כבוד רב להנהלת הפועל באר שבע. דעה קצת שונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: כבוד רב להנהלת הפועל באר שבע. דעה קצת שונה

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב: ומי הבטיח לך שתנצח את נתניה שלהזכירך כבר לא נראית תחת רוני לוי כקבוצה גרועה והפועל חיפה גם השתפרו...
אנחנו נראים רע מתחילת העונה ולא מסוגלים לחבר רצף של נצחונות אז תסלח לי שאני לא אופטימי...
אני אסלח לך שאתה פסימי אם אתה תפסיק לטחון את השכל, בסדר, הבנו שאתה בהיסטריה רבתי. הבנו שאתה חושב שהפועל כרם התימנים מנצחת אותנו ביום נתון. שחרר!
את הכסף סופרים במדרגות, אין טעם להמשיך לנפח לנו את המוח כל תגובה על כמה שאנחנו גרועים וכמה שאלישע לא מאמן, ואפילו גיא עזורי יהיה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:
אני אסלח לך שאתה פסימי אם אתה תפסיק לטחון את השכל, בסדר, הבנו שאתה בהיסטריה רבתי. הבנו שאתה חושב שהפועל כרם התימנים מנצחת אותנו ביום נתון. שחרר!
את הכסף סופרים במדרגות, אין טעם להמשיך לנפח לנו את המוח כל תגובה על כמה שאנחנו גרועים וכמה שאלישע לא מאמן, ואפילו גיא עזורי יהיה טוב יותר.
אני לא טוחן את השכל ואני אכתוב פה כמה שבאלי על מה שבאלי...
זה פורום פתוח ולא דיקטאורה.
ואל תוציא מילים מהמקלדת מעולם לא אמרתי מילה על זה שעזורע יותר טוב...
אבל העיקר שכולכם תמשיכו להיות אופטימיים חסריי תקנה ולזלזל.
ובסוף כמו שאמרתי לך בתחילת עונה שעברה שנסיים במקום גבוה השנה אני אומר לך שים לב למה שקורה מתחת ואל תתפלא אם נסיים מתחת לרעננה או פתח תקווה במידה ונמשיך להראות כמו שנראנו בשנים האחרונות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא טוחן את השכל ואני אכתוב פה כמה שבאלי על מה שבאלי...
זה פורום פתוח ולא דיקטאורה.
ואל תוציא מילים מהמקלדת מעולם לא אמרתי מילה על זה שעזורע יותר טוב...
אבל העיקר שכולכם תמשיכו להיות אופטימיים חסריי תקנה ולזלזל.
ובסוף כמו שאמרתי לך בתחילת עונה שעברה שנסיים במקום גבוה השנה אני אומר לך שים לב למה שקורה מתחת ואל תתפלא אם נסיים מתחת לרעננה או פתח תקווה במידה ונמשיך להראות כמו שנראנו בשנים האחרונות...
דיייי דיייי דיייי הרגת אותנו דיייי. הבנו שאתה פסימי, הבנו שנהיה בפלייאוף תחתון, הבנו שצריך לחשוש מעכו.
תפסיק לראות שחורות!! הקבוצה שלך היא קבוצה טובה והיא תהיה ב3 המקומות הראשונים, כי מה לעשות, היא יותר טובה מהשאר.
אני לא יכול איתך כבר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אפילו הדרדס כבר איבד את זה.
דר הרגת אותנו.

שלח תגובה