הרכב, מערך ושיטת משחק- 2015-2016
Re: הרכב, מערך ושיטת משחק- 2015-2016
בקרית שמונה הוא דווקא היה אחלה מגן, לא הייתי ממהר להספיד אותו.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 12 יולי 2015, 06:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פאיוביץ' ב-vasa budapest, עולה חדשה לליגה ההונגרית הראשונה.delta7 כתב: אפרופו מלול, מישהו יודע האם פיוביץ' ואג'ידה מצאו קבוצות? מה איתם?
אג'ידה עדיין ללא קבוצה. גם אראל, נאסר ומלול עוד לא חתומים.
ההחתמה של ראדי טורפת את הקלפים מבחינת ההיררכיה בקישור.
עד אליו היה ברור שהשחקן שמגיע יהיה מחליף לאוגו והובאן ופתאום מגיע מהארן ומשנה את כללי המשחק.
מליקסון נדחף הצידה ברוטציה, הוא כנראה לא הדמות שברק מחפש בין הקישור להתקפה ובצדק והסדר המסתמן במצבת הקשרים הוא כדלקמן:
1. אוגו
2.ראדי
3. הובאן
4. מליקסון
5. ברדה
ראדי מדורג גבוה מהובאן לטעמי, בעיקר בזכות העובדה שהוא עושה התקפה טוב ממנו והתפקיד הקדמי בקישור האחורי יועד לאוביידו
עד אליו היה ברור שהשחקן שמגיע יהיה מחליף לאוגו והובאן ופתאום מגיע מהארן ומשנה את כללי המשחק.
מליקסון נדחף הצידה ברוטציה, הוא כנראה לא הדמות שברק מחפש בין הקישור להתקפה ובצדק והסדר המסתמן במצבת הקשרים הוא כדלקמן:
1. אוגו
2.ראדי
3. הובאן
4. מליקסון
5. ברדה
ראדי מדורג גבוה מהובאן לטעמי, בעיקר בזכות העובדה שהוא עושה התקפה טוב ממנו והתפקיד הקדמי בקישור האחורי יועד לאוביידו
לא הייתי ממהר להוריד את הובאן בהיררכיה, בשני משחקי האימון שראיתי הוא היה לא רע ואפילו הדומיננטי מבין שלישית הקישורTotti כתב:ההחתמה של ראדי טורפת את הקלפים מבחינת ההיררכיה בקישור.
1. אוגו
2.ראדי
3. הובאן
4. מליקסון
5. ברדה
זו דעתי.blueman כתב: לא הייתי ממהר להוריד את הובאן בהיררכיה, בשני משחקי האימון שראיתי הוא היה לא רע ואפילו הדומיננטי מבין שלישית הקישור
אין לי ספק שנראה העונה לא מעט את כל השלישיה גם יחד.
אבל בהנחה שאוגו מיועד להיות האחורי מבינהם וראדי טוב מהובאן התקפית ולא נופל ממנו הגנתית, יכולת ניהול המשחק של מהארן צפויה להכריע ולהעניק לו מיקום גבוה בהיררכיה.
בסוף, אתה מחפש סוג של פליימיקר. אחד שהכדורים יכולים לעבור דרכו בבטחון, שידע לתת פס לגול וגם לאיים על השער.
הגענו לימים יפים שהמאבק הוא בין ראדי להובאן ולא חלילה דגאנים ואראלים, אבל ראדי עולה על אוביידו באספקטים הללו של המשחק בעניי
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
גם אני איתך לאוגו ולהובאן יש שם בליגה ואני לא רואה את ברק מפרק את חוליית הקישור הזאת.blueman כתב: לא הייתי ממהר להוריד את הובאן בהיררכיה, בשני משחקי האימון שראיתי הוא היה לא רע ואפילו הדומיננטי מבין שלישית הקישור
מסכים על הלוגיקה שלך, פשוט לא חושב שראדי טוב מהובאן של תחילת העונה שעברה, אם הובאן יחזור להציג את היכולת של תחילת העונה הוא משאיר את ראדי הרחק מאחור.Totti כתב:
זו דעתי.
אבל בהנחה שאוגו מיועד להיות האחורי מבינהם וראדי טוב מהובאן התקפית ולא נופל ממנו הגנתית, יכולת ניהול המשחק של מהארן צפויה להכריע ולהעניק לו מיקום גבוה בהיררכיה.
בסוף, אתה מחפש סוג של פליימיקר. אחד שהכדורים יכולים לעבור דרכו בבטחון, שידע לתת פס לגול וגם לאיים על השער.
הגענו לימים יפים שהמאבק הוא בין ראדי להובאן ולא חלילה דגאנים ואראלים, אבל ראדי עולה על אוביידו באספקטים הללו של המשחק בעניי
וראדי של עונת אוסקר?
אני לא בטוח שהובאן עדיין טוב ממנו
ראדי של עונת אוסקר לא יחזור לצערי.Totti כתב:וראדי של עונת אוסקר?
מצטער , אבל תגיד - אתה ראית את ראדי משחק שאתה מדבר ככה?Totti כתב:
זו דעתי.
הובאן וראדי באותה רמה הגנתית? זה כמו שתגיד שעודד גביש וסוארז באותה רמה הגנתית.
ראדי לא רע בכלל ביכולת ההתקפות , וביכולת ניהול המשחק , אבל הגנתית הוא חור .
לא אחי, לא ראיתי את ראדי.yakar כתב:
מצטער , אבל תגיד - אתה ראית את ראדי משחק שאתה מדבר ככה?
הובאן וראדי באותה רמה הגנתית? זה כמו שתגיד שעודד גביש וסוארז באותה רמה הגנתית.
ראדי לא רע בכלל ביכולת ההתקפות , וביכולת ניהול המשחק , אבל הגנתית הוא חור .
ספר לי עליו קצת...
אני מאחל לנו ולהם שראדי יחזור להציג את היכולת של עונת אוסקר והובאן יציג את היכולת של הסיבוב הראשון של עונה שעברהTotti כתב:וראדי של עונת אוסקר?

היית שם את ראדי בתור בלם במקרה הצורך? כמו שהובאן היה מעולה בעמדה הזאת?Totti כתב: לא אחי, לא ראיתי את ראדי.
ספר לי עליו קצת...
מזה קשור?!yakar כתב:
היית שם את ראדי בתור בלם במקרה הצורך? כמו שהובאן היה מעולה בעמדה הזאת?
העבודה של בלם לא דומה בכלל לזו קשר הגנתי. לא כל מי שמשחק בלם טוב הוא בהכרח קשר אחורי טוב או ההפך.
הובאן שחקן אדיר, אבל הוא לא דפנסיבע בצורה מיוחדת כשם שראדי לא
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראדי הוא אומנם קשר 50/50 כמו חובאן ואוגו, אבל התחום היחידי שהוא בולט בו הגנתית הוא הפיזיות שלו וניהול המשחק (שקשור יותר לתחום ההתקפי).
בכל שאר הדברים (תאקלים, קריאה הגנתית) הוא נופל גם מאוגו וגם מחובאן.
ראדי מגיע אחרי שנתיים עם פחות דקות במכבי וגם מבוגר יותר בגיל מחובאן ואוגו. הוא גם לא ערך אפילו אימון אחד עם הקבוצה. זאת הסיבה שלדעתי נקודת הפתיחה שלו תהיה פחות טובה מאוגו וחובאן.
מבחינת טקטיקה, לדעתי הבעיה היא שיש לנו שלושה קשרי 50/50 שמאוד אוהבים לעלות למעלה ואף אחד מהם לא גרזן קלאסי. זאת הסיבה שברק יצטרך לעשות שיחה עם אחד מהשלושה (מבחינתי עדיף אוגו, כשחובאן באופציה השנייה וראדי שלישי) ולהסביר לו שהוא צריך להיות השנה אחורי יותר ואחראי יותר ולמעשה להיות הגרזן שלנו, בטח אם נשחק עם שלושה קשרים.
אוגו הוא האופציה הראשונה שלי בגלל הפזיות שלו והיכולת שלו לחטוף כדורים. פלוס העובדה שהוא מעכב מאוד את ההתקפות שלנו כשהוא עם הכדור ולכן אם ישחק כאחורי ופשוט ימסור להובאן/ראדי שינהלו את המשחק זה יהיה מבחינתי הצעד הכי נכון.
חובאן הוא האופציה השנייה בגלל קריאת המשחק הנפלאה שלנו וגם בגלל שהוא מגוון ומסוגל לעשות מהר מאוד את השינוי מחשבתי (כמו שעשה כשהתבקש לשחק כבלם בשנה שעברה).
אבל אם שואלים אותי, אוגו צריך להיות האחורי יותר, הובאן באמצע, וראדי הקידמי יותר.
בכל שאר הדברים (תאקלים, קריאה הגנתית) הוא נופל גם מאוגו וגם מחובאן.
ראדי מגיע אחרי שנתיים עם פחות דקות במכבי וגם מבוגר יותר בגיל מחובאן ואוגו. הוא גם לא ערך אפילו אימון אחד עם הקבוצה. זאת הסיבה שלדעתי נקודת הפתיחה שלו תהיה פחות טובה מאוגו וחובאן.
מבחינת טקטיקה, לדעתי הבעיה היא שיש לנו שלושה קשרי 50/50 שמאוד אוהבים לעלות למעלה ואף אחד מהם לא גרזן קלאסי. זאת הסיבה שברק יצטרך לעשות שיחה עם אחד מהשלושה (מבחינתי עדיף אוגו, כשחובאן באופציה השנייה וראדי שלישי) ולהסביר לו שהוא צריך להיות השנה אחורי יותר ואחראי יותר ולמעשה להיות הגרזן שלנו, בטח אם נשחק עם שלושה קשרים.
אוגו הוא האופציה הראשונה שלי בגלל הפזיות שלו והיכולת שלו לחטוף כדורים. פלוס העובדה שהוא מעכב מאוד את ההתקפות שלנו כשהוא עם הכדור ולכן אם ישחק כאחורי ופשוט ימסור להובאן/ראדי שינהלו את המשחק זה יהיה מבחינתי הצעד הכי נכון.
חובאן הוא האופציה השנייה בגלל קריאת המשחק הנפלאה שלנו וגם בגלל שהוא מגוון ומסוגל לעשות מהר מאוד את השינוי מחשבתי (כמו שעשה כשהתבקש לשחק כבלם בשנה שעברה).
אבל אם שואלים אותי, אוגו צריך להיות האחורי יותר, הובאן באמצע, וראדי הקידמי יותר.