הפועל ב"ש - הפועל ת"א, ראשון 20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: הפועל ב"ש - הפועל ת"א, ראשון 20:30

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:יש מצב להתעיק לפה לטובת אלו שנדרשים לשלם?
אלדר באגנור אצלך? :צופה בטלוזיה:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:אחלה טור.

ועכשיו ביננו - השיחה בין 2 אוהדי הפועל התרחשה במציאות? :)
היתה שיחה, אבל חלק ממנה במוחי בלבד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

1958, המדינה חוגגת עשור, חיים חפר עליו השלום מוציא לאור את שירו, שהפך במרוצת השנים מסמליה הפואטיים החביבים של בירת הנגב; "בתחנה בבאר שבע עמד קטר". 2018 והקטר שוב בבאר שבע. קטר אדום, שהתעקש ללבוש שחור ולא הותיר זכר מצבעי הקומוניזם המוכרים שהפכו לסימן היכר מובהק. הפועל תל אביב הגיעה לטרנר וממועדון גאה ומפואר, שחתום על כמה מההצלחות הגדולות שידע הכדורגל הישראלי לדורותיו, נותרו 11 שחקנים, חלקם אלמוניים לצופה האובייקטיבי, שהתרכזו במשימה אחת עליונה- הצבת הקטר על פי השער או בשפת העם, בונקר.

החניה במתחם האצטדיון הבאר שבעי שמורה למתי מעט, כך שהדרך מהשכונה הסמוכה אל כותלי טרנר רצופה במפגשים ושיחות מוזרות, שספק אם היו מתקיימות במקום אחר על הפלנטה. בין השבילים הצרים של הרחובות המקבילים למגרש, נפגשו שני אדומים, אוהדי הפועל, שהדרך לשייך אותם למי מן הקבוצות נשענת על סטראוטיפים זולים. "תאמין לי, אנחנו הפועל בטעות", מפציר אוהדי מקומי באוהד תל אביב שמנסה להכניס קצת פלפל לשיח, באמצעות התרסה מכוונת נגד מכבי. "הצבעים דומים, אבל איפה אנחנו ואיפה אתם". שלא תקראו לנו אחים במקרה, "אתם הפועל, אנחנו בארשבע" בלי רווח.

הבחירות לרשויות המקומיות מאחורינו, ראש העיר דנילוביץ' נבחר לקדנציה שלישית (ובצדק) מול מועמדי קש מזדמנים וניצני השינוי שלו מורגשים בכל פינה בעיר- בעיקר בטרנר. "שמע חבר, ראיתי אתכם העונה, אתם הכי משעממים באירופה", הפגין אוהד באר שבעי עליונות על תל אביבי, התנשאות ועילאיות זה כאן. מ-ה-פ-ך.

אם במהפך עסקינן, "אתם הפועל של שמאל, אנחנו הפועל של ימין" הסביר אוהד דרומי ותיק לעמיתו לדרך, שניסה להתערבב בהמון בדרך הארוכה אל כותלי האצטדיון. אין כמו מפגש עם האדומים ממתחם חודורוב כדי לתקן עוול היסטורי- הפועל זו אומנם תנועה שנוסדה על ברכי הסתדרות העובדים הכללית, אבל הצבה של קלפי מדגם ביציעי טרנר תוביל לניצחון חד משמעי של ז'בוטינסקי. כמעט כמו רוביק.

אז בצל פער 13 הנקודות מהצהובים של תל אביב, היו גם רגעים של אחדות, תמימות דעים ורעות, בכל זאת, האויב של האויב שלי הוא החבר שלי. "אל תרימו ידיים, המשבר שלהם עוד יגיע" ניסו לעודד "האחים" מגוש דן, "הם תלויים במיכה ופרץ, פציעה קטנה והם גמורים", אם אין אוהד הפועל לי, מי לי? ואין כמו מכנה משותף בדמות יריבה שנואה כדי לייצר שבת אחים גם יחד, "את מה שעשיתם באירופה עם קשטן, מכבי בחיים לא תעשה". הנה מה טוב ומה נעים.

והיה גם כדורגל, אם אפשר לכנות את 90 הדקות הבינוניות על הדשא הזועק לשזרוע "כדורגל". הקטר של הפועל מתל אביב, הגן בחירוף נפש על התוצאה המאופסת, האלופה של הפועל מבאר שבע התעקשה לשחק דרך האמצע והפלונטר במרכז המגרש ניצח כל רגע שפוי של ניסיון להנות מהמשחק. התל אביבים עקצו בשער יתרון וחזרו להתבצר בעמדות, באר שבע כבשה פעמיים משערים של מי שרק לפני חודשיים, הוצע למכירה בפומבית למרבה במחיר והשמיים אותתו כי החורף מתקרב.

"גשם פורץ בונקרים, הלוואי ירד גשם" צעק אוהד דרומי לשמיים, כשהעננים סימנו שעוד רגע מרטיב. הרכש המסיבי יתקשה להדביק את הפער, הכשרון בחלק הקדמי לבדו לא יספיק, רק החורף הוא התשובה. "הקיץ של אלונה" הסתיים באווירה קרירה עם שלוש נקודות מול היריבה העירונית של מכבי. קיץ בלהות, הפסדים, מבוכה וגירודים עזים בכל הגוף למראה הטבלה המהדהדת- איפה גילה אלמגור כשצריך אותה. ועכשיו סגריר, הגשם כבר כאן ולמרות שכל הדרכים מובילות אל הים, הפועל שלנו, מבאר שבע, תנסה להמשיך ולהלחם באליפות התל אביבית המתהווה- כבר בתחילת נובמבר, בכלים של חורף.

אם כבר חורף, אז בירושלים. עד שנדביק את הפער ממכבי, מצפה לנו משחק פיקנטי מול בית"ר "חוגג" ירושלים ולמרות שבמרוצת השנים הפכה העליה לבירה לטיול נחמד ומהנה, מאז שהצהובים-שחורים הפכו ל-"קבוצת בת", התחזקו בכוכבים מכל הבא ליד ושחקנים שמאוד רוצים להוכיח, צפויה מלחמה אמיתית. תשרי מאחורינו, הקיץ הארור תם, הגשם מטפטף על החלון, בחורף We Trust.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אורי אדום בנשמה כתב:
אלדר באגנור אצלך? :צופה בטלוזיה:
חחח מפתיע

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »