בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
חלאס ברק. די.
מיצינו את השלושה קשרים אחוריים.
בוזגלו ומליקסון כן יכולים לשחק ביחד. למען האמת במצב שלנו הם חייבים לשחק ביחד. אחד בימין ואחד באמצע. כשהם יהיו טובים אני בטוח שגם טוני יחזור לעצמו.
יש לנו התקפה מפלצתית - תנצל את זה !!!
בוזגלו ומליקסון כן יכולים לשחק ביחד. למען האמת במצב שלנו הם חייבים לשחק ביחד. אחד בימין ואחד באמצע. כשהם יהיו טובים אני בטוח שגם טוני יחזור לעצמו.
כשבוזגלו יחזור לכשירות זה מה שנראה, כרגע צריך למצוא מי מבין מליקסון ואוחנה ישחק- שניהם יחד זה לא זה. מליקסון בא לאמצע איפה שאוחנה נמצא והמשחק נתקע.שמעון א כתב:חלאס ברק. די.
אז שישים את זריהן או גדיר בימין
מליקסון צריך לשחק כקשר חופשי מתחת לחלוצים, ממילא הוא לא עושה הגנה. בשום אופן לא כקיצוני ימני.קיצוני ימני, או בוזגלו או זריהן במערך של 433.
מישהו החליף אותך ברק.
אין מצב שזה אתה.
אין מצב שזה אתה.
יושן בעמידה חייבים לנצח מכניס לי את אוחיון נותן לבוזגלו הבן זונה לשחק לא נותן לטוני לשבת בספסל כשהו חלש מאוד כבר שלוש חודש דיי שישנה כבר שיעשה משהו לא יכול לראות את זה ממשיך ככה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אני אגיד את זה שוב פעם, מאז שבכר האריך את החוזה הוא והקבוצה בתרדמת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ישן*hb7 כתב:יושן בעמידה חייבים לנצח מכניס לי את אוחיון נותן לבוזגלו הבן **** לשחק לא נותן לטוני לשבת בספסל כשהו חלש מאוד כבר שלוש חודש דיי שישנה כבר שיעשה משהו לא יכול לראות את זה ממשיך ככה
כן, כי להוציא מגן ולהכניס חלוץ זה חילוף שהוכיח את עצמו לגמרי העונה.
ואיך אתה היית פותח?
הובאן בירידה דרמטית... אבל כשהוא משחק יש לבכר אפשרות לשנות מערכים.
- ForeverRed
כי זה מאוד קשור.דר אדום בנשמה כתב:טוב אני אגיד את זה שוב פעם, מאז שבכר האריך את החוזה הוא והקבוצה בתרדמת.
משבר ראשון בקריירה שלו.
שנה שעברה היו 2 משברים.yakar כתב:משבר ראשון בקריירה שלו.
בתחילת העונה אחרי ההפסד לעכו והסכסוך עם ברדה שכמעט הוביל לפיטוריו ובסוף העונה עם 4 תיקו רצוף שכמעט ועלו לנו באליפות.
3 תיקו. סכנין, רעננה, מכבי. כולם בטרנר אגב.CrazyRed7 כתב: שנה שעברה היו 2 משברים.
בתחילת העונה אחרי ההפסד לעכו והסכסוך עם ברדה שכמעט הוביל לפיטוריו ובסוף העונה עם 4 תיקו רצוף שכמעט ועלו לנו באליפות.
הייתי מכניס את הובאן או גאדיר,אבל זה כבר מת הפנים למשחק הבא,רוצה לראות הרכב שני בלי טוני,אוגו,ביטון,קורהוט,ראדי,הפועלעולה כתב: ישן*
כן, כי להוציא מגן ולהכניס חלוץ זה חילוף שהוכיח את עצמו לגמרי העונה.
ואיך אתה היית פותח?
שיתן לבוזי,אוחיון,תורגמן,חיימוב,זריהן,גאדיר,בראון לשחק זה כבר לא משנה עם נפסיד 1 או 5-0
- dardasmiley
המשבר הזה רשום על בכר, בדיוק כמו ההצלחה שהייתה לפניו.
כדי לצאת ממשבר צריך קודם כל להודות שאתה באחד כזה.
ברקמצריך להפסיק להיות מאןהב בתדמית של עצמו ולהתחיל להוכיח את זה במעשים.
הקביעות בהרכב שהוא נותן לוואקמה למרות שהוא צל כבר חודש וחצי, האמונה העיוורת בבן של יעקב, החילוף הקבוע של שהר, ההתעקשות על נסיונות כניסה מהאגפים עם אפס בעיטות מרחוק, ההפקרות דהולכת בקבוצה כל משחק מהדקה ה38 ועד המחצית כל אלה תסמינים למישהו שלא מבין את המצב שלו.
במשחקים האחרונים הוא לא מגיב למשחק, לכ משנה מערכים והכי גרוע, החילופים של מי שלא מבין את המשחק שסביבו.
תתעורר ברק תתעורר, אנחנו צריכים אותך.
כדי לצאת ממשבר צריך קודם כל להודות שאתה באחד כזה.
ברקמצריך להפסיק להיות מאןהב בתדמית של עצמו ולהתחיל להוכיח את זה במעשים.
הקביעות בהרכב שהוא נותן לוואקמה למרות שהוא צל כבר חודש וחצי, האמונה העיוורת בבן של יעקב, החילוף הקבוע של שהר, ההתעקשות על נסיונות כניסה מהאגפים עם אפס בעיטות מרחוק, ההפקרות דהולכת בקבוצה כל משחק מהדקה ה38 ועד המחצית כל אלה תסמינים למישהו שלא מבין את המצב שלו.
במשחקים האחרונים הוא לא מגיב למשחק, לכ משנה מערכים והכי גרוע, החילופים של מי שלא מבין את המשחק שסביבו.
תתעורר ברק תתעורר, אנחנו צריכים אותך.