שיש ספק לגביהם, שיחכו לצאנס מהספסל או יצאו כמו אלגרבלי להשתפשף במורשה.
ביטון בכיוון הנכון, אבל עד 2 המשחקים האחרונים היה לו ״פוטנציאל״ ולנו התקף לב בכל התקפה מהאגף שלו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

נלקחו פה אליפויות רבות בקבוצות שמשומר וייני הם המגנים הימניים.
ביטון פתח מצוין את העונה ואם ישמור על קפיצת המדרגה הזו הוא ראוי לחולצת ההרכב גם בעתיד.
נכון, הוא עוד עושה טעויות אך זה שכר לימוד שנאלצים לשלם על שחקן שרק מתחיל את העונה השנייה בקריירה שלו בליגת העל.
הוא עוד צעיר ויכול ללמוד ולהשתפר. אפשר לחשוב שלשאר המגנים בליגה, כולל ורטה שגם אני מאוד רציתי, אין ליקויים גדולים ביסודות המשחק שלהם.

מגן זר ברמה גבוהה קשה מאוד להביא. להוציא את מסיללה, אין מגנים זרים בשנים האחרונות שהם משהו מיוחד. אולי גם מטוביץ׳ בעונת האליפות של ק״ש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הורג אותי הקטע הזה שהפכנו לקבוצה שלא יכולה לתת לפוטנציאלים לשחק בה אנחנו לא צריכים רק כוכבים אלא גם שחקנים עם פוטנציאל אחרת נהיה בבעיה וטוטי אתה יודע שהוא לא היה מקבל דקות בתור מחליף ולא היה מוכיח את עצמו עם ורטה שכולכם רציתם היה מגיע ואני בטוח שהוא יצליח העונה, גם אלעד גבאי היה אנונימי עד שהגיע לקרייתשמונה ובעונה השנייה לקח איתם אליפות אז חאלס על פי הגישה שלך לעולם לא היינו מקדמים את אופיר דוידזאדה כי צריך רק שחקנים מוכחים!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

דר אדום בנשמה כתב:הורג אותי הקטע הזה שהפכנו לקבוצה שלא יכולה לתת לפוטנציאלים לשחק בה אנחנו לא צריכים רק כוכבים אלא גם שחקנים עם פוטנציאל אחרת נהיה בבעיה וטוטי אתה יודע שהוא לא היה מקבל דקות בתור מחליף ולא היה מוכיח את עצמו עם ורטה שכולכם רציתם היה מגיע ואני בטוח שהוא יצליח העונה, גם אלעד גבאי היה אנונימי עד שהגיע לקרייתשמונה ובעונה השנייה לקח איתם אליפות אז חאלס על פי הגישה שלך לעולם לא היינו מקדמים את אופיר דוידזאדה כי צריך רק שחקנים מוכחים!
לדעתי אתה צודק - קבוצה בריאה חייבת להיות מסוגלת לקדם צעירים. בלי זה בעוד שנתיים אין לנו קבוצה. במשך השנים ראינו בבאר שבע כל כך הרבה שחקנים עם פוטנציאל נעלמים בתהומות הנשייה בעיקר בגלל שאין בבאר שבע סבלות (קבוצה לחוצה)

בהצלחה לבן ביטון - יש לו את התנאים להיות שחקן שפורץ בבאר-שבע אבל הוא צריך את הגב שלנו ושל המאמן.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

גדי כתב:
לדעתי אתה צודק - קבוצה בריאה חייבת להיות מסוגלת לקדם צעירים. בלי זה בעוד שנתיים אין לנו קבוצה. במשך השנים ראינו בבאר שבע כל כך הרבה שחקנים עם פוטנציאל נעלמים בתהומות הנשייה בעיקר בגלל שאין בבאר שבע סבלות (קבוצה לחוצה)

בהצלחה לבן ביטון - יש לו את התנאים להיות שחקן שפורץ בבאר-שבע אבל הוא צריך את הגב שלנו ושל המאמן.
כמות השחקנים המוכשרים באמת שעברו פה בשלוש-ארבע שנים אחרונות אני יכול למנות אותם בכמות האצבעות שיש לי בכף יד , וישארו לי שתי אצבעות פנויות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום זקן, עם כל הכבוד להודעות היפיפיות שלך והאוביקטיביות לגבי המשחק, אני כורת אונה אם אתה באמת זקן, או לפחות כמו שאתה מצייר את עצמך...
בנאדם שמדבר בשפה כזו אקטואלית ומעניינת, עם אזכורים פה ושם לפלייסטיישן והעובדה שהזכרת פיפא 15 כשהוא בעצמו יצא לפני שבועיים. אני אהיה מאוד מופתע אם אתה באמת אדם מבוגר, ולא בעשור ה3/4 או אפילו ה2 לחייך(לא שזה משנה כלום, וזה אני מקווה ברור לך)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

shovalb9 כתב:אדום זקן, עם כל הכבוד להודעות היפיפיות שלך והאוביקטיביות לגבי המשחק, אני כורת אונה אם אתה באמת זקן, או לפחות כמו שאתה מצייר את עצמך...
בנאדם שמדבר בשפה כזו אקטואלית ומעניינת, עם אזכורים פה ושם לפלייסטיישן והעובדה שהזכרת פיפא 15 כשהוא בעצמו יצא לפני שבועיים. אני אהיה מאוד מופתע אם אתה באמת אדם מבוגר, ולא בעשור ה3/4 או אפילו ה2 לחייך(לא שזה משנה כלום, וזה אני מקווה ברור לך)
לא הבנתי מה אתה רוצה בשורה התחתונה.
חלמת עליי?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לביטון יש את הנתונים להיות מגן טוב. 2 דברים תמיד היו לו, מהירות והגבהות מצויינות.
זה שהוא לא כלכך מימש את הפוטנציאל, אפשר להגיד את זה על הרבה שחקנים שלנו.
לטעמי, מבחינת פוטנציאל הוא לא רחוק מהשחקנים האלמוניים שעשו קפיצת מדרגה בקריית שמונה, וכמה פחות אלמוניים ( שירן ייני, ראדי, עומרי בן הרוש) ממכבי תל אביב.
פשוט צריך לעבוד עליו באינטנסיביות רבה, על האספקטים היותר טובים שלו, ולחדד את הרעים.
כנ"ל לגבי כל הצעירים שלנו ואפשר להוסיף אליהם את ארבייטמן ונאסר.

שלח תגובה