דר אדום בנשמה כתב:
ns75 אני מאוהב בך
מסכים עם כל מילה שלך ויותר מזה.
אם רק לאנשים היה את האומץ לנסות להחליף ולא להשאר עם הרע המוכר, ביבי היה עף, אלישע לא היה בכלל אופציה לעונה הבאה ומי יודע מה עוד...?
אלישע ממש לא תלוי באוהדים פה, אתה מתבלבל אח שלי זה כולה פורום אוהדים.
בעל המאה הוא בעל הדעה!! תשובות אצל משפחת ברקת
dor69 כתב:
אלישע ממש לא תלוי באוהדים פה, אתה מתבלבל אח שלי זה כולה פורום אוהדים.
בעל המאה הוא בעל הדעה!! תשובות אצל משפחת ברקת
אני יודע, אבל ההעדפות של חלק מהאוהדים והסוג של פיצול אישיות לגביי אלישע היא קצת מביכה, אדום זקן כותב משהו לפניי חודש או יותר ואז חוזר לסורו, ואוהדים שמעדיפים את האין שיטה של אלישע על רב"ש.
לא יודע זה נראה לי קצת מוזר.
בניגוד לבחירות אני יודע שפה זה יהיה נטו החלטה של ברקת ואני אקבל כל החלטה שלה.
דר אדום בנשמה כתב:
לא בריא אהא? דמוקרטיה זה ממך והלאה אני רואה, כל מי שלא חושב כמוך הוא חולה נפש, וואלה אתה אדם מדהים זקנצ'יק...
לך לבית אבות לא יזיק לך, כנראה שהסניליות לא פסחה עלייך.
מה הקשר לדמוקרטיה??
היה כאן דיון עינייני והפכת אותו בשנייה לטמטום לא קשור.
מה אתה מכניס לנו פה פוליטיקה?? את הדעות שלך בפוליטיקה תשאיר לעצמך.
חופש דיבור לא אומר שצריך לדבר שטויות לא קשורות,גם פרופסור חצרוני אמר דברים בשם חופש הביטוי,אז מה זה אומר?? שזה בסדר.
תתמקד בדיון ותפסיק לזיין במוח על שטויות כל הזמן.
עם כל האין שיטה של אלישע, עונה שנייה רצוף שבמרץ אנחנו מקום שני, 5 נקודות ממקום ראשון וכרטיס לחצי הגמר.
אני לא מתומכיו, אבל לגמרי מבין את אלו שטוב להם במשבצת הזו ולא מוכנים להמר. מודה אפילו שלפעמים גם לי יש רגליים קרות.
ואם למדתי משהו על אוהדי כדורגל זה הדבר הבא- הם תמיד ירצו כדורגל עם קלאס, שיטה, דרך, שחקני בית וכו׳, אבל יזרקו הכל לעזאזל בשביל ניצחון וימכרו כלייה בשביל תואר.
אנחנו אוהבים להגיד ״נמחא כפיים אם נשחק יפה ונפסיד״ ועוד סיסמאות כאלה, אבל כולם יודעים שזה בולשיט גדול.
דר אדום בנשמה כתב:
אני יודע, אבל ההעדפות של חלק מהאוהדים והסוג של פיצול אישיות לגביי אלישע היא קצת מביכה, אדום זקן כותב משהו לפניי חודש או יותר ואז חוזר לסורו, ואוהדים שמעדיפים את האין שיטה של אלישע על רב"ש.
לא יודע זה נראה לי קצת מוזר.
בניגוד לבחירות אני יודע שפה זה יהיה נטו החלטה של ברקת ואני אקבל כל החלטה שלה.
זה לא רק הוא, יש משחקים שאחריהם אני מעדיף פה את מומי זעפרן על אלישע ויש משחקים שאחריהם אלישע גורם לי לחשוב פעמיים אם להמשיך הלאה ממנו. אם אלישע פורץ את המחסום ומביא תואר (או שניים רחמנא ליצלן) אני משאיר אותו פה בלי להסס ומתעסק בלחזק אותו מסביב.
yossi כתב:עם כל האין שיטה של אלישע, עונה שנייה רצוף שבמרץ אנחנו מקום שני, 5 נקודות ממקום ראשון וכרטיס לחצי הגמר.
אני לא מתומכיו, אבל לגמרי מבין את אלו שטוב להם במשבצת הזו ולא מוכנים להמר. מודה אפילו שלפעמים גם לי יש רגליים קרות.
ואם למדתי משהו על אוהדי כדורגל זה הדבר הבא- הם תמיד ירצו כדורגל עם קלאס, שיטה, דרך, שחקני בית וכו׳, אבל יזרקו הכל לעזאזל בשביל ניצחון וימכרו כלייה בשביל תואר.
אנחנו אוהבים להגיד ״נמחא כפיים אם נשחק יפה ונפסיד״ ועוד סיסמאות כאלה, אבל כולם יודעים שזה בולשיט גדול.
בדרך כלל, כשיש קלאס, שיטה, דרך, שחקני בית וכו' מגיעים גם תארים.
yossi כתב:
זה לא ימנע מקהל לשבור את הכלים בגלל פתיחה לא טובה כמו של הפועל ת״א של רב״ש.
צפיתי בקבוצה הזו לא מעט, נכון היו שם טעויות אך גם המון חוסר מזל.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
אני מאוד רוצה להחליף את אלישע אבל אם זה לא אחד משלושתם או קאליבר אחר שפתאום יצוץ (איזה יצחק שום כזה) אז כבר עדיף להישאר עם אלישע!
לאט לאט (מאוד לאט לאט) אנחנו (אולי) משתפרים איתו...ואני מעדיף לא להחליף בכוח. רב"ש למשל הצטייר אצלי תמיד כמאמן דיי חלש שלמרות ההישג העצום עם קריית שמונה אני חושב שעשו ממנו יותר מדיי בגלל דברים אחרים (משקל, הדמות בבובה של לילה וכו').
בתכל'ס ? פטטה מכוכב בטטה הוא לא כזה נורא
קבל התנצלות, חשבתי שרשמת שאתה לא רוצה את רב״ש וגם לא את לוי ולא את בכר ולא מאמן זר ( תודה שאפשר להבין את זה גם ככה)