הפועל לוד, הפועל רמת גן, ומכבי תל אביב חישלו אותנו, מכבי פתח תקווה לא שינתה יותר מדיי מהטראומות הקודמות
גביע המדינה 24/25
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גביע המדינה 24/25
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זמן גביע שימו לב!
המשחק אינו כלול במנוי העונתי.
נפתחה מכירת הכרטיסים למשחק שמינית גמר גביע המדינה מול הפועל חדרה (רביעי, 15.1, 20:00, אצטדיון "טוטו טרנר").
יכלו לעשות בחינם למנויים כי גם הפסדנו משחק באירופה שהיה תמיד במנוי וגם הפסדנו משחק נגד סכנין .
היו מרוויחים 11,000 צופים לפחות ביציע .
עכשיו אני בספק עם יגיעו 7000 .
נפתחה מכירת הכרטיסים למשחק שמינית גמר גביע המדינה מול הפועל חדרה (רביעי, 15.1, 20:00, אצטדיון "טוטו טרנר").
יכלו לעשות בחינם למנויים כי גם הפסדנו משחק באירופה שהיה תמיד במנוי וגם הפסדנו משחק נגד סכנין .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
קצת בעייתי כי צריכים להתחלק עם חדרה בהכנסות, עפ"י הצעתך יהיו צריכים לשלם לחדרה כסף מהכיס.
חינם זה סופר מביך.4 לב אדום כתב: ↑08 ינואר 2025, 18:32זמן גביע שימו לב!
מה שכן יכלו לשקול זה להצמיד אותו במשותף למשחק בית אחר בליגה כמו שעשו עם המשחק מול מכבי
כרגיל, רוצים סבסוד של בית תמחוי ואז בוכים שהרכש לא כמו של מכבי ת"א.
אין על אוהדי בש.
55/65 מחיר סופר הוגן. יהיה מביך אם לא נביא לפחות 10.
אין על אוהדי בש.
55/65 מחיר סופר הוגן. יהיה מביך אם לא נביא לפחות 10.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- ForeverRed
חבל שבכל נושא המרצ׳נדייז המועדון נשאר מאחור, זה ים של כסף.
המועדון כל כך מאחור בנושא הזה שיוצא לי לראות יותר אוהדים ביציעים עם מרצ׳נדייז שהאולטראס מוציא מאשר מרצ׳נדייז שהמועדון מוציא.
סתם עניין אותי לשוטט באתרים של היריבות, רמת העיצוב והגיוון שלהם הרבה יותר איכותיים מאצלנו, אצל בית״ר לצורך העניין בקלות הייתי מוציא 200₪-300₪ אילולא היה על המוצרים את הסמל שלנו.
חבל מאוד שהמועדון לא ער לזה.
ולגבי הכרטיסים לחדרה, חד משמעית פחות מ-10k זה ביזיון.
- ForeverRed
כנס לחנות החדשה של המועדון.Itay כתב: ↑08 ינואר 2025, 22:14חבל שבכל נושא המרצ׳נדייז המועדון נשאר מאחור, זה ים של כסף.
המועדון כל כך מאחור בנושא הזה שיוצא לי לראות יותר אוהדים ביציעים עם מרצ׳נדייז שהאולטראס מוציא מאשר מרצ׳נדייז שהמועדון מוציא.
סתם עניין אותי לשוטט באתרים של היריבות, רמת העיצוב והגיוון שלהם הרבה יותר איכותיים מאצלנו, אצל בית״ר לצורך העניין בקלות הייתי מוציא 200₪-300₪ אילולא היה על המוצרים את הסמל שלנו.
חבל מאוד שהמועדון לא ער לזה.
ולגבי הכרטיסים לחדרה, חד משמעית פחות מ-10k זה ביזיון.
אנחנו באמצע החורף ובקושי חולצה ארוכה מסכנה יש שם.
עולב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
10 קלוואיאין ועמייה... 7-8, לא יותר (וגם זה בהנחה שנבוא במומנט אחרי ניצחון על הפועל חיפה בליגה)
תמיד יבואו יותר שחינם, מה חדש פה? ובכנות הציפיה לחינם הזה מביכה בכל היבט שהוא

תכלס.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סתם לידיעה - חצי שעה אחרי פרסום הודעת המכירה כבר קניתי כרטיס .אורי אדום בנשמה כתב: ↑08 ינואר 2025, 23:28תמיד יבואו יותר שחינם, מה חדש פה? ובכנות הציפיה לחינם הזה מביכה בכל היבט.
אולי לא הובנתי נכון אז אחדד - זה לא כדי שיהיה חינם ובא לי שיהיה חינם או שבא לי לקבל משהו בחינם .
זה עניין של שירות - מוכר מול לקוח .
קניתי מוצר X וקיבלתי X-2 .
קצת נשכח הסיפור עם המשחק באירופה שלא קיבלנו בגלל המלחמה וגם המשחק מול סכנין שלא שוחק ( אבל זה עדיין בדיון משפטי ) . העניין של משחק באירופה יכול להיות מנורמל ולא מגולם במנוי כבר בשנה הבאה .
בדומה לנירמול מחירי מנוי לילדים
יש דברים שבמועדון יכולים לעשות על מנת לרכוש קהל חדש וזה בדיוק מסוג המשחקים שאפשר וצריך.
הפועל ת״א הוציאו כרטיס משולש ב99 שח,מכרו כבר 12,000 נגד רמה״ש כן?
לא יוצאים עשירים מהמשחקים האלה אז לפחות אפשר להרוויח בהם דברים אחרים.
יש בעיה במועדון בקטע הזה
הפועל ת״א הוציאו כרטיס משולש ב99 שח,מכרו כבר 12,000 נגד רמה״ש כן?
לא יוצאים עשירים מהמשחקים האלה אז לפחות אפשר להרוויח בהם דברים אחרים.
יש בעיה במועדון בקטע הזה
הבנת הנקרא - איפה ראית פה בקשה לסבסוד ?
יש פה עניין של החזר על משהו ששילמת ולא קיבלת .
גם אני כמוך חושב שאם רוצים איכות צריך לשלם ולא להתלונן אבל מה הקשר בין מה שנכתב לתגובה שלך חוץ מלהגיב על אוטומט ?
חודשיים אני פונה למועדון בכל מדיה לגבי פוטר האימון החדש ובכלל לא עונים .ForeverRed כתב: ↑08 ינואר 2025, 22:20כנס לחנות החדשה של המועדון.
אנחנו באמצע החורף ובקושי חולצה ארוכה מסכנה יש שם.
עולב.
הלכתי לבית האדום ונאמר לי שם שמייצרים אותם רק לשחקנים ואם תהיה מכירה זה רק בקיץ של מה שיישאר .
אמרו לי לנסות לדבר עם יומברו אולי יצא מזה משהו .
חושבים בקטן .