שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
לא חובב גדול שלו אבל בן שהר מסיים חוזה
https://sport1.maariv.co.il/content/129598" onclick="window.open(this.href);return false;
בלם הפועל עכו והנבחרת הצעירה, אדי גוטליב צפוי להצטרף להפועל באר שבע בקיץ הקרוב. גוטליב בן ה-22 מחזיק בחוזה לעונה נוספת בהפועל עכו, אך במידה והקבוצה תרד ללאומיתת יוכל הבלם להשתחרר לאחת מקבוצות הצמרת בליגת העל.
גוטליב מבוקש במועדון הדרומי של אלונה ברקת ואלישע לוי, ולמעשה ישנן הבנות עקרוניות בנושא, כאשר הבלם עשוי לחתום לשלוש עונות בבירת הנגב.
הבלם מבוקש זו תקופה ארוכה על ידי המועדון הדרומי ואף במהלך חודש ינואר כאשר הקבוצה חיפשה בלם לסגל, היא בחנה את מועמדותו, אלא שצירפה את לואי טאהה מהפועל רעננה.
גוטליב גדל במחלקות הנוער של הפועל כרמיאל, מכבי חיפה והפועל חיפה, ובשנת 2010 הצטרף למועדון העכואי. הוא עלה לבוגרים בעונת 2011 והשתייך לנבחרת הצעירה של ישראל ביורו הצעירות ב-2013 שנערך בישראל.
בלם הפועל עכו והנבחרת הצעירה, אדי גוטליב צפוי להצטרף להפועל באר שבע בקיץ הקרוב. גוטליב בן ה-22 מחזיק בחוזה לעונה נוספת בהפועל עכו, אך במידה והקבוצה תרד ללאומיתת יוכל הבלם להשתחרר לאחת מקבוצות הצמרת בליגת העל.
גוטליב מבוקש במועדון הדרומי של אלונה ברקת ואלישע לוי, ולמעשה ישנן הבנות עקרוניות בנושא, כאשר הבלם עשוי לחתום לשלוש עונות בבירת הנגב.
הבלם מבוקש זו תקופה ארוכה על ידי המועדון הדרומי ואף במהלך חודש ינואר כאשר הקבוצה חיפשה בלם לסגל, היא בחנה את מועמדותו, אלא שצירפה את לואי טאהה מהפועל רעננה.
גוטליב גדל במחלקות הנוער של הפועל כרמיאל, מכבי חיפה והפועל חיפה, ובשנת 2010 הצטרף למועדון העכואי. הוא עלה לבוגרים בעונת 2011 והשתייך לנבחרת הצעירה של ישראל ביורו הצעירות ב-2013 שנערך בישראל.
אתה מודע לזה שבשבוע שעבר הם פירסמו שמליקסון מועמד לבני יהודה לעונה הבאה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אותו אתר שעל פיו אנחנו בדרך לצרף שני שחקנים צעירים ולשחרר את מליקסון...
לא אמין...
לא אמין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחח מה?? לא ראיתי את הכתבה, נשמע היסטרי
בכל מקרה אם הסעיף הזה נכון, לא רואה סיבה שזה לא יקרה כי אנחנו עוקבים אחריו הרבה זמן.
בכל מקרה אם הסעיף הזה נכון, לא רואה סיבה שזה לא יקרה כי אנחנו עוקבים אחריו הרבה זמן.
מספורט 5:
למתן אוחיון, ליאור לוי, עוביידה חטאב, אברהם צ'קול, מוחמד אבו אל היג'א ושון מלכה אין חוזה לעונה הבאה, ולהפועל אין אופציה עליהם.
אם דור יחליט לא להישאר, ואילוז גם יסיים חוזה (וגם אם יאריך האמת), לא הייתי מתנגד לראות כאן את ליאור לוי או אבו אל היג'א שהוא שחקן צעיר ומוכשר שמזכיר מאוד את ביטון מעונה שעברה.
למתן אוחיון, ליאור לוי, עוביידה חטאב, אברהם צ'קול, מוחמד אבו אל היג'א ושון מלכה אין חוזה לעונה הבאה, ולהפועל אין אופציה עליהם.
אם דור יחליט לא להישאר, ואילוז גם יסיים חוזה (וגם אם יאריך האמת), לא הייתי מתנגד לראות כאן את ליאור לוי או אבו אל היג'א שהוא שחקן צעיר ומוכשר שמזכיר מאוד את ביטון מעונה שעברה.
אם אגיד'ה נשאר, אני עם הפועל ב"ש גמרתי.
הפועל באר שבע החיים שלי מאז שאני זוכר את עצמי, שום שחקן לא משנה כמה הוא טוב לא יגיד שאולי הוא עובר למכבי תל אביב.
ב"ש זה מותג ואם לאדון אגיד'ה מוכר המשחקים הידוע לא טוב בבאר שבע, הוא מוזמן לקחת ת 40 קילו שריר שלו ברגליים ולעוף לי מהעיר.
הפועל באר שבע החיים שלי מאז שאני זוכר את עצמי, שום שחקן לא משנה כמה הוא טוב לא יגיד שאולי הוא עובר למכבי תל אביב.
ב"ש זה מותג ואם לאדון אגיד'ה מוכר המשחקים הידוע לא טוב בבאר שבע, הוא מוזמן לקחת ת 40 קילו שריר שלו ברגליים ולעוף לי מהעיר.

אחי די עם הדרמות תסיים תעונה קודםmaor20094 כתב:אם אגיד'ה נשאר, אני עם הפועל ב"ש גמרתי.
ניפחו את מה שהוא אמר מעבר לכל פרופורציה.
בסך הכל בא לתאר שהוא לא יודע מה יהיה איתו בעונה הבאה, באותה מידה יכל להגיד מכבי חיפה או מנצ'סטר יונייטד.
בסך הכל בא לתאר שהוא לא יודע מה יהיה איתו בעונה הבאה, באותה מידה יכל להגיד מכבי חיפה או מנצ'סטר יונייטד.
נראה לכם הגיוני שקרלוס/סטוייקוביץ יגידו אולי עונה הבאה הם יהיו בהפ' ב"ש? ברור שלא.
לא הגיוני להגיד דבר כזה.
מה שכן לא הייתי מעיף אותו על דבר כזה אבל בכללי תמיד אמרתי שצריך להביא את מרציאנו ולהרוויח זר.
לא הגיוני להגיד דבר כזה.
מה שכן לא הייתי מעיף אותו על דבר כזה אבל בכללי תמיד אמרתי שצריך להביא את מרציאנו ולהרוויח זר.
- The red one
יכל זה נכון, אבל אמר מכבי ת"א ואמר את זה 5 ימים לפני משחק עונה.bs war כתב:ניפחו את מה שהוא אמר מעבר לכל פרופורציה.
לא חכם בכלל.
- המשוגע האדום
אני היחיד בדעה שצריך לתת ללואי טאהא את חולצת ההרכב בעונה הבאה?
בלם בנוי טוב,יותר מהיר מפאיוביץ וחוסך משבצת של זר
בכלל בלם מעולה
בלם בנוי טוב,יותר מהיר מפאיוביץ וחוסך משבצת של זר
בכלל בלם מעולה
אמר מכבי כי שאלו אותו על מכביאדום בלב בנשמהההה כתב: יכל זה נכון, אבל אמר מכבי ת"א ואמר את זה 5 ימים לפני משחק עונה.
לא חכם בכלל.
- The red one
היה צריך פשוט לא להתייחס לזה בשום צורה ועניין.bs war כתב:
אמר מכבי כי שאלו אותו על מכבי
- ForeverRed
תפסיק להגן עליו.bs war כתב:
אמר מכבי כי שאלו אותו על מכבי
גם את הובאן שאלו על מכבי בידיעות הנגב.
איפה התגובה שלו ואיפה של אג'ידה.
אף אחד לא ציפה ממנו להצהיר נאמנות לעיר באר שבע, אבל יש דרכים הרבה יותר ראויות להגיב מהדרך שבה בחר.