לגבי בן ביטון מסכים לחלוטין שצריך לשפוט אותו לאורך זמן.Sir Alex Ferguson כתב: מול לידור כהן ובית"ר י"ם אביתר אילוז שיחק באגף ימין.
בן ביטון פתח בהרכב רק מהמשחק מול הפועל פתח תקווה, שם הוא נתן מחצית ראשונה חלשה כשלא הצליח להסתדר עם אלטמן, ומחצית שנייה טובה כששיחק עם ביטחון והוסיף גם בישול.
שלא יבינו אותי לא נכון, בן ביטון הפתיע מאוד מול מכבי ועשה עבודה מצוינת מול בן חיים. אני פשוט חושב שצריך לחכות ולשפוט אותו לאורך זמן כי אני עדין מזהה אצלו ליקוים בסיסים במשחק.
בקשר לדוידזאדה, אני מזכיר לך את מאור בוזגלו, שגם חזר בתחילת שנה שעברה מפציעה ארוכה, ורק במחזור השביעי התחיל לפרוע שטרות עם השער בבעיטה חופשית מול אשדוד, כשהוא באותו משחק בכלל לא פתח בהרכב אלא רק עלה מהספסל בגלל שהוא התקשה בתחילת העונה.
אמרתי עוד לפני שהעונה התחילה ואני אגיד את זה שוב, דוידזאדה חזר משתי פציעות שהשביתו אותו תקופה ארוכה מאוד. רק עכשיו הוא מחזיר לעצמו את הכושר הגופני, את כושר המשחק, את הביטחון, וכמו עם בוזגלו בשנה שעברה, זה יקח זמן.
כולנו יודעים למה אופיר מסוגל, ואני מציע שנמתין בסבלנות וניתן לאופיר את הזמן שהוא צריך כי הוא היה הרבה זמן בחוץ והוא צריך זמן כדי לחזור לעצמו.
אין ספק שכרגע אופיר מציג יכולת חלשה, אבל רק דרך דקות ועוד ועוד משחקים הוא יחזור להיות האופיר שכולנו מכירים.
לגבי בוזגלו אתה צודק שהוא השתלב לאט אבל שכחת פרט שולי, הוא בישל פעמיים כבר במשחק השני מול הפועל