6 זרים בליגת העל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: 6 זרים בליגת העל?

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: גם אתה צודק, אבל יכול מאוד להיות שהלכו על שינוי תוספתי והחליטו לשים את "הבייצים" בסל של הקשר(או מגן,אמן מגן)

במצב כזה לוסיו מתיישב בול
+1
ומקסימום אם הוא כישלון אני בטוח שהקבוצה הכניסה סעיף שאפשר לשחרר אותו בינואר/קיץ בלי להחזיר יותר מדיי כסף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

ForeverRed כתב: מצחיק, אבל לאורך כל הקיץ הצהירו בקבוצה שהם מחפשים חלוץ שיעשה את ההבדל.
אסי הבטיח משהו שעוד לא ראינו. בכר הבהיר ששחקני הרכש שיוחתמו יהיו רק כאלה שישדרגו את הקיים.
כל זה לא עומד בקנה אחת עם הטענות שלך.
בוא ניתן לטנק אפשרות להפציץ אחרי זה נחליט אם הוא חילוש או חיזוק

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: מצחיק, אבל לאורך כל הקיץ הצהירו בקבוצה שהם מחפשים חלוץ שיעשה את ההבדל.
אסי הבטיח משהו שעוד לא ראינו. בכר הבהיר ששחקני הרכש שיוחתמו יהיו רק כאלה שישדרגו את הקיים.
כל זה לא עומד בקנה אחת עם הטענות שלך.
ואד וודוורד הבטיח לאוהדי יונייטד בכל קיץ בשנים האחרונות להחתים שחקן מהטובים בעולם: כריסטיאנו רונאלדו, ססק פברגאס, טיאגו אלקנטרה, רוברט לבנדובסקי, לוקה מודריץ' וגארת' בייל. את כולם מנצ'סטר יונייטד הגדולה ניסתה להביא, ונכשלה. נו אז מה?
מעבר לעובדה שאף אחד מאיתנו לא ראה את לוסיו כדי לדעת עד כמה הוא איכותי, זה לא שלוסיו הוחתם לפני חודשיים, אלא רק לאחרונה, ולכן יכול להיות שהיה ניסיון להחתים שחקן "שובר שיווין" ובקבוצה לא מצאו אחד כזה או שלא הצליחו להחתים את מי שרצו (אלמיידה היה רק אחד מהשמות ברשימה של הקבוצה).

שוב, לא ראיתי את לוסיו ולכן אני לא יודע אם הוא שובר שיווין או לא, אבל יכול להיות שבקבוצה החליטו אחרי שלא מצאו חלוץ שובר שיווין לשנות טקטיקה ולהביא חלוץ שיותר מתאים למרקם הקבוצתי ולחוק 6 הזרים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: ואד וודוורד הבטיח לאוהדי יונייטד בכל קיץ בשנים האחרונות להחתים שחקן מהטובים בעולם: כריסטיאנו רונאלדו, ססק פברגאס, טיאגו אלקנטרה, רוברט לבנדובסקי, לוקה מודריץ' וגארת' בייל. את כולם מנצ'סטר יונייטד הגדולה ניסתה להביא, ונכשלה. נו אז מה?
מעבר לעובדה שאף אחד מאיתנו לא ראה את לוסיו כדי לדעת עד כמה הוא איכותי, זה לא שלוסיו הוחתם לפני חודשיים, אלא רק לאחרונה, ולכן יכול להיות שהיה ניסיון להחתים שחקן "שובר שיווין" ובקבוצה לא מצאו אחד כזה או שלא הצליחו להחתים את מי שרצו (אלמיידה היה רק אחד מהשמות ברשימה של הקבוצה).

שוב, לא ראיתי את לוסיו ולכן אני לא יודע אם הוא שובר שיווין או לא, אבל יכול להיות שבקבוצה החליטו אחרי שלא מצאו חלוץ שובר שיווין לשנות טקטיקה ולהביא חלוץ שיותר מתאים למרקם הקבוצתי ולחוק 6 הזרים.
הכל נכון. יתרונות וחסרונות תמצא לכאן או לכאן. לכן אין צורך לסנגר על המועדון.
מותר להגיד ניסינו, התאמצנו, ולא הלך. זאת לא בושה.

יכול להיות שלוסיו יתברר כבינגו ענק. הלוואי, כולנו נשמח. ממש לא קבעתי שהוא שחקן חילוש כמו שמישהו כתב למעלה.
אנשים צריכים להבין שהביקורת שלי היא לא כלפי השחקן, אלא נטו כלפי המהלך.

בכל מקרה מבחינתי זאת היסטוריה. מסתכלים קדימה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ובכלל, יש בי תקווה שיתנו את המפתחות לבן שהר.
לא זכור לי בתולדות המועדון(שוב, בעידן המודרני) שחקן עם תפוקה כזו ביחס לדקות משחק.

הבחור יכול לחטוב עצים 80 דקות ובסוף לקבור. להתפתל עם הכדור כמו צחי נוי בגולסטאר ובסוף להדביק ברגל החלשה לפינה הרחוקה. לקום מקצה הספסל כדי לבעוט פנדל גורלי חזק לעליונה.

רבאק, תנו לשהר לשחק. הוא עושה בליגה המטופשת שלנו 20 גולים אחרי צלחת קוסקוס של בתיה עם 4 כפיתות.

באגף, ליד האגף, מעל האגף, מתחת לחלוץ, ליד השוער, שהר היה שם תמיד כשהזדקקנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:ובכלל, יש בי תקווה שיתנו את המפתחות לבן שהר.
לא זכור לי בתולדות המועדון(שוב, בעידן המודרני) שחקן עם תפוקה כזו ביחס לדקות משחק.
לא "בעידן המודרני" אבל אורן סגרון בתקופה מסוימת.
וכן, מסכים לגבי סהר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

delta7 כתב: לא "בעידן המודרני" אבל אורן סגרון בתקופה מסוימת.
וכן, מסכים לגבי סהר.
וחנן פדידה בימי הלאומית העליזים ;)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב: הכל נכון. יתרונות וחסרונות תמצא לכאן או לכאן. לכן אין צורך לסנגר על המועדון.
מותר להגיד ניסינו, התאמצנו, ולא הלך. זאת לא בושה.

יכול להיות שלוסיו יתברר כבינגו ענק. הלוואי, כולנו נשמח. ממש לא קבעתי שהוא שחקן חילוש כמו שמישהו כתב למעלה.
אנשים צריכים להבין שהביקורת שלי היא לא כלפי השחקן, אלא נטו כלפי המהלך.

בכל מקרה מבחינתי זאת היסטוריה. מסתכלים קדימה.
קשה לי לקבל ביקורת על מהלך שנוגע לשחקן שאף אחד מאיתנו לא ראה בפעולה.
אני מעדיף לתת את הקרדיט לאנשי המקצוע שהביאו לנו אליפות.
אם לוסיו יכשל, יהיה מספיק זמן להעביר ביקורת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

הבחור יכול לחטוב עצים 80 דקות ובסוף לקבור. להתפתל עם הכדור כמו צחי נוי בגולסטאר ובסוף להדביק ברגל החלשה לפינה הרחוקה. לקום מקצה הספסל כדי לבעוט פנדל גורלי חזק לעליונה.

רבאק, תנו לשהר לשחק. הוא עושה בליגה המטופשת שלנו 20 גולים אחרי צלחת קוסקוס של בתיה עם 4 כפיתות.

איתך לגמריי, מאמין בשהר מאוד.
לצערי לפעמים זה מרגיש שהספסל הפך להיות כתובת הקעקוע שלו ללא שום סיבה הנראית לעין.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

טוטי, הרגת אותי עם צלחת הקוסקוס ו4 כפיתות חחחחחחחחחחח
וכן הלוואי שהעונה בן שהר יקבל יותר דקות, יש לי הרגשה שהוא יהיה הגולר שחיפשנו כל הקיץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedHell כתב:
לצערי לפעמים זה מרגיש שהספסל הפך להיות כתובת הקעקוע שלו ללא שום סיבה הנראית לעין.
נראה לי שהסיבה לא נראית לעין, היא נשמעת לאוזן...

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

RedHell כתב:

אתה באמת עד כדי כך תמים ולא יודע מה הסיבה?
כמה שברק בכר מאמן מקצועי ומוכשר, הוא עדיין רוצה לשמור על סביבה רגועה, כל עוד ברדה בקבוצה הוא תמיד יהיה עדיפות ראשונה, למרות שבן שהר עולה עליו ב2 דרגות בשלב הזה של הקריירה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

zivmay כתב:

כמה שברק בכר מאמן מקצועי ומוכשר, הוא עדיין רוצה לשמור על סביבה רגועה, כל עוד ברדה בקבוצה הוא תמיד יהיה עדיפות ראשונה, למרות שבן שהר עולה עליו ב2 דרגות בשלב הזה של הקריירה.
אולי יש סיבה למה סהר לא שיחק הרבה בשנה שעברה? אולי הוא היה פצוע תקופה ארוכה? אולי בשלבים לא קטנים של העונה גם ששיחק לא הצליח לייצר לעצמו מצבים ולא הצליח להביא את עצמו לידי ביטוי בעוד ברדה היה שני רק לזהבי ונתן עונת כיבושים מצוינת?

גם במשחק האחרון מול שריף, סהר נכנס ועשה מבצע נפלא וסחט פנדל, אבל אליניב ברדה שפתח בהרכב עשה גם הוא עבודה טובה וסחט שני פנדלים ואדום וגם כבש מהנקודה הלבנה.
סהר מראה לפעמים הרבה מאוד ניצוצות, אבל בואו לא נשכח שהיה פצוע תקופה ארוכה שנה שעברה ושהיו הרבה משחקים שהוא פתח כחלוץ בודד ולא הצליח להגיע למספיק מצבים.
חובת ההוכחה עדין על סהר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:

ברדה הבטיח שנה שעברה את המקום שלו ביושר בהרכב.
אל תתחיל להמציא הוא האיש שהביא לך אליפות בשערים קריטיים במשחקים קשים ולא שלומי ארבייטמן.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: ברדה הבטיח שנה שעברה את המקום שלו ביושר בהרכב.
אל תתחיל להמציא הוא האיש שהביא לך אליפות בשערים קריטיים במשחקים קשים ולא שלומי ארבייטמן.
תודה רבה.
בן שהר שחקן מצויין, הוא לא טאבו בהרכב כי יש עוד שחקן מצויין על העמדה שלו שהוא במקרה גם הקפטן וגם מנהיג, אליניב ברדה.

כבש 14 שערים רובם הגדול מכריעים וחשובים והיה שם בשביל הקבוצה כשהיינו צריכים אותו.

בשביל זה יש סגל עמוק ובשביל זה מתמודדים בכמה מסגרות יש גם רוטציה, בן פותח היום ואם זה מה שהחליט המאמן כנראה שהוא יותר מתאים למשחק בסגנון הזה, אני עומד מאחורי החלטת המאמן בכל משחק כי אני יודע שהוא מחשב אך ורק לשיקולים מקצועיים ולא משנה מי יפתח זה מקובל, הגזמתם עם שהר>ברדה, שניהם מצויינים וטוב שיש לנו אותם, מי יפתח? בשביל זה יש מאמן.

שלח תגובה