הפועל ב"ש- בני סכנין, שבת, 19:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: הפועל ב"ש- בני סכנין, שבת, 19:00, טרנר

שליחה על ידי Totti »

משהו אחד על גאדיר, שלטעמי משנה לחלוטין את המעמד שלו לקראת העונה הבאה;

ביחס ליתר החלוצים שלנו(ברדה בגילאים צעירים היה נהדר שם), גאדיר משחק כחלוץ קו בצורה הטובה והאפקטיבית ביותר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:משהו אחד על גאדיר, שלטעמי משנה לחלוטין את המעמד שלו לקראת העונה הבאה;

ביחס ליתר החלוצים שלנו(ברדה בגילאים צעירים היה נהדר שם), גאדיר משחק כחלוץ קו בצורה הטובה והאפקטיבית ביותר.
גאדיר הוא הכי נפיץ אולי, אבל הכי אפקטיבי? הוא מחמיץ המון הזדמנויות. גם במסירה האחרונה וגם בבעיטה האחרונה.
השאלה האם זה בגלל חוסר בדקות משחק העונה שגר להרבה מאוד חלודה, או שיש לו בעיה בסיומת.

בכל מקרה, לחלוטין לזכותו של גאדיר שבהזדמנויות שקיבל הוא שרף את הדשא והיה בכל פעם הכי רעב במגרש.

השאלה האם לדעתך זה שחקן שנתפוס את הראש בגלל החמצות/מסירה אחרונה לא נכונה או שנתפוס את הראש כמו מול אינטר כשהוא יעשה מהלכים במהירות שמעטים השחקנים הישראלים שכולים לעשות?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: גאדיר הוא הכי נפיץ אולי, אבל הכי אפקטיבי? הוא מחמיץ המון הזדמנויות. גם במסירה האחרונה וגם בבעיטה האחרונה.
השאלה האם זה בגלל חוסר בדקות משחק העונה שגר להרבה מאוד חלודה, או שיש לו בעיה בסיומת.

בכל מקרה, לחלוטין לזכותו של גאדיר שבהזדמנויות שקיבל הוא שרף את הדשא והיה בכל פעם הכי רעב במגרש.

השאלה האם לדעתך זה שחקן שנתפוס את הראש בגלל החמצות/מסירה אחרונה לא נכונה או שנתפוס את הראש כמו מול אינטר כשהוא יעשה מהלכים במהירות שמעטים השחקנים הישראלים שכולים לעשות?
צריך גם להגיד ביושר שהוא לא הספיק להיכנס לכושר משחק מלא מאז שהגיע אלינו (באשמתו או שלא, זה לא הענין) ולכן קשה מאוד לקבוע האם הוא מחמיצן כרוני. מנגד, רואה את המהלך של הבישול שלו בטדי לפני שבוע ומבין שאני רוצה אחד כזה אצלי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כולנו מבינים את מגבלות השוק הישראלי.
לוותר על שחקן ברמה של גאדיר שכבר שייך לנו זאת טעות.

לשחרר אפשר גם בשנה הבאה. בינתיים צריך לנסות למצות יותר מהפוטנציאל שלו. ויש כזה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מצחיק אותי איך אנשים (בעיקר בפייסבוק) מתלהבים/חושבים/מצפים למשהו מהצעירים שיבואו, בעיקר איתמר שבירו. ראיתי עליו שרשור ואנשים עפים עפים..

הבחור 2 עונות בנוער הבקיע, בתפקיד החלוץ, כל עונה 6 שערים..מה אתם עפים מה..

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

The red one כתב:מצחיק אותי איך אנשים (בעיקר בפייסבוק) מתלהבים/חושבים/מצפים למשהו מהצעירים שיבואו, בעיקר איתמר שבירו. ראיתי עליו שרשור ואנשים עפים עפים..

הבחור 2 עונות בנוער הבקיע, בתפקיד החלוץ, כל עונה 6 שערים..מה אתם עפים מה..
מבית היוצר של לא שיחקנו בשבת ובגלל זה אנחנו אלופים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: גאדיר הוא הכי נפיץ אולי, אבל הכי אפקטיבי? הוא מחמיץ המון הזדמנויות. גם במסירה האחרונה וגם בבעיטה האחרונה.

הצבת כאן כמה פעמים את עניין "הישראלי" כתנאי סף מחמיר להשארות בסגל.
גאדיר ישראלי וצעיר יחסית, משהו שמקשה לחרוץ סביבו גורלות. מחמיצן? הוא לא הגיע לכמות מצבים מספקת כדי לקבוע חד משמעית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

ReDo כתב:
מבית היוצר של לא שיחקנו בשבת ובגלל זה אנחנו אלופים
אויש, נורא...

חטאתי בכניסה לוויכוחים האלה של השבת. אנשים טוענים ש5,000 לא באו אתמול בגלל השבת ושאם המשחק היה ביום חול בדוק היה מפוצץ כמו -כל- המשחקים. כששואלים אותם אז איפה היו 6,000 איש בשמינית גמר גביע המדינה ביום שלישי נגד קריית שמונה (הגיעו אז 9,700) אז "כי זה משחק חסר חשיבות".

לא יכול עם הטיפשות הזו :לאלא:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב: הצבת כאן כמה פעמים את עניין "הישראלי" כתנאי סף מחמיר להשארות בסגל.
גאדיר ישראלי וצעיר יחסית, משהו שמקשה לחרוץ סביבו גורלות. מחמיצן? הוא לא הגיע לכמות מצבים מספקת כדי לקבוע חד משמעית.
שואל בגלל שגם אני עדין לא גיבשתי דעה חד משמעית לגבי גאדיר. כמו שכתבתי, יש לו רגעים של נפיצות גדולה שהוא מרגיש כמו שחקן שעוד מעט עומד להתפוצץ לטובה, ורגעים שאתה מרגיש שהוא שחקן שכונתי שלא מספיק טוב לרמות האלה.
בגלל שהוא ישראלי, גם אני כניראה הייתי נותן לו הזדמנות גם בעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

גאדיר השתפר ממשחק למשחק. הוא מסוג השחקנים שצריך הרצה ארוכה על מנת לתת תפוקה.
חזק מאד, מהיר מאד יודע לתזמן את הפריצות כמעט בלי להכנס לנבדל (את זה הוא עושה טוב יותר מבן שהר). מגיע גם לכדורי גובה.
בשום פנים לא לשחרר אותו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

,
MikiRed כתב:גאדיר השתפר ממשחק למשחק. הוא מסוג השחקנים שצריך הרצה ארוכה על מנת לתת תפוקה.
חזק מאד, מהיר מאד יודע לתזמן את הפריצות כמעט בלי להכנס לנבדל (את זה הוא עושה טוב יותר מבן שהר). מגיע גם לכדורי גובה.
בשום פנים לא לשחרר אותו.
אין זמן ואין צאנס להרצה ארוכה בקבוצה שרצה גבוה והתחרות בה כל כך גבוהה.
בטח ובטח אם יבוא חלוץ זר ברמה גבוהה.
ועדיין - הייתי משאיר אותו לעונה נוספת, למרות שאינטלגנציית המשחק שלו לוקה בחסר.
רק מבהיר לו שהוא לא יכול לעשות פרצופים ולשחרר ציטוטים "למקורבים".

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא יודע אם דיברו על זה, ובפועל מדובר בפרט פיקנטי ולא מעבר לכך כי קשה לי להאמין שמישהו מהצעירים ששיחקו ישתלב בסגל שלנו בעתיד, אבל את המשחק מול סכנין סיימנו עם 6 שחקני בית בהרכב (ברדה ועוד 5 שחקני נוער), היה כיף לראות.
צריך לבדוק מתי בפעם האחרונה זה קרה במשחק ליגה (בגביע שנה שעברה היה משהו דומה, בליגה לדעתי עברו כמה וכמה שנים מאז שכל כך הרבה שחקני בית שיחקו אצלנו ביחד).

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

Sir Alex Ferguson כתב:לא יודע אם דיברו על זה, ובפועל מדובר בפרט פיקנטי ולא מעבר לכך כי קשה לי להאמין שמישהו מהצעירים ששיחקו ישתלב בסגל שלנו בעתיד, אבל את המשחק מול סכנין סיימנו עם 6 שחקני בית בהרכב (ברדה ועוד 5 שחקני נוער), היה כיף לראות.
צריך לבדוק מתי בפעם האחרונה זה קרה במשחק ליגה (בגביע שנה שעברה היה משהו דומה, בליגה לדעתי עברו כמה וכמה שנים מאז שכל כך הרבה שחקני בית שיחקו אצלנו ביחד).
אני יודעת שאתה אוהב ילידי סורוקה אבל מליקסון יותר שחקן בית מהחמישה יחד, יותר שחקן בית מכל שחקני הבית שגדלו פה כנראה אי פעם (חוץ מאליניב).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

crazyred כתב: אני יודעת שאתה אוהב ילידי סורוקה אבל מליקסון יותר שחקן בית מהחמישה יחד, יותר שחקן בית מכל שחקני הבית שגדלו פה כנראה אי פעם (חוץ מאליניב).
שותף להערכה האדירה למליקסון אבל נראה לי ששכחת כמה חברה בדרך...

סמל אישי של משתמש
The red one

delta7 כתב: שותף להערכה האדירה למליקסון אבל נראה לי ששכחת כמה חברה בדרך...
כגון?

שלח תגובה