93 ₪

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: 93 ₪

שליחה על ידי Totti »

אביאל כתב: לא מבין למה אנשים טוענים שהם צודקים.
אם האוהדים של קבוצות אחרות חושבים שבב"ש גובים מחיר מופרז שיחרימו.
זה לא שהכסף הזה נכנס לכיס שלנו כאוהדים. מאידך 93₪ זה סכום שיוצא מהכיס שלנו ולא של אלונה.

ולגבי הסיכום של "קבוצות גדולות" זה אומר שבכל מגרש שאגיע אליו אני צריך להידפק בעלות??
מסכים לגבי המחאה על העמלה הגבוהה (אם כי לא רואה בה עילה לחרם).
לגבי המחיר? 80 שקל זה מה שההנהלה שלנו גובה ואני לא מוצא מקום לבוא בטענות להנהלות אחרות שגובות מחיר זהה.

בכל מקרה, אני חייב להגיד משהו לא פופולרי, אבל העונג הזה שנקרא "הפועל באר שבע אלופת המדינה", הוא לא לנצח. אני מעוניין להתרפק על כל רגע ו-10 שקל לפה או לשם לא ישאירו אותי בבית. לא כועס על מי שכן, מבחינתי זה עונג צרוף להיות עם הקבוצה המדהימה הזו בכל רגע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

הסכם הדדיות זה שטות.
למה שקבוצה כמו אשדוד למשל שיביאו לב"ש 100 אוהדים בהגזמה תסכים לכזה דבר?
כשהם יכולים לגזור קופון על 2500 בארשבעים?

ושוב הטיעון הזה גרוע כי אנחנו לא הבעלים ולנו לא ממש אכפת כמה רווח הבעלים של הקבוצות עושים. אנחנו הלקוחות בכל מגרש

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: אל תהיה מצחיקול ותנסה להצטדק -

א. לגבי המחיר, יקיר ענה מעלייך יפה. עוד לא הייתה מולם קבוצה שהם יכלו לקחת לה יותר מ-50.
ב. הכריזו על החרם לפני שידעו שלא יפתחו הקופות.
ג. זה כן באשמת המשטרה. אגב, הקופות באשקלון BY FAR יותר גרועות מבוסרמיל שלהם עוד עשו שיפוצים כאלה ואחרים בשנים האחרונות.
ד. אני עדיין לא שמעתי את הצד של ההנהלה שלנו והוא המסקרן ביותר - האם פנו להנהלת אשקלון על מנת לקחת 50 שקלים אחיד או לא?

אביאל - אנשים טוענים שהם צודקים כי זה מצחיק שאנחנו לוקחים את אותו מחיר ואף אחד לא פוצה פה אבל שלוקחים את זה מאיתנו אז פתאום חרם. בנוסף, זה לא אמור להיות ככה כי עובדה עונה שעברה שהגענו לכל המגרשים לקחו מאיתנו 50. למה? כי היו הסכמי הדדיות. העונה, בנתיים, עם אף קבוצה לא היה לנו הסכם הדדיות חוץ מבני יהודה. גם ממכבי פ"ת, גם מרעננה וגם מסכנין לקחנו 80/40 כשהם הגיעו לפה. אז אל תתפלא אם גם במושבה ובדוחא נצטרך לשלם 80/40.
תסתכל על השורה האחרונה שערכתי, כשהארגון הכריז על החרם הוא העלה תמונה של כרטיס למשחק באשקלון עם מחיר של 50 ש"ח.
לא אכפת לי שהמנהלת מאשרת להם לקחת מאיתנו 80 ש"ח ומקבוצות אחרות 50, מישהו צריך לעשות משהו נגד המדיניות הזאת כי היא לא צודקת, אם מדברים על מחיר אחיד שיהיה קבוע לכל השנה.
גם כל הצדקנים שטוענים שאלונה גובה מחירים מוגזמים יאמר לזכותה שהיא אף פעם לא שיחקה עם המחירים לפי היצע וביקוש ותמיד גבתה מחיר אחיד, אם אני מגיע לאשקלון בידיעה שזה המחיר קבוע שם אין לי על מה להתלונן, אבל למי יש את הזכות לחלוב אוהדים של קבוצות גדולות בגלל הקהל שלהן? גם כשבאר שבע הייתה קבוצת תחתית דין הקהל של מכבי\חיפה\בית"ר\הפועל היה כדין אוהדי הפועל חיפה והפועל פתח תקווה, כולם שילמו אותו מחיר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אביאל - אבל עובדה שהסכם הדדיות עובד! עונה שעברה אנחנו שילמו בכל המגרשים 50 שקל למעט בלומפילד, למרות שלכל המגרשים הבאנו כמות גבוהה בהחלט. הנה למשל אתמול אשדוד אירחה את הפועל תל אביב וכן נלקחו 50 שקליםם אחיד למרות שאשדוד יכלה לגבות 80/40.

סאות' בוי - אז למה אתה מחרים את הנהלת אשקלון אם היא לא האשמה? יש להם חוק, אל תצפה מהם להיות צדיקים ולא להרוויח כסף. ושוב לפה נכנסת השאלה - האם נעשו נסיונות להגיע להסכמה של מחיר אחיד? האם ההנהלה שלנו ניסתה ואילו באשקלון סירבו או שבכלל אף אחד מההנהלה שלנו לא פנתה לאשקלון? אני אומר לך בוודאות שאם בהנהלה שלנו היו מוציאים הודעה ביוםם שלישי ואומרים "אוהדים יקרים, לאור התלונות בנוגע למחירי הכרטיסים, ברצוננו להבהיר כי נעשתה פנייה להנהלת אשקלון אך הם סירבו לבקשתנו להסכם הדדיות ולכן המחיר לא ירד" אז לא הייתי מגיע למשחק גם כן. אבל כל עוד בהנהלה שלנו לא ניסו (ושוב..אני לא יודע..אולי ניסו אבל לא פירסמו את זה) להוריד את המחיר...אז מי אנחנו שנלין?

ואגב, אלונה כן משחקת עם המחירים. בעונה שעברה כשהיו הסכמי הדדיות היציע הצפוני (גם לאורחים וגם לאוהדים שלנו) עלה 50 שקל אחיד ואז בפלייאוף התחילו לגבות 80/40 ומאז ועד היום כל משחק, ולא משנה נגד מי הוא, הוא 80/40.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב:אביאל - אבל עובדה שהסכם הדדיות עובד! עונה שעברה אנחנו שילמו בכל המגרשים 50 שקל למעט בלומפילד, למרות שלכל המגרשים הבאנו כמות גבוהה בהחלט.

סאות' בוי - אז למה אתה מחרים את הנהלת אשקלון אם היא לא האשמה? יש להם חוק, אל תצפה מהם להיות צדיקים ולא להרוויח כסף. ושוב לפה נכנסת השאלה - האם נעשו נסיונות להגיע להסכמה של מחיר אחיד? האם ההנהלה שלנו ניסתה ואילו באשקלון סירבו או שבכלל אף אחד מההנהלה שלנו לא פנתה לאשקלון?

ואגב, אלונה כן משחקת עם המחירים. בעונה שעברה כשהיו הסכמי הדדיות היציע הצפוני (גם לאורחים וגם למארחים) עלה 50 שקל אחיד ואז בפלייאוף התחילו לגבות 80/40 ומאז ועד היום כל משחק, ולא משנה נגד מי הוא, הוא 80/40.
לאשקלון אין הסכם הדדיות והיא משחקת עם המחירים איך שנוח לה, אל תשווה את זה בין מקרים בודדים של הסכמי הדדיות עם קבוצה או שתיים. עד כמה שאני זוכר לא היו הרבה הסכמים כאלה.
גם מכבי גובה מחירים גבוהים יותר משלנו למעט מקרים בודדים שהיה להם הסכמי הדדיות והמחיר היה 50 אחיד, זה לא אומר שהם משחקים עם המחירים איך שנוח להם. יש להם מחיר קבוע ואחיד לכל משחק וככה זה צריך להיות אלא אם כן מישהו מציע להם הסכם הדדיות, ובמקרה שלנו עם אשקלון זה לא משנה אם הציעו הסכם כי בסופו של דבר אין הסכם, אז שיגבו את המחיר הקבוע שלהם.
דרך אגב, אני לא זוכר כמה גבו מאיתנו במשחק גביע הטוטו מולם, זה גם היה 40\80? אני כמעט בטוח שזה היה 50 אחיד. בגביע הטוטו לא היינו קבוצה גדולה? או שכשאין צפי לקהל הם פתאום יכולים לגבות מקבוצה גדולה 50 ש"ח לכרטיס?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: אל תהיה מצחיקול ותנסה להצטדק
עכשיו תרגיש איך אנחנו מרגישים בהצטדקויות שלך ;-)

סמל אישי של משתמש
The red one

איך "לא היו הרבה הסכמים כאלה"? עונה שעברה בכל המגרשים שילמנו 50 שקלים למעט בלומפילד ואולי עוד מגרש אחד, למרות שכל הקבוצות יכלו לגבות מאיתנו 80/40. למה נראה לך שהם עשו את זה? כי לא בא להם להרוויח כסף? לא, כי היו הסכמי הדדיות בינינו לבין הקבוצות האלה.

זה ועוד איך משנה אם הציעו לאשקלון. כי אם היו מציעים והנהלת הקבוצה הייתה מודיעה שאשקלון היא זאת שלא רצתה להוריד מחירים למרות שהציעו להם, מבטיח לך שלא היו מגיעים היום יותר מ400 איש. אבל כל עוד ההנהלה לא הוציאה הודעה - משמעות הדבר היא שלא הייתה הצעה, ולכן, אין מה לבוא לאשקלון בטענות. ואם כן הייתה הצעה ואשקלון סירבה וההנהלה שלנו לא הודיעה אז חבל..טעות שלהם...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: בכל מקרה, אני חייב להגיד משהו לא פופולרי, אבל העונג הזה שנקרא "הפועל באר שבע אלופת המדינה", הוא לא לנצח. אני מעוניין להתרפק על כל רגע ו-10 שקל לפה או לשם לא ישאירו אותי בבית. לא כועס על מי שכן, מבחינתי זה עונג צרוף להיות עם הקבוצה המדהימה הזו בכל רגע.
ממש כך.
בתור מי שהלך 40 שנה במדבר חשוב להנות מכל רגע.
כמו ששי כתב - זה לא לנצח!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

למה אתם מוותרים מראש? למה שלא נהיה מתחרה לגיטימית בכל עונה?

סמל אישי של משתמש
tamirkal

שליחה על ידי tamirkal »

yakar כתב:למה אתם מוותרים מראש? למה שלא נהיה מתחרה לגיטימית בכל עונה?
לא חושב שמישהו פה מותר מראש.
אבל אף אחד לא יודע מה יוליד מחר ביינתים תן לי גם להנות מהרגע אבל ממש להנות מכל רגע

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yakar כתב:למה אתם מוותרים מראש? למה שלא נהיה מתחרה לגיטימית בכל עונה?
אף אחד לא מוותר מראש.
אתה בוודאי מבין שאימפריות עולות ויורדות.
כרגע אנחנו למעלה וכמו שטל שגב שר "שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור" אבל תהיו בטוחים שיהיו גם ימים אחרים. אף אימפריה לא נמצאת למעלה לעד ולכן ממליץ לכל מי שיכול, להנות כמה שאפשר מהסגל הטוב ביותר בתולדות הפועל באר שבע. אנחנו עוד נתרפק על הימים האלו בגעגוע.

סמל אישי של משתמש
שימי

שליחה על ידי שימי »

אגב
כמה לוקחים יתר הקבוצות הקטנות
כשהן מארחות את הגדולות ???

סמל אישי של משתמש
The red one

שימי כתב:אגב
כמה לוקחים יתר הקבוצות הקטנות
כשהן מארחות את הגדולות ???
זה משהו שצריך לחפור ולראות. לצורך העניין, אתמול אשדוד אירחה את הפועל ת"א ולקחה 50 אחיד. נראה מה יהיה כשאנחנו נגיע ל-יא'..

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

היציע היה מפוצץ. ה״חרם״ דיגדג לאשקלון את הביצה ובפועל רק עשה ביציע אווירה של ליגה לאומית
אגב, עד כמה שהבנתי נפתחו הקופות גם למכירה רגילה של כרטיסים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב:אגב, עד כמה שהבנתי נפתחו הקופות גם למכירה רגילה של כרטיסים

כולל כרטיסי ילד/חייל רבע שעה מהפתיחה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה