יש בונוס על כל שיר שסוחף את כל האיצטדיון ?Totti כתב:יש לו הצעה מסין
הפועל ב"ש- עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר
Re: הפועל ב"ש- עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר
- yanivnew91
לא אוהב לדבר על שופטים אבל בתחושות שלי יש כאן מגמה ואולי גם הוראה לשופטים שמגיעים לטרנר לא לשלוף צהוב עד דקה 20 ואם כן יש צורך אז הצהוב הראשון יהיה לשחקן שלנו.
מהזיכרון שלי אני לא זוכר מצב שסותר את מה שרשמתי. אשמח אם מישהו יוכל להוציא נתונים על זה.
מהזיכרון שלי אני לא זוכר מצב שסותר את מה שרשמתי. אשמח אם מישהו יוכל להוציא נתונים על זה.
אחי, השיפוט היה לגמרי ביתיyanivnew91 כתב:לא אוהב לדבר על שופטים אבל בתחושות שלי יש כאן מגמה ואולי גם הוראה לשופטים שמגיעים לטרנר לא לשלוף צהוב עד דקה 20 ואם כן יש צורך אז הצהוב הראשון יהיה לשחקן שלנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בתחילת המשחק השופט היה גרוע מאוד וזה הרגיש כמו עוד ערב בו שופט אנונימי מגיע לטרנר כדי להראות מי הבוס.
הפעם הלחץ של הקהל גרם לו להוריד את הראש בחזרה.
הפעם הלחץ של הקהל גרם לו להוריד את הראש בחזרה.
בהרבה משחקים שלנו השנה מאמני היריבה התלוננו על שיפוט לטובתנו גם ללא סיבה מוצדקת. גם הצהובים עושים קמפיין.yanivnew91 כתב:לא אוהב לדבר על שופטים אבל בתחושות שלי יש כאן מגמה ואולי גם הוראה לשופטים שמגיעים לטרנר לא לשלוף צהוב עד דקה 20 ואם כן יש צורך אז הצהוב הראשון יהיה לשחקן שלנו.
בגלל זה ההחמרה בשיפוט לרעתנו.אתמול חוץ מהצהוב שהגיע בהתחלה לשחקן של ק"ש היה בסדר יחסית.
- yanivnew91
לא מסכים אחיTotti כתב: אחי, השיפוט היה לגמרי ביתי
הם קיצצו רגליים כל המשחק ויצאו רק עם 2 צהובים.
את הצהוב הראשון קיבל מיכאל אוחנה שבכלל לא עשה עבירה באותו מקרה.
הרבה פעמים במשחקים שלנו שופטים באים לצאת גברים ולהראות שהקהל לא משפיע עליהם.
- simply-red
התאחדות ה"ultras world" גילו אצלו בבדיקת שתן לאחר המשחק מול לוגאנו שהוא לא שותה מספיק אלכוהול, קיבל השעיה על
המקום.
*בהתייחסות לשאלה לאן עידן נעלם.
המקום.
*בהתייחסות לשאלה לאן עידן נעלם.
- ForeverRed
מסכים לגבי הצהובים.yanivnew91 כתב:לא אוהב לדבר על שופטים אבל בתחושות שלי יש כאן מגמה ואולי גם הוראה לשופטים שמגיעים לטרנר לא לשלוף צהוב עד דקה 20 ואם כן יש צורך אז הצהוב הראשון יהיה לשחקן שלנו.
לא משנה כמה יריבות יפרקו לנו את הרגליים, בסוף נקבל את הצהוב ראשונים.
הזוי.