ובהערכה?Noam98 כתב: לא יודע, עוד לא שמתי את היד על נוסחת האחוזים הסודית שיש לחלק מאיתנו.
בן ביטון
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: בן ביטון
- The red one
אתה שואל אותו בתור מה?YallaHapoel כתב: ובהערכה?
אי אפשר לדעת את זה מעכשיו. צריך קודם כל לראות לאיזו קבוצה הוא יעבור (אם בכלל) ואז לנתח. כמו שהיו כאן כמה חכמים שכבר מהרגע שאופיר עבר לגנט הם אמרו שהם משחקים עם 3 בלמים ואופיר לא ישתלב שם והנה הם צדקו.
ובתגובה להודעה בעמוד הקודם
לעקור את כל המשפחה שלך - יש לביטון אישה, אין לו ילדים, המעבר יהיה קל יחסית.
לעבור לגור במדינה קרה ואפרורית - איזה מגזים! מה עשית מבלגיה תגיד לי?
לרדת משמעותית בהיררכיה מבחינה מקצועית וממש להתחיל מאפס - זה מאוד תלוי באיזו קבוצה ולאיזה מאמן מגיעים
כל זה רק בשביל לשחק בקבוצה שהיא במקרה הטוב מעט טובה יותר מהקבוצה שלך ועבור אותו השכר שאתה יכול לקבל גם בארץ - לא תמיד היא מעט יותר טובה ולא תמיד מדובר בפער קטן בשכר
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בתור אוהד כדורגל שרואה מה קרה להרבה שחקנים שעברו לבלגיה, ביטון לא יעבור לקבוצת תחתית בבלגיה אלא מעבר בסדר גודל שעשה אופיר.The red one כתב: אתה שואל אותו בתור מה?
אי אפשר לדעת את זה מעכשיו. צריך קודם כל לראות לאיזו קבוצה הוא יעבור (אם בכלל) ואז לנתח. כמו שהיו כאן כמה חכמים שכבר מהרגע שאופיר עבר לגנט הם אמרו שהם משחקים עם 3 בלמים ואופיר לא ישתלב שם והנה הם צדקו.
ובתגובה להודעה בעמוד הקודם
לעקור את כל המשפחה שלך - יש לביטון אישה, אין לו ילדים, המעבר יהיה קל יחסית.
לעבור לגור במדינה קרה ואפרורית - איזה מגזים! מה עשית מבלגיה תגיד לי?
לרדת משמעותית בהיררכיה מבחינה מקצועית וממש להתחיל מאפס - זה מאוד תלוי באיזו קבוצה ולאיזה מאמן מגיעים
כל זה רק בשביל לשחק בקבוצה שהיא במקרה הטוב מעט טובה יותר מהקבוצה שלך ועבור אותו השכר שאתה יכול לקבל גם בארץ - לא תמיד היא מעט יותר טובה ולא תמיד מדובר בפער קטן בשכר
איך שאני רואה את זה, רוב הסיכויים שהוא לא יצליח לתקוע יתד בהרכב ובגלל זה בעיניי זאת תהיה טעות מבחינתו לעבור לבלגיה ולוותר על המעמד שיש לו כאן.
- The red one
הכל בהיפוטתיה אחי, הכל בהיפוטתיה.
גם דודזאדה קיבל מקום בהרכב והשתקע בו בחאווה בגלל ששמעון הרוש חטף אדום. מי יודע מה היה קורה אם לא זה...
גם דודזאדה קיבל מקום בהרכב והשתקע בו בחאווה בגלל ששמעון הרוש חטף אדום. מי יודע מה היה קורה אם לא זה...
היפוטתיה? מה אתה כאילו עושה לי בכוונה(במלעיל)?The red one כתב:הכל בהיפוטתיה אחי, הכל בהיפוטתיה.
- The red one
קןNoam98 כתב: היפוטתיה? מה אתה כאילו עושה לי בכוונה(במלעיל)?
חוזה טוב שיתגמל את ביטון כמו שצריך (מגיע לו) ועל הדרך גם דודו דהאן יקבל את שלו, והוא ישאר.
במידה והשכר שם כפול, זה משנה את כל התמונה.
יישמע אולי יומרני, אבל הסגל שלנו היום מסוגל לקחת אליפות בבלגיה.
במידה והשכר שם כפול, זה משנה את כל התמונה.
יישמע אולי יומרני, אבל הסגל שלנו היום מסוגל לקחת אליפות בבלגיה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דודו דהן ממשיך בדרך שלו.
מצד אחד מביא את אוחנה מצד שני לוקח שחקנים אחרים.
שבן יתקדם ויממש את עצמו, חלק מהחיים.. רק חבל שכל הקידומים האלו הם לא מקצועיים אלה כלכליים בהפרשים קטנים ומיתוגיים להכשרת הקרקע לחזור לארץ כישראלי נחשק
שבן יתקדם ויממש את עצמו, חלק מהחיים.. רק חבל שכל הקידומים האלו הם לא מקצועיים אלה כלכליים בהפרשים קטנים ומיתוגיים להכשרת הקרקע לחזור לארץ כישראלי נחשק
- simply-red
אף שחקן ישראלי מעולם לא התקדם מהליגה הבלגית לליגה טובה יותר? טוב.. אולי רק רוני רוזנטל..ForeverRed כתב: כל הקשקושים שקשקשת פה מתאימים יותר לנאומי מכירות של סוכן שמנסה לגזור קופון.
בפועל, אף שחקן ישראלי מעולם לא התקדם מהליגה הבלגית לליגה חזקה יותר.
אף שחקן ישראלי לא יצא ישירות לליגה הבלגית בשכר גבוה יותר מזה שמשולם בימינו בהפועל ב"ש.
רמת חיים? זה לא שפה באמת רוכבים על גמלים. בלגיה זה לא ארה"ב.
ביטון ירוויח בבלגיה במקרה הטוב 300 אלף יורו לעונה. אם אלונה מציעה לו 250 והוא בוחר לעזוב אז הוא יוצא טמבל.
זאת דעתי.
בשורה התחתונה זו עסקה טובה, בהנחה שהוא ממשיך להחזיק שחקנים מצוייניםאלדר כתב:דודו דהן ממשיך בדרך שלו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זכור לי שאיציק זוהר היה באנטוורפן לפני שעבר לקריסטל פאלאס, אבל אני לא סגור אם זה כלל עוד תחנת מעבר בארץ
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
דרך ביתר ומכביאסי, דגים כתב:זכור לי שאיציק זוהר היה באנטוורפן לפני שעבר לקריסטל פאלאס, אבל אני לא סגור אם זה כלל עוד תחנת מעבר בארץ
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 23 נובמבר 2016, 16:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
בן ביטון ששיחק לפני כמה שנים בנצרת עלית, משהו בין ליגה שנייה לשלישית בישראל.
הגיע לליגת העל וזכה באליפות המדינה, שייך לסגל הרחב של נבחרת ישראל, אפשר להגיד שהוא מרגיש תחושת מיצוי ורוצה לנסות את מזלו באירופה. יותר מלגיטימי ובהחלט מגיע לו והלוואי ויצליח, רק מה, לא בינואר, זה יהיה הטמטום הכי גדול לשחרר אותו בינואר.
הגיע לליגת העל וזכה באליפות המדינה, שייך לסגל הרחב של נבחרת ישראל, אפשר להגיד שהוא מרגיש תחושת מיצוי ורוצה לנסות את מזלו באירופה. יותר מלגיטימי ובהחלט מגיע לו והלוואי ויצליח, רק מה, לא בינואר, זה יהיה הטמטום הכי גדול לשחרר אותו בינואר.
- ForeverRed
אין בעיה.simply-red כתב:בן ביטון ששיחק לפני כמה שנים בנצרת עלית, משהו בין ליגה שנייה לשלישית בישראל.
שייתן תצוגות בליגה האירופית וייצא באמת לאירופה. לא לבלגיה.
מבטיח לפרגן אם זה יקרה.
הדיבורים פה על שכר מטורף נובעים מחוסר הבנה.
בבלגיה ביטון יקבל שכר באזור ה-300 אלף יורו.