מיכאל אוחנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מיכאל אוחנה

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: הראיון היה לתכנית סיכום השבוע של זוהר ישראל, לא בתכנית של אופירה
יש הקלטה של זה?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RedHell כתב: הגנת עליהם אחריי שהאוהדים שלנו גזרו לבן שלואת הרצועה עם מספריים והשתלחת פה לכל כיוון לגביי הקארמה שתרדוף אותנו.

מהמועדון אני מצפה לנהל, מהקהל אני מצפה לשמור על הקבוצה בכל דרך גם אם זה אומר להבהיר לשחקן x או Y מה דעתנו לגביי דרך ההתנהלות שהם אימצו לעצמם.
אל תזיין במוח ותכניס לי מילים לפה. אם יש לך בעייה בהבנת הנקרא, שמור אותה לעצמך. זה שכתבתי שהתגובה של הקהל לפציעה של בוזגלו היא בושה וחרפה, לא אומרת שהגנתי על מאור בוזגלו ובטח ובטח לא על אבא שלו.
יאללה,שיהיה לך בהצלחה עם עמוד השדרה. מקווה שבחיים אתה לא פותר כל דבר בכוח.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב:גם הכתבות האחרונות וגם עכשיו אבא של אוחנה בלייב ברדיו דרום, מבהיר באופן חד משמעי שאין כאן שום עניין מקצועי אלא רק חוזי:

"צריך להבין שההתנהלות עם מיכאל לא הייתה בסדר"
"לדעתי, אם יסדרו את הבעיה, מיכאל ירצה להישאר בקבוצה"
"אין פה דם רע. מיכאל יצר קשר עם אלונה ואמר לה בואי נסגור את זה בינינו, ניסה לקיים פגישה, לא יודע אם הייתה פגישה כזו"
"יש נסיון לסגור את זה בצורה מכובדת"
"אני יודע בדיוק מי הוציא את העניין עם מכבי לעיתונות, זה הבל הבלים. יש גורמים אינטרסנטים שיש להם עניין לשתול כל מיני ידיעות כדי שהקהל יכעס ואני יכול להגיד לך שאין על מה לכעוס, אתם הייתם נוהגים באותה הצורה, זה לא כל כך בסדר מה שהיה שם - לא בהסכם באיך הוא היה, במי שהיה ומתי שהיה - אבל בהחלט אפשר לתקן את זה"
"לא מדובר בשגעון של רגע - אלה מספר דברים - אבל אין שום הצעה למכבי"
אם כל הסיפור הוא חוזי, אז זו הקלה. לא הופך את הסיפור לבסדר, אבל גם לא כזה נורא.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב: אם כל הסיפור הוא חוזי, אז זו הקלה. לא הופך את הסיפור לבסדר, אבל גם לא כזה נורא.
אני לא באמת יודע, תמיד יכול להיות שהוא מסלף דברים או לא מדייק לטובתו. אבל הוא נשמע אמין ונחוש בדעתו.

ForeverRed - מנסה להשיג

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: אני לא באמת יודע, תמיד יכול להיות שהוא מסלף דברים או לא מדייק לטובתו. אבל הוא נשמע אמין ונחוש בדעתו.

ForeverRed - מנסה להשיג
ברור. אנחנו לא מכירים את מעגל האינטרסים ולכן צריך לנחש למה להאמין.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedBend כתב:ברשימת תלושי השכר החודשיים שמפקידה אלונה יש אדם שמקבל כסף כל חודש כדי לשמור על השקט.
הבנאדם בא יום יום לעבודה בחמל, שקט תעשייתי זו המשימה שלו. מהות תפקידו הוא לשמור על הסביבה מפני טלטלות, דרך שקט הוא נמדד ועל זה משלמים לו. הוא פועל בדרכים עקיפות או ישירות, לגיטימיות יותר ולגיטימיות פחות.

העונה האיש הזה עובד קשה יותר מכל עונה אחרת. כמות החרא שהתמודד איתה יכולה להז** יבשת של זבובים.

ואז הגיעה עוד שריפה לכבות. הפעם היא מתוזמנת ויזומה, מהונדסת ומתואמת שלא מותירה מקום לספק. הצתה מכוונת אם תרצו.

בשניה שהתחיל הפסטיבל עם יואב כץ, שעה שהוא מאמץ את כל האינטלקט האמריקאי שלו להרצות על קפטליזם וטמפרמנט קר;
וביום שניר קלינגר, להלן יקיר התקשורת לשנת 2018,מסתובב עם בטן מלאה על אלונה ומפזר לכל מי שרצה לשמוע אליבי מדוע הקבוצה שלו הולכת להיחלש בשבועות הקרובים.
ברגע שהתחזית הכריזה על ים סוער הגיע החוצפן וטלטל את הספינה עוד.
מבוקר שגרתי במשרד שהתחיל בכיף עבור האיש, פתאום אין לו זמן לאכול צהריים. כותרות בכל האתרים, מבול טלפונים ובקשות לתגובה רשמית.

מה שהכי חמור פה זה שמי שייצר לו את העבודה באותו שבוע הוא בכלל עובד ממחלקה אחרת. גם מקבל אחת לחודש הפקדה בחשבון הבנק מאותו עוסק מורשה.

את תלוש השכר של העבודה של האיש על כל מחלקתו והוצאותיו, צריך לממן אוחנה. לברר מה הקנס המקסימלי ואולי לצרף ללבנוני גם איזה בונוס.

כמו חתול רחוב לא חכם במיוחד, גם הם יצטרכו לרדת מהעץ הבאמת גבוה שניסו לטפס עליו. בד"כ גם נשרטים בדרך למטה.
אם במועדון נהגו באוחנה בכפפות, עכשיו הגיע הזמן להסיר אותם. זה בדיוק מה שהמטומטם עשה
כתיבה יפה. שאפו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RedHell כתב:
עם אותם כוכבים ברדה מליקסון בוזי אוגו ביטון הפסדת 6-2 בגביע, גם אז היה אגו למה לא נשמע ציוץ?
טוני היה מוכן בינואר של אותה עונה גם להגיע, אנחנו מדברים על אותה קבוצה שלא עשתה כלום במשך 40 שנה כן?

כי היה לולב על הקווים, אחד שפחד אגו, פחד משמעת והאמת? היה גם מאמן לא משהו בכלל.

אז הגיע ברק והפך אותך למה שאתה, שלרגע לא תטעה אך ורק ברק בכר הביא אותנו לאן שהביא.

אתה מדבר על הקהל הרקוב מהשורש? אתה באמת עד כדי כך תמים? אתה באמת חושב שהוא נעלם? לא מתאים לך לסובב את האמת לאיך שנוח לך.
עד היום יש מספיק שלוכים שמקללים את מליקסון, טוני ואפילו ברדה פשוט היום הרבה יותר קשה לשמוע עליהם זה ההבדל.

עוד מעט גם תגיד לי שאתה מאמין לסיפור של עזורי שניסו להוריד אותו מהכביש בחייאת אלדר דיי נו...

אף אחד לא מחפש דם אבל כן הגיע הזמן לחנך בכאפה כי כמו שאתה רואה פעם אחר פעם לא עוזר לחנך בליטוף, כמו שאמרתי לך כששחקן יבין את ההשלכות של מה שהוא עושה ביחס לנזק שייגרם לו מול הקהל אז אולי הוא והמשפחה שלו ייקחו צעד אחורה ויבינו שכדאי לחפש דרך אחרת...

את הדרך שלכם כבר ניסינו מעל שנתיים וחצי, מה דעתכם פעם אחת רק לנסות דרך אחרת?
אני מקווה ששמעת ברדיו/מגרש פתוח את אבא של מיכאל מתראיין.

אני מקווה שזה ענה לך

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אז יש בעיה עם החוזה והדרך לדבר על זה היא באמצעות התקשורת, קלאסי

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אלדר כתב: אני מקווה ששמעת ברדיו/מגרש פתוח את אבא של מיכאל מתראיין.

אני מקווה שזה ענה לך
עבור אלה שאינם בארץ או שידם אינה משגת, מה אמר?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RedBend כתב: עבור אלה שאינם בארץ או שידם אינה משגת, מה אמר?
בגדול קיבל שיחת טלפון מטעם המועדון.
הבין שהולכים לכיוון פשרה

והוא התחיל להחמיא למועדון ואמר שאם עניין הסעיפים יפתר אז כמובן שמיכאל ישאר בבש כי הוא אוהב את המועדון ואת הקהל וזה חלום של כל שחקן לשחק בבש וכו׳

ואמר שהוא יודע מי שלך את הידיעה על מכבי והוא יחשוף את השם שלו

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אלדר כתב: בגדול קיבל שיחת טלפון מטעם המועדון.
הבין שהולכים לכיוון פשרה

והוא התחיל להחמיא למועדון ואמר שאם עניין הסעיפים יפתר אז כמובן שמיכאל ישאר בבש כי הוא אוהב את המועדון ואת הקהל וזה חלום של כל שחקן לשחק בבש וכו׳

ואמר שהוא יודע מי שלך את הידיעה על מכבי והוא יחשוף את השם שלו
איזה פארסה.
זה מה שקורה שמערבים כסף ומשפחה

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

CrazyRed7 כתב: לא מדויק.
אשדוד מקבלת 50 אחוז על הרווח. ז״א אם מוכרים עד מיליון וחצי יורו, אשדוד לא מקבלת אגורה.
כל סכום מעל מיליון וחצי יורו מתחלק חצי חצי עם אשדוד.
אם ככה אז יאללה אפשר להזמין מונית

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

moki כתב:נראה לי הכל ספקולציות... וכולם פה עם תיאוריות של הבונים החופשיים.. יש לי הרגשה שבסוף כל זה קרה רק כדי לפתוח את החוזה לקבל שכר גדול יותר... לא סתם אבא של אוחנה יצא על דהאן.. כנראה חשב שיכל להשיג הסכם יותר טוב. אני בטוח שהוא לא יעזוב

ומי שיגיד שהקהל לא יסלח לו.. אז קצת דריבלים טובים ושער והזיכרון מתעמם..
זה היה אחד השקופים..
תבינו, אין מקום יותר טוב מקצועית להיות בו בארץ מאשר פה.
כמו ילד שנולד לו אח קטן(ממן), עושה רעש כדי לקבל תשומת לב.. "תחזיקו אותי" טיפוסי, שיראו לו כמה אוהבים אותו..
אפשר להמשיך הלאהה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

moki כתב:
זה היה אחד השקופים..
תבינו, אין מקום יותר טוב מקצועית להיות בו בארץ מאשר פה.
כמו ילד שנולד לו אח קטן(ממן), עושה רעש כדי לקבל תשומת לב.. "תחזיקו אותי" טיפוסי, שיראו לו כמה אוהבים אותו..
אפשר להמשיך הלאהה
באיזה עולם הדבר הזה גרם לאנשים להראות לאוחנה כמה אוהבים אותו?

תרשה לי להניח שרוב רובו של הקהל לא אהב בכלל את מה שהוא שמע ביומיים האחרונים ולא לקח את הצד של אוחנה

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

The red one כתב: באיזה עולם הדבר הזה גרם לאנשים להראות לאוחנה כמה אוהבים אותו?

תרשה לי להניח שרוב רובו של הקהל לא אהב בכלל את מה שהוא שמע ביומיים האחרונים ולא לקח את הצד של אוחנה
אני לא מתכוון לאהבה של הקהל.. מתכוון לאהבה של המערכת, "תראו לי כמה אני חשוב" "כמה אתם באמת בונים עלי".. אין קשר לקהל
לקהל יש זיכרון קצר.. אז יכעסו עליו חודש, שער או כמה אסיסטים וישכחו.. ואין בזה רע, משחק של אמוציות ואינטרסים..

שלח תגובה