ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
Re: ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
לדעתי מליקסון לא פחות חשוב אם לא יותר.
בלי מליקסון אין מי שיקח כדור מההגנה/אוגו ויניע אותו קדימה, טוני בקושי עושה את זה ובוזגלו אם יורד לאחור- מקבל כדור, מחזיר לבלם ורץ למעלה בחזרה.
מליקסון אחד השחקנים היחידה בארץ שיכול לקחת כדור ולנוע איתו קדימה בצורה די קלה.
בלי מליקסון אין מי שיקח כדור מההגנה/אוגו ויניע אותו קדימה, טוני בקושי עושה את זה ובוזגלו אם יורד לאחור- מקבל כדור, מחזיר לבלם ורץ למעלה בחזרה.
מליקסון אחד השחקנים היחידה בארץ שיכול לקחת כדור ולנוע איתו קדימה בצורה די קלה.
ראיקוביץ לקח עם סרביה הצעירה את אליפות העולם. שחקנים ששיחקו לידו נקנו פי 2 ושלוש ממנו על ידי מועדוני פאר אירופיים, ואגב הוא גם לאט לאט מתחיל להראות שיש בו משהו. אז בלי לזלזל באוגו הוא קצת פיספס את הרכבת לסכומי עתק ומועדוני פאר.ran כתב:אם ראיקוביץ' נקנה ב-3 מליון יורו אז אוגו שווה הרבה יותר.
אם ראיקוביץ ימשיך ביכולת שלו הוא יכול להכין חמוצים, איזה אירופה ואיזה נעליים.talb55 כתב:
ראיקוביץ לקח עם סרביה הצעירה את אליפות העולם. שחקנים ששיחקו לידו נקנו פי 2 ושלוש ממנו על ידי מועדוני פאר אירופיים, ואגב הוא גם לאט לאט מתחיל להראות שיש בו משהו. אז בלי לזלזל באוגו הוא קצת פיספס את הרכבת לסכומי עתק ומועדוני פאר.
כל איבודי הנקודות של מכבי היו באשמתו הישירה. אוגו בשיא הקריירה שלו מבחינת הגיל והיכולת, הוא בהחלט צריך להיות שווה יותר מראיקוביץ' מבחינת כסף כרגע ואני מדגיש כרגע.
אם ראיקוביץ' היה בן 23 אולי הייתי מסכים איתכם, בינתיים אני לא רואה ממנו שום דבר יוצא דופן ואם ימשיך ככה יהיה מקסימום היורש של סטויקוביץ' במכבי חיפה

- yanivnew91
אוגו מעלה בשעה האחרונה לחשבון האינסטגרם שלו תמונה עם סוכן שחקנים אנגלי ממוצא איראני. מהתמונה אפשר להבין שאוגו חתם איתו על חוזה ייצוג.
בחשבון אינסטגרם של הסוכן מופיעה אותה תמונה והוא הוסיף שם שצפויות חדשות טובות בעתיד.
לא בא להלחיץ אף אחד אבל הבחור נחוש להתקדם ולא ישאר כאן אחרי העונה הנוכחית לדעתי
בחשבון אינסטגרם של הסוכן מופיעה אותה תמונה והוא הוסיף שם שצפויות חדשות טובות בעתיד.
לגיטימי.yanivnew91 כתב:אוגו מעלה בשעה האחרונה לחשבון האינסטגרם שלו תמונה עם סוכן שחקנים אנגלי ממוצא איראני. מהתמונה אפשר להבין שאוגו חתם איתו על חוזה ייצוג.
אבל חשוב שהוא יבין שאין מצב שנשחרר אותו אלא אם כן תבוא הצעה באמת יוצאת דופן.
עושה רושם של סוכן רציני מאוד..
אבל מעדיף אותו מאשר נמני ושאר החברים, אולי יצליח לתפור עסקה שמנה במיוחד
בכל מקרה אולי החדשות הטובות זה גם חוזה חדש.
אבל מעדיף אותו מאשר נמני ושאר החברים, אולי יצליח לתפור עסקה שמנה במיוחד
בכל מקרה אולי החדשות הטובות זה גם חוזה חדש.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לפי מה הרושם?הפועלעולה כתב:עושה רושם של סוכן רציני מאוד...
תבינו שאוגו חתום לעוד 2 עונות , הוא רוצה להתקדם? אין בעיה תביא קבוצה שתשלם עלייך 2.5 מיליון יורו וכולנו נאחל ברכה והצלחה , בסכום נמוך מזה הוא ישחק גם בשנה הבאה אצלנו.
2.5 מיליון לשחקן ברמתו זה מעט מאוד
אם יש שחקן כזה במחיר כזה אז כן אבל אין , אני לפחות לא מכיר.
בכל אופן לא נראה לי שיישאר בשנה הבאה . לא שייך לליגה הזאת. מקווה שלא ירד ברמה אחרי החתימה עם הסוכן.
יש משחקים גורליים מאוד ועכשיו זה המאני טיים
בכל אופן לא נראה לי שיישאר בשנה הבאה . לא שייך לליגה הזאת. מקווה שלא ירד ברמה אחרי החתימה עם הסוכן.
ההפך , אם הוא רוצה שיציעו עליו הרבה כסף הוא חייב להיות בשיא שלו לפני הקיץ.adomi כתב:2.5 מיליון לשחקן ברמתו זה מעט מאוד
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 17 פברואר 2016, 18:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני אומר לספסל אותו עד סוף העונה ככה לא ירצו אותו 

- red ultras
באפריל אוגו יהיה בן 28, זה גיל מאוד גבולי להתחיל בו קריירה אירופית. אם נצליח להשאיר אותו פה גם בעונה הבאה הוא יסיים אותה כשהוא בן 29, מתקשה לראות קבוצה מאירופה שתשכיב מליוני יורו על שחקן שפסגת ההצלחה שלו היא להיות הברומטר של קבוצה ישראלית.
חייבים להשאיר אותו כאן גם בעונה הבאה מה שיסלול את דרכו להשאר כאן כמה שנים נוספות. מזכיר קצת את מקרה סוארס
חייבים להשאיר אותו כאן גם בעונה הבאה מה שיסלול את דרכו להשאר כאן כמה שנים נוספות. מזכיר קצת את מקרה סוארס
- yanivnew91
דומה אבל שונה.red ultras כתב:באפריל אוגו יהיה בן 28, זה גיל מאוד גבולי להתחיל בו קריירה אירופית. אם נצליח להשאיר אותו פה גם בעונה הבאה הוא יסיים אותה כשהוא בן 29, מתקשה לראות קבוצה מאירופה שתשכיב מליוני יורו על שחקן שפסגת ההצלחה שלו היא להיות הברומטר של קבוצה ישראלית.
אוגו שחקן נבחרת ניגריה ומראה עליונות מוחלטת בליגה שלנו שזה לא משהו שקרה גם עם סוארס. מאמין שיהיו לו הצעות במינימום מקבוצות דומות לסדר גודל של קבוצות צמרת בבלגיה..