הפינה הפסימית :: מחזור 13

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: הפינה הפסימית :: מחזור 13

שליחה על ידי dardasmiley »

redo כתב:לבחור החביב שמעליי- מאיפה אתה יודע שאף פעם לא התאמנו על זה? ממש מסקרן אותי
פשוט להסתכל, תראה את התקציר, תראה כמה חורים יש לך בגלל בעיות תיאום בהגנה, קח לדןגמא את הגול השני, לא פאיו, לא סוארז ולא מלול יודעים מה לעדות ואיפה לעמוד, התוצאה? מלול שוחה באגף, פאיו יוצא לסגור את האגף הימני כמו מגן ו-ווילי נשאר לבד. היה ברור שיטעה. תראה כמה מצבים הגיעה סכנין מהחילוף, כל המצבים הללו ץוצאה של חוסר תיאום, אף אחד לא יודע לאן הוא רץ ולאן האחרים רצים. זה חוסר אימון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:
מסכים עם עניין הסמכות הבלעדית של אלישע, אבל וזה אבל גדול, כשאני "דורש" מהמאמן שלי להחליף מערכים ולהגיב תוך כדי משחק הכוונה היא לדברים שמתאמנים עליהם, לרדת לשיטה של שלושה בלמים במחצית כשאתה בפיגור במצב קשה זה הימור. לעשות את זה כשזו הפעם הראשונה תחתיך שהשחקנים משחקים ככה זו התאבדות.
נראה היה (מהרדיו והתקצירים) שאלישע איבד את העשתונות. הוא שלף תגובה מהבטן ולא מהראש. גם ברק בכר, ויסלחו לי כולם על האזכור שלו, עשה שינוי מערך נגדנו בדקה 35, הוא הוציא קשר והכניס חלוץ. אבל מרגע החילוף הזה, ראית שכל שחקן שלהם ידע לאן ללכת ומה מצפים ממנו. רואים שהשיטה והמערך תורגלו.
להגיב ולעשות שינויים זה טוב ואפילו מצויין. גם שינויים הזויים והתקפיים כאלה. אבל אם הפעם הראשונה בה השחקנים רואים את המערך הזה אל תתפלא אם תראה כמו אתמול.
רק שתבין, אתה ואני באותה דעה. פשוט מרגיז אותי שאנשים מתהפכים כמו חביתות ומנצלים כל הזדמנות להצדיק את
דעתם, גם אם העובדות סותרות את הטיעונים שהם עצמם הציגו לא פעם בעבר.

לגבי תרגול המערך, אלישע טען בצורה חד משמעית לאחר המשחק שמדובר במערך שתורגל לא פעם באימונים. על
הדשא זה היה רחוק מלהיראות כך, אבל את אותם הדברים אפשר לומר גם על המערך הרגיל שלנו אתמול.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב: יש הבדל בין חילופים לא מהבית לבין הימור מהשרוול!
מול בני יהודה שיחקנו מול התקפה חלשה מאוד אבל אתמול שיחקנו מול סכנין שהביכה אותנו עם 4 שחקני הגנה ולא היה מקום לחילוף פרוע שכזה במיוחד שב4 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה השתפרנו...
אז עכשיו אלישע הוא כבר לא מקובע, אלא מהמר ששולף מהשרוול.
שמח שהבהרנו את הנקודה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: אז עכשיו אלישע הוא כבר לא מקובע, אלא מהמר ששולף מהשרוול.
שמח שהבהרנו את הנקודה.
הוא נשאר מקובע חוץ ממשחק בעונה שהוא מהמר מהשרוול ומקווה לטוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שימו לב שכשעוברים למערך כזה שחקני הקו משחקים תפקיד מאוד משמעותי במערך, גם התקפית וגם הגנתית. כשאתה עובר לשחק עם 3 בלמים ומשאיר שחקן כמו בוזגלו (שהגנה זה לא הוא) על אחד הקווים זה נקרא לשחק מופקר. ניתן לראות שהמון התקפות הגיעו משם ומצופה ממאמן כמו אלישע לשים שם שחקן קו שיודע לעשות הגנה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

דאויזאדה בעצמו מודה בראיונות לוואן וספורט 5 שזו פעם הראשונה שהם מתורגלים במערך הזה.
חחח איזו חובבנות אני לא מאמין, מה כבר ביקשנו מה? כל הסגל והכסף ועדיין נשארנו עם סביבה של קבוצה בינונית.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב:שימו לב שכשעוברים למערך כזה שחקני הקו משחקים תפקיד מאוד משמעותי במערך, גם התקפית וגם הגנתית. כשאתה עובר לשחק עם 3 בלמים ומשאיר שחקן כמו בוזגלו (שהגנה זה לא הוא) על אחד הקווים זה נקרא לשחק מופקר. ניתן לראות שהמון התקפות הגיעו משם ומצופה ממאמן כמו אלישע לשים שם שחקן קו שיודע לעשות הגנה
מה שהיה עצוב שמליקסון כן ניסה לעשות הגנה והשאר נראו כאילו מדובר במשחק שהם מובילים בו 6-0...
ובכלל היה עצוב לראות בתקציר את כמות המצבים במחצית השנייה ואת ההגנה שלפרקים הייתה נראית כאילו היא לא קיימת...
מילא במחצית הראשונה שגם סיימנו אותה טוב ויכלנו לצאת עם משהו מהמשחק, ההימור ההזוי הזה של אלישע גרם לנו לאבד את האפשרות לחזור למשחק...
ד"א אני מצפה אלישע להגיב למשחק ולא לעשות דברים כאלו או להיות מקובע, אם הוא היה מגיב למשחק הוא היה מחכה 10 דקות לראות מה קורה כמו שהוא עושה בדרך כלל ואז הוא היה יכול לעשות את החילוף, כי שוב פעם החל מהדקה ה40 הקבוצה התחילה לשחק ואם הוא לא היה עושה את החילוף האומלל הזה אולי היינו גם מנצחים את המשחק...

ויש לי שאלה למה אלישע לא עשה את החילוף הזה מול עכו בדקה 70? (עכו מדקה 70 אחריי שער השוויון לא שיחקו בכלל) למה הוא לא שינה ככה מול רעננה?
למה דווקא מול ההתקפה הכי טובה בתחתית?
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 14 דצמבר 2014, 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:
מסכים עם עניין הסמכות הבלעדית של אלישע, אבל וזה אבל גדול, כשאני "דורש" מהמאמן שלי להחליף מערכים ולהגיב תוך כדי משחק הכוונה היא לדברים שמתאמנים עליהם, לרדת לשיטה של שלושה בלמים במחצית כשאתה בפיגור במצב קשה זה הימור. לעשות את זה כשזו הפעם הראשונה תחתיך שהשחקנים משחקים ככה זו התאבדות.
נראה היה (מהרדיו והתקצירים) שאלישע איבד את העשתונות. הוא שלף תגובה מהבטן ולא מהראש. גם ברק בכר, ויסלחו לי כולם על האזכור שלו, עשה שינוי מערך נגדנו בדקה 35, הוא הוציא קשר והכניס חלוץ. אבל מרגע החילוף הזה, ראית שכל שחקן שלהם ידע לאן ללכת ומה מצפים ממנו. רואים שהשיטה והמערך תורגלו.
להגיב ולעשות שינויים זה טוב ואפילו מצויין. גם שינויים הזויים והתקפיים כאלה. אבל אם הפעם הראשונה בה השחקנים רואים את המערך הזה אל תתפלא אם תראה כמו אתמול.
מצחיק שאתה משתמש בדוגמא של בכר נגדנו. הוא התחיל במערך הלא רגיל שלו ובגלל הנאיביות שלנו עוד נשארה לו הזדמנות לחזור למשחק. השינוי שביצע זו חזרה למערך הרגיל שלו, כך שזו ממש לא חוכמה גדולה.
בכלל, לא מתאימה לאלישע בכלל הקיצוניות אתמול. כנראה שהוא הבין שזה אחד מאותם הימים שרק לעשות בלאגן במגרש יכול להוביל לחזרה למשחק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב:מה שהיה עצוב שמליקסון כן ניסה לעשות הגנה והשאר נראו כאילו מדובר במשחק שהם מובילים בו 6-0...
ובכלל היה עצוב לראות בתקציר את כמות המצבים במחצית השנייה ואת ההגנה שלפרקים הייתה נראית כאילו היא לא קיימת...
מילא במחצית הראשונה שגם סיימנו אותה טוב ויכלנו לצאת עם משהו מהמשחק, ההימור ההזוי הזה של אלישע גרם לנו לאבד את האפשרות לחזור למשחק...
ד"א אני מצפה אלישע להגיב למשחק ולא לעשות דברים כאלו או להיות מקובע, אם הוא היה מגיב למשחק הוא היה מחכה 10 דקות לראות מה קורה כמו שהוא עושה בדרך כלל ואז הוא היה יכול לעשות את החילוף, כי שוב פעם החל מהדקה ה40 הקבוצה התחילה לשחק ואם הוא לא היה עושה את החילוף האומלל הזה אולי היינו גם מנצחים את המשחק...

ויש לי שאלה למה אלישע לא עשה את החילוף הזה מול עכו בדקה 70? (עכו מדקה 70 אחריי שער השוויון לא שיחקו בכלל) למה הוא לא שינה ככה מול רעננה?
שאלה אמתית, מאיפה החלטת שמליקסון כן ניסה לעשות הגנה? ואיך אתה יודע שמדקה 40 הקבוצה התחילה
לשחק? על סמך שורה שמספרת על חצי מצב אליו הגענו בדיווחים של ספורט 5? או על סמך תקציר של 2 דקות?
כשתהיה במשחק, או לכל הפחות תצפה בו בטלוויזיה כהרגלך, אז תהיה לך זכות להעביר ביקורת. עד אז עדיף
שתשמור את ההשערות שלך לעצמך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:מה שהיה עצוב שמליקסון כן ניסה לעשות הגנה והשאר נראו כאילו מדובר במשחק שהם מובילים בו 6-0...

באמת שאני לא מחפש להגן עליו.
אבל מה בנוגע לשחקנים? הם יוצאים זכאים אצלך?
מה בנוגע לגורדנה? שחלק מהאנשים כאן עשו ממנו מסי והאיש שיביא את השינוי,הרי הוא נכנס בדקה 45,אז איך לא היה שינוי?.
ולא חלילה שאני מזלזל בו,אני פשוט אומר שמשחקנים שמרוויחים כל כך הרבה ועם כל כך הרבה כישרון מצופה לא להיות נפלים.
יש משחקי נפל לכל קבוצה,אבל בדיוק בגלל זה הביאו את שלל הכוכבים,כדי שגם אם לא הולך אחד מהם ייקח אחריות.
וכן,גם אני חושב שאם לא היית או לא ראית את המשחק במלואו אתה מסיק מסקנות נמהרות ולא רציניות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: באמת שאני לא מחפש להגן עליו.
אבל מה בנוגע לשחקנים? הם יוצאים זכאים אצלך?
מה בנוגע לגורדנה? שחלק מהאנשים כאן עשו ממנו מסי והאיש שיביא את השינוי,הרי הוא נכנס בדקה 45,אז איך לא היה שינוי?.
ולא חלילה שאני מזלזל בו,אני פשוט אומר שמשחקנים שמרוויחים כל כך הרבה ועם כל כך הרבה כישרון מצופה לא להיות נפלים.
יש משחקי נפל לכל קבוצה,אבל בדיוק בגלל זה הביאו את שלל הכוכבים,כדי שגם אם לא הולך אחד מהם ייקח אחריות.
אני ממש לא מוציא את השחקנים זכאים, קראת אותי רושם דבר כזה?
אבל המאמן שלך צריך לגרום להם לעלות עם אש בעיניים ולא רק הם עצמם.
אבל זה לא תירוץ ליכולת הירודה של השחקנים לאורך ה40 דקות הראשונות.
אבל במחצית הוא היה יכול לתת צ'אנס ולנסות להמשיך עם ההרכ שהוא פתח איתו ובפועל הוא שינה בצורה הזויה את המערך למערך שסיכן אותנו, והשחקנים גם ככה היו ביום רע.
אף אחד לא זכאי (חוץ מהקהל שהגיע למשחק ואג'ידה שנתן לדעתי משחק מעולה) וכולם אשמים החל מהצוות המקצועי ועד לשחקנים...
אני ממש לא מוריד את האשמה מהשחקנים אבל האשמה של אלישע היא קצת יותר גדולה...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

הייתי במשחק. שיחקנו טוב ב7 דקות האחרונות של המחצית הראשונה. ברדה וארבייטמן בעטו לשמיים מצבים קורצים.

במחצית אלישע שינה את המערך, ובאמת ב7-8 דקות הראשונות של המחצית השנייה היינו יותר קרובים להבקיע מכל המחצית הראשונה. אם זה היה קורה - הוא היה יוצא גאון.

מה שכן - היה ברור שבשיטה הזאת כל איבוד כדור זה חצי מצב לסכנין. בסופו של דבר היה פה צירוף של טעויות קשות: הובאן ניסה דריבל, חטף עבירה שלא נשרקה, גורדנה הסתער על הכדור חטף אותו, אבל למרות שידע שהוא אחרון כי הובאן על הרצפה ניסה גם להיכנס בין 3 שחקנים ואיבד. סכנין כמובן יצאו למתפרצת שבסופה מסרו גרוע, אבל סוארס בטעות קשה סידר להם את הגול.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:אני ממש לא מוציא את השחקנים זכאים, קראת אותי רושם דבר כזה?
אבל המאמן שלך צריך לגרום להם לעלות עם אש בעיניים ולא רק הם עצמם.
אבל זה לא תירוץ ליכולת הירודה של השחקנים לאורך ה40 דקות הראשונות.
אבל במחצית הוא היה יכול לתת צ'אנס ולנסות להמשיך עם ההרכ שהוא פתח איתו ובפועל הוא שינה בצורה הזויה את המערך למערך שסיכן אותנו, והשחקנים גם ככה היו ביום רע.
אף אחד לא זכאי (חוץ מהקהל שהגיע למשחק ואג'ידה שנתן לדעתי משחק מעולה) וכולם אשמים החל מהצוות המקצועי ועד לשחקנים...
אני ממש לא מוריד את האשמה מהשחקנים אבל האשמה של אלישע היא קצת יותר גדולה...
נמנעתי עד עכשיו מלהגיב לזה, אבל עכשיו אתה סתם מגזים
אם אלישע היה מגיב אחרי 10-15 דקות מתחילת המחצית אז היית רושם למה הוא לא הגיב מיד עם סיום המחצית, הרי הוא ראה שמשהו לא עובד, למה לא לשנות? זה מה שרשמו פה לא פעם ולא פעמים כשהוא עשה את השינוי בדקה 60-65 ואפילו שיבחו את בכר שעשה חילוף בדקה ה 35, אתמול היה משחק גרוע של רוב השחקנים והניהול משחק הגרוע של אלישע לא תרם לזה, אבל לבוא ולהאשים את אלישע בכל הצרות שלנו אחרי ששבוע שעבר הוא היה המאמן של הליגה זה לא רציני, אתה לא יכול שבוע אחד לדרוש מאלישע להיות יצירתי, להגיב לאירועים מיד ולא לחכות וכשהוא עושה את זה אז להגיד למה אתה לא מחכה כמה דקות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: נמנעתי עד עכשיו מלהגיב לזה, אבל עכשיו אתה סתם מגזים
אם אלישע היה מגיב אחרי 10-15 דקות מתחילת המחצית אז היית רושם למה הוא לא הגיב מיד עם סיום המחצית, הרי הוא ראה שמשהו לא עובד, למה לא לשנות? זה מה שרשמו פה לא פעם ולא פעמים כשהוא עשה את השינוי בדקה 60-65 ואפילו שיבחו את בכר שעשה חילוף בדקה ה 35, אתמול היה משחק גרוע של רוב השחקנים והניהול משחק הגרוע של אלישע לא תרם לזה, אבל לבוא ולהאשים את אלישע בכל הצרות שלנו אחרי ששבוע שעבר הוא היה המאמן של הליגה זה לא רציני, אתה לא יכול שבוע אחד לדרוש מאלישע להיות יצירתי, להגיב לאירועים מיד ולא לחכות וכשהוא עושה את זה אז להגיד למה אתה לא מחכה כמה דקות.
תראה יש הבדל בין לעשות חילוף לשינוי דרסטי כזה של מערך שאנחנו בקושי מסתדרים עם מערך של 4 שחקני הגנה...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:תראה יש הבדל בין לעשות חילוף לשינוי דרסטי כזה של מערך שאנחנו בקושי מסתדרים עם מערך של 4 שחקני הגנה...
כמו שרשמו מעלי, דווקא כשעלינו למחצית השניה היו לנו איזה 10 דקות שפשוט ישבנו עליהם והכיוון היה נראה טוב, הקהל גם די התעורר בדקות האלו והתחיל עידוד שקצת הלהיט את הקבוצה, הטעות של הובאן+גורדנה+סוארז שהוביל לגול השני די שבר את הקבוצה ומאז הגול השני נעלמנו לחלוטין וסכנין הייתה קרובה לשלישי ולרביעי, אבל כמו שאמרו מעלי אם אחד הכדורים היה נכנס אז אלישע היה יוצא גאון ומאמן שחושב מחוץ לקופסא והיו מהללים אותו מפה ועד תאילנד, עשה שינוי, לא עבד, אני חושב שצריך ללמוד מזה, אבל לא היינו מגיעים למצב הזה מלחתחילה אם השחקנים היו עולים אתמול עם אש בעיניים, אתמול במשך 40 דקות ראשונות סכנין ניצחה כל מאבק אווירי על כדור, כל גליץ שלהם היה בול במקום, הם היו מנצחים בכל מאבק על כדור, לא היה קיים משחק הלחץ שראינו בשלושה שבועות האחרונים וזה נראה ככה גם במשחק, השחקנים עלו שאננים והם יכולים לבכות בתקשורת עד מחר שהמערך היה חדש והם לא היו רגילים, הם היו צריכים לעלות כמו נינגות במחצית הראשונה, לתת 2-0 רגוע ואז בכלל לא היינו מגיעים למצב שאלישע צריך לעלות מערך הזוי כזה

שלח תגובה