לא קיללתי, רק אמרתי את האמתאדום זקן כתב:אגב שירלי,סתם שאלת תם.
בהקשר למה מותר לשיר ומה לא? אותה אפשר לקלל?
כבר לא מלפפון
Re: כבר לא מלפפון

חובה להיות כנים במקרים הללו.maor20094 כתב: לא קיללתי, רק אמרתי את האמת
https://glz.co.il/1097-7600-HE/Galatz.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;blueman כתב: יש למישהו קישור לתוכנית?
תוכנית אחרונה, 21:55
הקטע הרלוונטי 26:05
תודהyossi כתב: https://glz.co.il/1097-7600-HE/Galatz.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
תוכנית אחרונה, 21:55
הקטע הרלוונטי 26:05
מוואן:
בגזרת החיזוק בקבוצה ימשיכו במו"מ עם בלם עירוני קריית שמונה, שיר צדק, שנמצא במגעים מתקדמים. אלונה ברקת ואיזי שירצקי סגרו על 1.3 מיליון ₪ דמי השבחה שיעברו לקבוצה הצפונית על מנת שצדק בן ה-25 יעבור לתחנה החדשה שלו בדרום כבר בשבוע הבא.
בגזרת החיזוק בקבוצה ימשיכו במו"מ עם בלם עירוני קריית שמונה, שיר צדק, שנמצא במגעים מתקדמים. אלונה ברקת ואיזי שירצקי סגרו על 1.3 מיליון ₪ דמי השבחה שיעברו לקבוצה הצפונית על מנת שצדק בן ה-25 יעבור לתחנה החדשה שלו בדרום כבר בשבוע הבא.
יעבור כבר בשבוע הבא?? לא ב1.6?הפועלעולה כתב:מוואן:
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יחתום אולי או יסכם בטח שלא יעבור. .dor69 כתב: יעבור כבר בשבוע הבא?? לא ב1.6?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה פשר הפרסום המוזר של וסרמיליה הבוקר בפייסבוק על זה שצדק סיכם?
זה לא רשום באף אתר , למה להשלות את האוהדים סתם ובסוף לכו תדעו אולי יחתום בקבוצה אחרת.
זה לא רשום באף אתר , למה להשלות את האוהדים סתם ובסוף לכו תדעו אולי יחתום בקבוצה אחרת.
- דר אדום בנשמה
זה היה רשום בידיעות אחרונות...ran כתב:מה פשר הפרסום המוזר של וסרמיליה הבוקר בפייסבוק על זה שצדק סיכם?
הסחבת + הפוסטים של צדק על סיכום עושים לי פלאשבקים לסאגת קובי מויאל ושפונגין..
הגדול מכולם זה נוואקמה.
- דר אדום בנשמה
תאמינו לי אם עוד פעם שחקן יסכם לכאורה ולא יחתום אני במקום אלונה עושה בדק בית ומהר, לא ייתכן שכל פעם נסכם עם שחקן ובסוף הוא יעשה ויברח...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אבל זה עוד לא קרה במקרה הזה, אז למה להלקות את עצמנו בכל פעם מחדש?דר אדום בנשמה כתב:תאמינו לי אם עוד פעם שחקן יסכם לכאורה ולא יחתום אני במקום אלונה עושה בדק בית ומהר, לא ייתכן שכל פעם נסכם עם שחקן ובסוף הוא יעשה ויברח...
ואם ואם ואם...
ואם כבר עשו בדק בית?
אני מציע שפשוט נשב ונחכה בסבלנות - לא חייבים להתפרע בדימיון ולחשוב על קטסטרופות כל הזמן - אפשר גם רק בחצי מהזמן...