מרוואן קבהא
Re: מרוואן קבהא
אתמול נתן הופעה של גבר.
אם רק לא היה מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע לעשות היה יכול להיות ממוסמר להרכב.
אם רק לא היה מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע לעשות היה יכול להיות ממוסמר להרכב.
הוא ממשיך להוכיח לי משבוע לשבוע שהוא שחקן טוב, שהמאבק עליו היה נכון ושהמקום שלו בהרכב בקבוצות דרג ביניים ומטה באירופה, לא נולד בחסד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכן. בסוף מה שיזכרו הם הגולים שמככבים עליו בתקציר
או את הריצה שלו לבת שלו בסוף המשחק.yedidel כתב:מסכן. בסוף מה שיזכרו הם הגולים שמככבים עליו בתקציר
מת על השחקן הזה והוא חייב לפתוח בראשון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- simply-red
שמע הגול השני... איך החלוץ שלהם סידר לעצמו מצב לגול.. הלוואי עלינוyedidel כתב:מסכן. בסוף מה שיזכרו הם הגולים שמככבים עליו בתקציר
ברחאוס... שחקן מהמרשימים שדרכו בטרנר.simply-red כתב: שמע הגול השני... איך החלוץ שלהם סידר לעצמו מצב לגול.. הלוואי עלינו
הופעה של גבר ? שיחק כמו ילדה עברו אותו בקלות והוא לעולם לא יצליח לתת פס מדויק ברסיוד שגדול מ10 מטר, אתם פשוט מתרגלים לאט לאט לרמה יותר ויותר נמוכה
סטיגמות לא ישתנו .
גם שהוא אחד המצטיינים ועושה טעות קטנה או יעברו אותו בקלות או לא יודע מה , הוא יצוייר כי הכי גרוע במגרש .
כאילו שאתמול לא עברו בקלות שחקנים אחרים שלנו .
גם שהוא אחד המצטיינים ועושה טעות קטנה או יעברו אותו בקלות או לא יודע מה , הוא יצוייר כי הכי גרוע במגרש .
כאילו שאתמול לא עברו בקלות שחקנים אחרים שלנו .
קבהא זה גל אראל משופר.
זה האיש,זה הכדורגל שלו,זה הוא.
לא יעזור אם כל משחק תמשיכו לזיין במוח על כמה הוא לא ברמה.
זה שצריך להביא מישהו לאמצע זה ברור,אבל הבחור באמת עושה מה שהוא יכול וזה מה שהוא יכול ואני בטח לא נמנה על עדת מעריציו.
זה שצריך להביא מישהו לאמצע זה ברור,אבל הבחור באמת עושה מה שהוא יכול וזה מה שהוא יכול ואני בטח לא נמנה על עדת מעריציו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
באיזה מציאות גל אראל והדומים לו גם אם משודרגים טובים לקבוצה עם השאיפות שלנו?אדום זקן כתב:קבהא זה גל אראל משופר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הם לא טובים ולא משנה כמה הוא יתאמץ הוא לא שחקן אמצע שצריך לפתוח בהפועל באר שבע, ובגלל זה זו גם אחת העמדות שצריך לחזק.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
התבאסתי שלא הוחלף. הגיעו לו כפיים מכל האצטדיון. איזה שחקן בקלאס.ReDo כתב: ברחאוס... שחקן מהמרשימים שדרכו בטרנר.
איזה שאיפות יש לך בדיוק? כי בעלת הבית שלך והמאמן שלך עדיין לא החליטו.Sir Alex Ferguson כתב: באיזה מציאות גל אראל והדומים לו גם אם משודרגים טובים לקבוצה עם השאיפות שלנו?
שידברו על שאיפות או מטרות אני יהיה הרבה יותר חד תאמין לי.
גם בשלישי השחקן המחליף שלהם סידר לעצמו את הבעיטה בצורה מרהיבה.simply-red כתב: שמע הגול השני... איך החלוץ שלהם סידר לעצמו מצב לגול.. הלוואי עלינו
אמשיך לטעון שהוא הבעיה הכי גדולה שלנו.
ההבדלים הקיצוניים ביכולת שלו בין משחק למשחק הורגים אותנו. שבוע הוא נותן משחק של אלברמן, שבוע אחרי זה ג'סטין זולו.
חלק גדול מהשכונה באמצע היום היתה עליו.
וזה מבלי לדבר על כל הכדורים שאיבד / מסר ישירות לשחקן בכחול.
ההבדלים הקיצוניים ביכולת שלו בין משחק למשחק הורגים אותנו. שבוע הוא נותן משחק של אלברמן, שבוע אחרי זה ג'סטין זולו.
חלק גדול מהשכונה באמצע היום היתה עליו.
וזה מבלי לדבר על כל הכדורים שאיבד / מסר ישירות לשחקן בכחול.