שופך אור על הגשדור ההמוני של אוהדי מכבי ברשת....
יונס מלדה חתם ל3 שנים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: יונס מלדה חתם ל3 שנים
שופך אור על הגשדור ההמוני של אוהדי מכבי ברשת....
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מסתמן כהחתמה סופר מיותרת במיוחד החל מהמחזור הבא.
- פול סקולס
חסר מושג.
חבל שאני לא שיחקתי בעבר תחת קוזוך, אולי גם הייתי מוצא את עצמי בסגל
חבל שאני לא שיחקתי בעבר תחת קוזוך, אולי גם הייתי מוצא את עצמי בסגל
- dor69
הסתמן ככה עוד מהפרסום הראשון.
להביא שחקן כזה ב200 אלף יורו שכר זה האמא והאבא של השומן מיותר בסגל. הייתי מעדיף לתת לאוחנה את הדקות שלו
- שיש
- Title: קרייזי-רד
- ForeverRed
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
לא מצטרף לחגיגות מבחינתי יש בו הכל חוץ מתכלס
יהיה לו מלא הזדמנויות להביא תכלס ורק הגיע בלי לעשות הכנה ולהיות מחובר לסגל לכן מאוד מחמירים איתו, בגלל דברים שלא קשורים בכלל בו שזה ההיעדר של קינגס ודן ביטון בהתקפה. בפרופיל שלו אני שופט אותו בערך בין מה שתורגמן+אלמוג+פרהוד עשו, וכן הוא היה עם פעולה אחרונה מאוד רעה במצבים מסוימים שקיבל. הוא גם היה מאוד מסוכן במשחק הראשון מול סבאח והביא התלהבות שהפכה אותו לשחקן כן מאוד מסוכן מעבר לקווים, שהוא ואולי קצת אחמד יכולים לעשות את זה.
זה לא היה משחק להכניס אותו מחליף, מול מכבי גם לא. מול ביתר הוא יכול לתת תפוקה
יהיה לו מלא הזדמנויות להביא תכלס ורק הגיע בלי לעשות הכנה ולהיות מחובר לסגל לכן מאוד מחמירים איתו, בגלל דברים שלא קשורים בכלל בו שזה ההיעדר של קינגס ודן ביטון בהתקפה. בפרופיל שלו אני שופט אותו בערך בין מה שתורגמן+אלמוג+פרהוד עשו, וכן הוא היה עם פעולה אחרונה מאוד רעה במצבים מסוימים שקיבל. הוא גם היה מאוד מסוכן במשחק הראשון מול סבאח והביא התלהבות שהפכה אותו לשחקן כן מאוד מסוכן מעבר לקווים, שהוא ואולי קצת אחמד יכולים לעשות את זה.
זה לא היה משחק להכניס אותו מחליף, מול מכבי גם לא. מול ביתר הוא יכול לתת תפוקה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- delta7
אין מוח.
בדקות האחרונות שלחנו כדורים קדימה והיה פעמיים באופסייד, למה? אי אפשר להיות קצת מרוכז?
ואז כדי להחמיר, נשארו דקות ספורות, אתה יודע שזה אופסייד, כולם יודעים, אתה מוותר על הכדור ונותן לחיפה לקחת אותו ולרוץ קדימה. למה לא לקחת את הכדור למרות הנבדל, לרוץ קדימה, להעביר עוד 10-20 שניות ושהקוון ירים דגל והשופט ייתן את האופסייד? למה להעביר את הכדור מיידית ב"משחק חי" לחיפה?
בדקות האחרונות שלחנו כדורים קדימה והיה פעמיים באופסייד, למה? אי אפשר להיות קצת מרוכז?
ואז כדי להחמיר, נשארו דקות ספורות, אתה יודע שזה אופסייד, כולם יודעים, אתה מוותר על הכדור ונותן לחיפה לקחת אותו ולרוץ קדימה. למה לא לקחת את הכדור למרות הנבדל, לרוץ קדימה, להעביר עוד 10-20 שניות ושהקוון ירים דגל והשופט ייתן את האופסייד? למה להעביר את הכדור מיידית ב"משחק חי" לחיפה?
- סימיוני
- ForeverRed
כי זה ייתן להם נייח והם יזרקו את כל השחקנים לרחבה.delta7 כתב: ↑04 ספטמבר 2026, 17:45אין מוח.
לא יודע כמה זה עדיף.
- פול סקולס
נייח ב-16 שלהם? מה זה נוייר בשער שלהם ולא סיפרו לי? משם ג׳ראפי בקושי עובר את החצי.ForeverRed כתב: ↑04 ספטמבר 2026, 18:09כי זה ייתן להם נייח והם יזרקו את כל השחקנים לרחבה.
לא יודע כמה זה עדיף.
- ForeverRed
- delta7
אם אתה זוכר הנבדלים היו עמוק בחלק המגרש של חיפה.ForeverRed כתב: ↑04 ספטמבר 2026, 18:09כי זה ייתן להם נייח והם יזרקו את כל השחקנים לרחבה.
לא יודע כמה זה עדיף.
כל השחקנים שלנו פרט למלדה היו עמוק בחלק המגרש שלנו כך שחיפה יצאו מאוד מהר קדימה, במקום מצב נייח להם 30 מטר מהשער שלהם, פעמיים...
- פול סקולס
יותר גרוע מדיוף.
- dardasmiley
לא מבין את המום שיש לרן עליו, זה כל כל חזק שבשלב מסוים כשראה שהוא לא פוגע זרק אותו לחוד ואת איגור לאגפים, איגור נתן כמה כדורים טובים, אבל היה חסר שם אחד לסיים את זה… איגור שמו.
לא יודע אם הוא יהפוך לאחמד או לסטויאנוב אבל כרגע זה לא שיקן לקבל דקות משמעותיות
לא יודע אם הוא יהפוך לאחמד או לסטויאנוב אבל כרגע זה לא שיקן לקבל דקות משמעותיות