הפועל אשקלון- הפועל באר שבע, גביע הטוטו, שבת, 21:00, סופרלנד
Re: הפועל אשקלון- הפועל באר שבע, גביע הטוטו, שבת, 21:00, סופרלנד
הייתי עולה עם לואי במקום צדק, אני לא מאמין שלואי ישחק עם ויטור ושיר צדק ישב על הספסל מול אולימפיאקוס אז חבל לסכן אותו או לתת לו לשחק ולעייף אותו לפני המשחק האמיתי ברביעי. אפשר לתת לו דקות אבל לא הייתי פותח איתו.
שום דבר לא יגרום לבוזגלו להתבגר כל עוד יש לו אבא מגלומן מאחוריו, בטח שלא סרט בד חסר משמעות מבחינתו. לנו האוהדים זה מרגיש עלבון ששחקן חסר מחויבות שיורק על מועדון שלם נבחר להיות המנהיג שלו גם אם מדובר בקפטן משנה ובמשחק לא קריטי.
שום דבר לא יגרום לבוזגלו להתבגר כל עוד יש לו אבא מגלומן מאחוריו, בטח שלא סרט בד חסר משמעות מבחינתו. לנו האוהדים זה מרגיש עלבון ששחקן חסר מחויבות שיורק על מועדון שלם נבחר להיות המנהיג שלו גם אם מדובר בקפטן משנה ובמשחק לא קריטי.
אולי ניסה לעשות מה שעשה קלינגר(או עזורי?) עם מליקסון.ForeverRed כתב: ברק לקח את הסרט ממליקסון ואילוז ושם אותו על בוזגלו.
עד היום אני מנסה להבין מה עבר לו בראש.
נתן לו את סרט הקפטן, זרק עליו אחריות ומחויבות והוציא ממנו הרבה יותר.
הבעיה היא שיש הבדל אופי עצום בין המאורים.
חייב לתת לו לשחק לפחות בטוטו, שלא ירד לו המחיר לריצפה, שיר חייב לשחק להיכנס לקצבavivgolan כתב:איך מציק לי שבוזגלו פותח זה משגע אותי
מצד שני הוא עוד לא שיחק משחק רשמי, חייב להשתפשף קצתSouth Boy כתב:הייתי עולה עם לואי במקום צדק, אני לא מאמין שלואי ישחק עם ויטור ושיר צדק ישב על הספסל מול אולימפיאקוס אז חבל לסכן אותו או לתת לו לשחק ולעייף אותו לפני המשחק האמיתי ברביעי. אפשר לתת לו דקות אבל לא הייתי פותח איתו.
איך אף אחד עוד לא הגיב על זה שההרכב המשני שלנו(!) מסיים מקום שלישי בליגה בהליכהhb7 כתב:הרכב:גיא חיימוב, מתן אוחיון, שיר צדק, עמית ביטון, בן תורג'מן, שבתאי,אובידיו הובאן, דן ביטון, מאור בוזגלו, בן שהר, לוסיו.
לדעתי שיר צדק ראוי להיות קפטן אחרי ברדה ומליקסון וגם הובן
עומק מדהים
- ForeverRed
למה שלא נפתח מול אולימפיאקוס עם שלושתם?South Boy כתב:הייתי עולה עם לואי במקום צדק, אני לא מאמין שלואי ישחק עם ויטור ושיר צדק ישב על הספסל מול אולימפיאקוס אז חבל לסכן אותו או לתת לו לשחק ולעייף אותו לפני המשחק האמיתי ברביעי. אפשר לתת לו דקות אבל לא הייתי פותח איתו.
אני מעדיף את לואיי על הובאן כבלם במשחק הזה.
מעניין יהיה לראות את שפת הגוף של בוזגלו היום.
מדהיםnir767676 כתב: איך אף אחד עוד לא הגיב על זה שההרכב המשני שלנו(!) מסיים מקום שלישי בליגה בהליכה
עומק מדהים
איפה היינו לפני 3-4 שנים ואיפה אנחנו היום..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ההרכב: גיא חיימוב, מתן אוחיון, שיר צדק, בן תורג'מן, עמית ביטון, אובידיו חובאן, יובל שבתאי, דן ביטון, מאור בוזגלו, בן שהר ולוסיו מרניאו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שיר צדק קפטן, מרגש
שיר קפטן.
חולה על בכר.
חולה על בכר.
שמעו, לוסיו לא 1.88 מטר בחיים
הוא טיפה יותר גבוה משהר. מה הגובה של בן?bs war כתב:שמעו, לוסיו לא 1.88 מטר בחיים
ומה זה משנה בכלל?נמוך הוא לא.